6 Ocak 2016 Çarşamba

Topicrem Yüz ve Göz için Makyaj Temizleme Suyu

Merhabalar,
Son yıllarda makyaj temizleme suları ne kadar popüler oldu. Hala en çok bilinen ve kullanılan Bioderma H2O olsa da artık hemen hemen her markanın makyaj temizleme suyu var. Son dönem meşhur olan misel sular yani temizleme sularından Topicrem Makyaj Temizleme Suyunu yaklaşık bir aydır kullanıyorum.

Buralı Olmayanlar Lokali-Topicrem



Hassas ciltler, çocuklar ve bebekler için bile uygun olan Topicrem temizleme suyu oldukça hafif bir yapıya sahip. Hem pediatrik, hem dermotolojik hem de oftalmolojik testlerden geçmiş bir ürün olduğu için daha da bir merakla kullandım. Özellikle de gözlerimi yakıp yakmayacağını merak ediyordum.
Suya dayanıklı göz makyajında performansı nasıl olur bilmiyorum ama normal bir göz makyajını gayet başarılı temizliyor. Çok koyu göz makyajlarında iki kere silmek gerekebilir ama. Ten makyajını da temizlemesini başarılı buldum. Ve en önemlisi gözlerimi hiç yakmadı. Sırf bunun için bile övgüye değer bence. İçeriğindeki gliserinle cildi kurutmadan temizliyor. Gül özü ve allontoinle de cildi yatıştırıyor.

Buralı Olmayanlar Lokali-Topicrem

3 pamukta makyaj temizliğini aşamalı olarak görüyorsunuz. 4. pamuğu kullansaydım sanırım hiç kalıntı kalmamış olacaktı makyajımdan. Ama makyajımı neyle silersem sileyim sonrasında mutlaka yüzümü yıkadığım için bu kadar temizlemesi bile bana yeterli geldi. Makyaj yapmadığım günlerde bile günün kirini pasını cildimden uzaklaştırmak için yine Topicremi kullanıyorum.
Gözlerimi yakmadan temizlemesi, kirpiklerimi dökmemesi ve bebeklerin popolarında bile kullanılabilir olması ürünün benim için artılarıydı. Ürünü denemek için hala bir bebek poposu bulamadım lakin :))
Çok hafif bir kokusu var. Koku hassasiyeti olanlar bile rahatlıkla kullanabilir. Ürün 500 ml ve 200 ml olmak üzere iki boyda satılıyor. Bendeki 500 ml'lik olan boy. Sevgili Sevde ve Deniz'in yaz sonu yaptıkları sohbet etkinliğinin hediyelerden biriydi Topicrem makyaj temizleme suyu. Kızlara çok teşekkür ediyorum; sayelerinde merak ettiğim bir ürünü denemiş oldum.
Topicrem genel anlamda sevdiğim bir marka oldu. Bu ürün kullandığım ikinci Topicrem ürünü. Daha önce nemlendiricisini kullanmıştım ama makyaj temizleme suyunu daha çok beğendim diyebilirim.
Yılın ilk yazısının sonuna geldik. Yeni yıl hepimize bol takipçi getirsin ki bloglarımız hem yazılarla hem de yeni dostlarla şenlensin :)

Görüşmek üzere...

9 yorum:

  1. en sevdiğim makyaj temizleme suyu çok başarılı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kulladığım diğer makyaj temizleme sularına göre artısı gözümü yakmaması, sırf o yüzden bile sevilesi :))

      Sil
  2. çok merak ettiğim bir ürün bu kimisi seviyor ; kimisi nefret ediyor senin begenmene sevindim ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yüzümü yıkamadan temiz hissetmediğim için temizlemesi bana yeterli geldi. ama kullandığım nivea ve otacıyla kıyaslarsam topicremi daha çok sevdim diyebilirim :))

      Sil
  3. Güzel bir ürüne benziyor güle güle kullan canım:))

    YanıtlaSil
  4. Ben seviyorum bunu. Bu ara bitmek üzere, yenisini açıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevdim, cildimi rahatlattığını hissediyorum kullandığımda. Benim yedeğim yok ama neyse ki büyük boy, bana uzun süre gider ;)

      Sil
    2. Ben de sevdim, cildimi rahatlattığını hissediyorum kullandığımda. Benim yedeğim yok ama neyse ki büyük boy, bana uzun süre gider ;)

      Sil