12 Ocak 2016 Salı

Eva Marée Dudak Dolgunlaştırıcı ( 1 Kozmetik 2 Yorum )

Merhabalar,
Ah ne yazık ki ben de ince dudaklara sahip gruptanım. Bazen bu inceliği çok dert edebiliyorum. Yine dertlendiğim bir zamanda Eva Merée Dudak Dolgunlaştırıcı kapımı çalmıştı. Elime geçtiği andan itibaren de büyük bir hevesle kullanmaya başladım bu ürünü.

Buralı Olmayanlar Lokali-Eva Marée


Cesur Dudaklar sloganıyla piyasaya giren Eva Marée Dudak Dolgunlaştırıcı hem doğuştan hem de yaşlanmayla birlikte östrojen azalmasından dolayı incelen ve kırışan dudakları besleyerek daha dolgun, pürüzsüz, sıkı ve belirgin çizgilere sahip dudaklar vaadediyor. Peki bu kadar iddialı vaadi nasıl gerçekleştiriyor derseniz; içeriğinde bulunan bitkisel proteinler, amino asitler ve e vitaminiyle yapıyormuş. Benzer içerikler birçok markada zaten var derseniz; Eva Marée Dudak Dolgunlaştırıcı geliştirmiş olduğu Lonosome teknolojisiyle bu etken maddeleri dudağın katmanlarına ulaştırdığını söylüyor. Lonsome teknolojisi yüksek etkinlik sağlayan bir dayanıklı dağıtım sistemi demekmiş.

Buralı Olmayanlar Lokali-Eva Marée

Bu kadar teknik bilgiden sonra gelelim fasülyenin faydalarına. 3 aya yakındır günde 2 kere bazen 3 kere kullandığım bu dudak dolgunlaştırıcı sayesinde ince dudaklarım ne yazık ki arap bacı dudaklarına dönüşmedi. Çok büyük beklentiyle kullanmaya başlamamıştım zaten ama az da olsa bir fark olur diye umuyordum. En azından diğer kullanıcı yorumlarında okuduğum gibi dudak kontürümü belirginleştirseydi ama o da olmadı. İlk sürdüğümde hafif bir karıncalanma ve serinlik hissi veriyor ürün. Bu his yüzünden de sanki dudaklar dolgunlaşıyormuş gibi oluyor bence.
Peki bu ürünü hiç mi olumlu özelliği olmadı. Elbette oldu. İlk olarak havaların nispeten sıcak olduğu dönemde kullanmaya başlamıştım ürünü. Sıcak havada dudaklara verdiği serinlik hissini seviyordum. Kışın bu serinlik pek hoş olmadı ama :)) Bazı blogger arkadaşlar nemlendirmesini yetersiz bulmuş. Aksine ben kullandığım dönem boyunca dudaklarıma verdiği nemi sevdim. Ruj sürmeden yarım saat önce uyguladığımda da dudak çizgilerimi az da olsa nötrlemesi de olumlu bulduğum yönleri oldu. Tek başına da sadece parlatıcı olarak kullanmayı da sevmiştim.

Buralı Olmayanlar Lokali-Eva Marée

Şık bir ambalaja sahip. Sürüldüğünde dudaklarda yapış yapış bir his bırakmıyor. Ama bu ürünü kullanıp dolgun dudaklar beklemek de biraz saflık olur açıkçası. Fiyatı daha makul bir seviyede olsaydı belki dudak nemlendirici olarak kullanmaya devam ederdim .
Benim gibi ince dudaklara sahip olan Kelebek Etkisi Eva Marée Dudak Dolgunlaştırıcıyı beğenmiş mi beğenmemiş mi merak ediyorsanız eğer sizi ŞÖYLE alayım.

Görüşmek üzere...

*Ürün firma  tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.



6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Dolgunlaştırma konusunda yetersiz buldum ama nemlendirici ve baz olarak sevdim ben de :))

      Sil
  2. dolgunlaştırma durumu pek yok ama baz olarak çok sevdim dudağımı pürüzsüz gösteriyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç yok bile diyebilirim. Baz ve nemlendirici olarak ben de sevdim.

      Sil
  3. Boşver ya, takma:)onun yerine ince dudaklarını sev herkesin tipi, özelliği başka başka, bunu kabullenmek daha iyi, başkalarının dudağına, saç rengine, kilosuna vs. hep başkalarında olup bizde olmayana özeniyoruz. Arap dudağı olan da "Ay Arap dudaklıyım keşke inceltecek bir şey olsaydı" diyordur eminim:)))5 yıl sonra ince dudak moda olur ya da:)ben de kafaya takardım kimi şeyler (Allah vermemiş ne yapayım)yaşlanınca takmamaya başladım mesela gülersin göğüs yerine iki limon vermiş bana tanrı ne yapayım o sırada meşgulmüş demek ki:))))hahahaha kabullendim ama gençkızken kafaya takardım elbise filan hiç yakışmazdı tahta gibi gögüs olunca kimine de yarabbim karpuz gibi veriyor:)sonra baktım karpuz gibi olan da tonla para verip küçülttürüyormuş....boşver yani:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğuştan olan şeyler konusunda zaten yapacak birşey yok Bücürüğüm. Senin de dediğinin moda da sürekli değişiyor. Artık 100 yaşına gelince falan belki estetik düşünürüm :)))

      Sil