24 Kasım 2015 Salı

Moda Kozmetik Etkinlik Hediyeleri

Merhabalar,
Bugün yeni ama aslında eski ve köklü bir firmanın ürünlerinden bahsedeceğim. Ataç Kozmetik markası olan Moda ürünlerine kısaca göz atalım mı?

Buralı Olmayanlar Lokali-Moda Kozmetik

Ekim ayında katıldığım ve şu yazımda ayrıntılarını anlattığım sohbet etkinliğinde gelen hediyelerdi bu ürünler. Moda Kozmetik satış sorumlusu Murat bey hem bize ürünleri tek tek anlatmıştı hem de bizlere bu güzel hediyeleri getirmişti.
Eski adı Lady Rose olan Moda Kozmetik ürünlerini kısa kısa anlatmaya başlayayım.

Buralı Olmayanlar Lokali-Moda Kozmetik
Moda Kozmetik oldukça geniş ürün yelpazesiyle sektöre yeniden ve hızlı bir giriş yapmış birkaç yıl önce. Rujları, özellikle de son dönemin favorisi olacağa benzeyen kalem rujları oldukça başarılı. Kalem rujlar yumuşacık, dudağı nemlendiren yapıya sahip. Kalıcılığı orta seviyede denebilir. Matte serisi daha kalıcı ama mat rujların çoğunda olan dudakları kurutma durumu Moda mat rujda da var.
Ben hem mat seriyi hem de kalem rujları uygularken mutlaka dudak nemlendiricisi kullanıyorum, çünkü normalde de dudaklarım çok kuru.
Koku hassasiyetim olduğu için rujlarda sevemediğim şey yoğun parfümü oldu diyebilirim.
Buralı Olmayanlar Lokali-Moda Kozmetik

12 renk tonuna sahip dörtlü farlardan benim payıma 04 numaralı palet düştü. Yumuşak ama tozutmaya müsait ve fazlaca parlak sedefli bir palet. Çok hafif kullanmak lazım, yoksa disko topu gibi pırıl pırıl olmak işten bile değil :)) Bu paleti bazen aydınlatıcı olarak bile kullandım ve aydınlatıcı olarak da sevdim.

Buralı Olmayanlar Lokali-Moda Kozmetik

Moda Kozmetik'ten hediye gelene kadar hiç terracotta pudram olmamıştı. Pudradan ziyade allık olarak kullanmak daha uygun.  9 rengi olan terracotta pudranın bendeki rengi 101 numaralı renk. Pembeler, altınlar cilde uygulandığında hoş bir parlaklık veriyor. Far paletinde olduğu gibi bu pudrada tozutmaya yatkın. Benim için tek sıkıntısı kocaman ve ben bu pudrayı bitiremem :))

Buralı Olmayanlar Lokali-Moda Kozmetik

Başta da yazdığım gibi Moda Kozmetik oldukça geniş ürün yelpazesine sahip. Argan yağlısından mat bitişliye; yoğun kapatıcıdan porselen bitişliye 7 çeşit fondetene sahip marka. Her cilde uygun bir fondöten bulmak mümkün Moda Kozmetikte. Bizlere hediye gelen Long Lasting Fondöten. Orta kalınlıkta ve kapatıcılıkta bir ürün. Yapısı bazı ciltlere kalın gelebilir. Uyguladığımda cildimi nemlendirmesini beğendim. Kalıcılığı da yine orta seviyede denebilir. Bu seri hem cam pompalı şişede hem de tüpte satışa sunulmuş. Bir pomba ürün benim tüm yüzüme yeterli geldi. Hafif parlak bitişe sahip. Yağlı ve karma ciltlerde daha da parlayabilir.

Buralı Olmayanlar Lokali-Moda Kozmetik
Rujlardaki gibi kapatıcıda kalem formunda. Yapısı oldukça kalın geldi bana. Göz altlarında zamanla birikme yapabiliyor ne yazık ki. Göz altlarında kırışık fazlaysa önerebileceğim bir ürün değil. Uygulamadan önce göz altlarını mutlaka iyice nemlendirmek gerekiyor. Aydınlatmasını sevdim ama.

Buralı Olmayanlar Lokali-Moda Kozmetik
Rujlarda olduğu gibi ten ürünlerinde de en sevmediğim şey her ikisinin de yoğun parfüm içermesi oldu. Ten ürünlerinde yoğun parfüm kullanılmasını sevmiyorum. Eğer koku hassasiyetiniz de varsa tüm gün o koku burnunuza gelir durur ya en sinir olduğum şeylerden biridir.

Buralı Olmayanlar Lokali-Moda Kozmetik
Argan yağlı, kirpiklere hacim vermeyi vaadeden bu maskarayı silikon fırçasına rağmen sevdim. Tek katla bile kirpiklerimi hacimli hale getirdi. Gün içinde dökülme yapmıyor ve kirpiklerimi de dökmedi.

Buralı Olmayanlar Lokali-Moda Kozmetik

Son dönem makyaj trendi belirgin kaşlar biliyorsunuz. Hemen hemen her marka kaş kalemi, maskarası, farı gibi çeşitli ürünler çıkartmaya başladılar. Moda Kozmetik kaş maskarası da minicik fırçasıyla bu yeni trend içinde sağlam bir yer edinebilir. Ben makyajda belirgin kaşlardan hoşlanmadığım için bu maskarayı alt kirpiklerimde kullanıyorum. Sonuçtan da oldukça memnunum :))

1972 yılında aile şirketi olarak kurulan Ataç Kozmetik bugün 50 ülkeye ihracat yapan, 100 bin metrekarelik kapalı üretim alanına sahip olan hatta birçok ünlü firmaya fason üretim yapan başarılı firmalarımızdan birisi.
Üniversite yıllarında özellikle farlarını çok severek kullandığım Lady Rose markasının yenilenmiş ve daha da gelişmiş olarak Moda Kozmetik ismiyle karşıma çıkmasına da kendi adıma mutlu oldum :))

Görüşmek üzere...






12 yorum:

  1. Kaş maskarasını merak ettim, denk gelirsem kesinlikle alırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minik fırçasıyla oldukça pratik bir ürün, tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Cok güzel ve tarafsız yazmissiniz guzel gunlerde kullanin blogunuzu tesadufen buldum takibe aliorum benim yeni blogumada beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, blogunuza geliyorum hemen :)

      Sil
  3. Ben bu marka ürünleri nerden bulabilirim rujumu kaybettim acil almam lazım aciilll :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer Ankara'daysanız Soysal Pasajında bir parfümeride satılıyor sanırım. Başka şehirleri bilemiyorum.

      Sil
  4. HAYVANLAR ÜZERİNDE UMARIM Kİ TEST YAPMIYORDUR YURTDIŞINDA VE DE ÇİN'E İHRACAATI YOKTUR...?!!! HER İKİ DURUMDA DA MARKA TEST EDİLMEMİŞ ÜRÜN ARAYANLAR İÇİN ELENECEKLER LİSTESİNE GİRER...KONU HAKKINDA FİKİRLERİNİZ NEDİR? TEŞEKKÜRLER...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayvanlar üerinde test yaptıklarını düşünmüyorum ama sizi de yanlış yönlendirmek istemem. İhracat yaptığı ülkeler arasında uzakdoğu var mı inanın bilmiyorum. Ama sitelerinden bağlantıya geçerseniz tüm bu sorularına cevap alabilirsiniz sanırım.
      Daha fazla yarımcı olabilmek isterdim. Yorumunuz için ben teşekküre ederim...

      Sil
    2. merhabalar....siteleri ile irtibata geçtim,evet...çin'e ihracaatlarının olmadığını teyitlediler,benim de araştırmalarım o yönde idi zaten...moda ürünleri satan bir yer de keşfettim Bursa'da...özellikle gel eyelinerlarının performansını çok merak ediyorum:) siz de deneyip fikir beyanında bulunursanız sevinirim ayrıca...

      Sil
    3. Sizin adınıza çok mutlu oldum. Gel eyelinerini de en kısa zamanda edinip deneyeceğim :)

      Sil
  5. Ben senelerce her markanin ürününü denedim en pahalisin dan en ucuzuna cok gariptir moda tesadüfen karsilastigim bir ürün ama hayran kaldm diyebilirim benim fazgecilmezlerim stick kapaticilari ve rimeli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de fondötenini çok sevdim Tuğba hanım. Keşke her yerde bulma şansımız olsa Moda ürünlerini. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil