8 Aralık 2015 Salı

Nivea Natural Fairness Gündüz Kremi

Merhabalar,
Siz de benim gibi cildinizdeki lekelere takıntılı mısınız ? Leke ve cilt aydınlatıcı ürünlere de denk geldiğinizde almadan duramayanlardan mısınız ? İşte böyle bir ürün konuğumuz bugün. Nivea Natural Fairness Gündüz Kremini anlatacağım size yaklaşın biraz :))

Buralı Olmayanlar Lokali-Nivea Fairness Krem



Nivea'nın cilt tonunu düzelten ve lekeleri gidermeyi vaadeden bu kremini bir aydan fazla bir süredir kullanıyorum. 10 gün gibi kısa bir sürede cilt tonunu açmak gibi bir iddiası var ama bu kadar kısa süre içinde sadece cildi azıcık canlandırdığını söyleyebilirim.
Kullanmaya devam ettikçe cilt tonumda ilk 10 gündeki canlanma dışında çok da farklı bir etki yaratmadı bu ürün. Güneş lekelerimin renkleri çok az açıldı. Gerçi kış döneminde güneş lekelerinin rengi açılıyor. Bu açılma kremden değil de kış döneminden de olabilir.
Yapısı kullandığım diğer Nivea kremlere göre daha akışkan ve hafif. Cilde uygulandığında kolayca emiliyor. Nemlendirmesi kış dönemi için benim cildime biraz yetersiz geldi ama yaz için yeterli olacaktır. Kışın yağlı ciltler sevebilir bu kremi. Cildimde herhangi bir iritasyona, alerjiye neden olmadı.
30 faktör güneş koruması olması da artı bir özellik sayılabilir.

Buralı Olmayanlar Lokali-Nivea Fairness Krem

Nivea bu ürünü için, uzun vadede cildin melanin üretimini engelleyerek yeni leke oluşumunu önlediğini ve içeriğindeki C vitaminiyle hem lekelerin rengini açıp hem de serbest radikallerin cilde verdiği zararlara karşı cildi koruduğunu söylüyor. Ve düzenli kullanım sonucunda daha canlı, aydınlık ve nemli bir cilde kavuşuyormuşuz.
Bir kavanoz kremle bu iddiaların ne kadarının doğru olduğunu söylemek zor. Çünkü Nivea'nın bu serisi ne yazık ki ülkemizde satılmıyor. Nivea'da en sevmediğim şeylerden biri her serisinin ve ürünün ülkemizde olmaması. Tüm seriyi birlikte kullanınca etkisinin çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Ben bu kremi alırken serinin tamamı yoktu aldığım yerde. Sadece gündüz kremi ve yıkama jelini almıştım. Tekrar alma şansım olursa bu sefer belki tüm seriyi alabilirim lekeler üzerindeki etkisini daha net anlayabilmek için.
Nivea ürünleri içerik olarak çok temiz olmasa da benim sevdiğim ürünler. Yıllarca Q10 serisini kullanmış biri olarak denk geldiğimde şans verdiğim bir marka.
Yurtdışından getirme ya da getirtme şansınız varsa uygun fiyatlı bir ürün olduğu için belki siz de bir şans verebilirsiniz.

Görüşmek üzere...

2 yorum:

  1. böyle güzel ürünler tc de satılmaz zaten :( belki gelir de kullanırız

    YanıtlaSil