13 Kasım 2015 Cuma

Ponds Age Miracle Yüz Temizleme Kremi

Merhabalar,
Yüzümü yıkayarak temizlemeyi seviyorum. Siz de seviyorsanız bugün ki yazım tam size göre. Bugün size Ponds Age Miracle Temizleme Kremini anlatacağım.

Buralı Olmayanlar Lokali-Ponds-Age Miracle




Yoğun bir temizleme kremi Ponds. Suyla beraber kremsi köpüğe dönüşüyor ve bu kremsi köpükle yüzümü yıkamak benim için büyük bir keyif oluyor. Makyajı, özellikle de göz makyajını temizleme konusunda oldukça başarılı. Yüzümde gerilme, kuruma ve hassasiyete neden olmadı. Yüzümü Ponds'la yıkayıp kuruladıktan sonra cildimi yumuşacık yapıyor. Cildimde bıraktığı etkiyi ve temizlik hissini sevdim.

Buralı Olmayanlar Lokali-Ponds-Age Miracle

Çok az kullanmak yeterli oluyor tüm yüzü temizlemeye. Yüzümüzü kirden arındırırken bakımını yapıyor. İsminden de anlaşılacağı gibi yaşlanma karşıtı bir ürün. Bu yazımda anlattığım Shiseido Benefiance temizleme kremine muadil bir ürün bence Ponds. Yapısı, temizlemesi, ciltte bıraktığı etki hatta kokusu bile aynı diyebilirim. Tek farkları Shiseido minik partiküllere sahipken Ponds partikülsüz bir ürün.

Buralı Olmayanlar Lokali-Ponds-Age Miracle

İçeriği ne yazık ki temiz değil ama cildimi temizlemesi ve sonrasında bıraktığı etki içeriği görmememi neden oluyor :)) Oldukça bereketli bir ürün. 6 aydan fazla bir zamandır kullanmama rağmen henüz yarısına geldim. Seyahatler için de pratik bir ürün. Akışkan olmadığı için bavulda, çantada rahatça taşınabilir.
Yıllar önce ülkemizde satılan Ponds keşke yeniden satılmaya başlasa dememe sebep oldu bu temizleme kremi. Yurtdışından getirtme şansınız varsa ya da kendiniz giderseniz ve de denk gelirseniz Ponds ürünlerine bir göz atın derim.
Serinin gece kremini de okumak isterseniz sizi BÖYLE alabilirim.

Görüşmek üzere...

8 yorum:

  1. aa ben hiç bilmiyodum bu markayı, hele türkiyede hiç görmemişim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben üniversiteyken büyük bir reklam kampanyasıyla girmişti piyasaya ama bitti gitti aynı hızla.. Belki tekrar bir girer piyasaya.

      Sil
  2. bazı küçük kozmetik mağazalarında hala görüyorum bunu tekrar görürsem bakarım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç denk gelmedim, ben de bakayım aklımda olsun.

      Sil
  3. çok merak ettiğim bir ürün keşke tc de de satılsa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yıllar önce satılıyordu, keşke yine satılsa.

      Sil
  4. Ben kullandım süper temizleme jeli

    YanıtlaSil