11 Aralık 2015 Cuma

Oriflame Optimals Hassas Ciltler İçin Temizleme Sütü

Merhabalar,
Cilt bakımının en önemli adımı cildi temizlemek. Temiz cilde uygulanan bakım ürünlerinin de cilt için daha yararlı olduğunu hepimiz biliyoruz. Yüzümü yıkayarak temizlemeyi seviyorum. Temizleme sütü ve temizleme mendilleriyle makyajımı kabaca temizleyip yüzümü yıkadığımda cildimi daha temiz hissediyorum. Oriflame Optimals Hassas Ciltler için olan temizleme sütü de benim cilt temizliğimin ilk adımını oluşturuyor.




Geçen aylarda katalogta bu temizleme sütünü indirimde görünce bir şans vermek istedim. Kullandığım süre boyunca da herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Pompalı şişede olması da kullanım kolaylığı sağlıyor. 1 pompa ürünü krem sürer gibi yüzüme uygulayıp makyaj temizleme mendiliyle tüm kiri ve  makyajı yüzümden temizliyorum. Bu işlem sonrası tonikli pamukla cildimi silsem bile yeterli oluyor ama ben yüzümü yine de yıkamayı tercih ediyorum.
Temizleme sütleri genellikle pamukla uygulanır ama bu şekilde yanlış uygulamış oluyoruz. Doğru uygulama şekli pamukla değil bir miktar ürünü elle yüze krem sürer gibi yayıp tonikli pamuk ya da makyaj temizleme mendiliyle temizlemektir. Bu şekilde cilt yüzeyindeki kiri ve makyajı süt olan ürün üzerine alıp tonikli pamukla ya da ıslak mendillerle silindiğinde daha iyi bir temizlik sağlamış oluruz cilt için.


200 ml'lik pompalı ambalajda bereketli bir ürün Oriflame Optimals temizleme sütü. Miktarına göre de, özellikle indirim döneminde, fiyatı da oldukça uygundu. Çok fazla beklentim olmadan almıştım. İşlevini yerine getiren bir ürün oldu benim için. İçerik takıntınız yoksa siz de bu ürüne benim gibi bir şans verebilirsiniz. Bitince yeniden alabilirim, tabi yine indirime denk gelirsem.
Bir sonraki ayın indirimlerini erkenden görebilmek için www.orikatalog.com adresi benim gibi bir Oriflame sever için oldukça pratik bir çözüm oluyor. Gerçi bu durumdan cüzdanım pek memnun kalmıyor ama bu şu an konumuz değil :)))

Görüşmek üzere...

12 yorum:

  1. İyiymiş, oriflame ürünleri hem iyi, hem de fiyatları makul diye hatırlıyorum. Birkaç yıl önce bir komşumuzun kızkardeşi sayesinde almıştım. Teşekkürler beybisi:)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitkisel içerikli ürünler Oriflame ürünleri. Özellikle indirim dönemlerinde daha da uygun oluyor. Ben de üniversitedeyken sınıf arkadaşım sayesinde öğrenmiştim markayı hala da aynı arkadaşımdan alıyorum :)
      Ben teşekkür ederim Bücürüğüm :)

      Sil
  2. uzun bir zaman sonra senin yazını okumak , hemde ilgimi çeken bir ürün hakkında olursa ... ne büyük bir zevk....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tembel blogger oldum iyice değil mi , biraz hareketlenmem lazım aslında :))

      Sil
  3. ben de mutlaka bir sütle silmek istiyorum yüzümü öncesinde sadece misel su ile yaptığım temizlik bana yetmiyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha temiz hissediyorum ben de bir kaç aşamada temizleyince cildimi :)

      Sil
  4. genelde oriflame ürünleriyle anlaşamam ama bunu indirimde alabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her cilt aynı tepkiyi vermiyor ne yazık ki. ben yılladır sorunsuz kullanıyorum oriflame ürünlerini ama sizin cildiniz tepki verecekse pek öneremem :)

      Sil
  5. bende temizleme sütü tercih edenlerdenim :) ürünü merak ettim deneyebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. makyajın kabasını temizlemek için pratik oluyor :))

      Sil
  6. Çok severek kullandığım bir ürün ama göz çevresinde kullanılıyor mu bilmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de severek kullanmıştım. Ne yazık ki göz çevresi için uygun bir ürün değil..

      Sil