20 Ekim 2015 Salı

Sevde ve Deniz'le Sohbet Etkinliği

Merhabalar,
Geçen ay Ankaralı üç tatlı bloggerın düzenlediği Ankara Blogger Keşif Etkinliğinden BU YAZIMDA bahsetmiştim. Çok kalabalık bir etkinlik olduğu için o gün sohbete doyamadığımızı düşünerek bu tatlı kızlardan Sevde ve Deniz uzun uzun sohbet edebilelim diye kurban bayramı sonrası tekrar bizleri bir araya getirdi.

Buralı Olmayanlar Lokali


Sohbet için buluşma mekanımız Huqqa Ankara 'ydı. Rahat rahat sohbet edebilelim diye bize oldukça rahat ve geniş bir alan ayırmışlardı. Bol kahkalı, bol sohbetli çokça fotoğraflı güzel ve keyifli bir gün oldu benim için. İlk etkinlikte sadece selamlaştığım arkadaşlarımla sohbet etmek harikaydı.
Güzel fotoğraflarımızı çeken Bacaksız Karıncamız Büşra , Esen , Bengü , Ayşegül , süslü doktorumuz İrem , Didem , Asena , kız kardeşler Ekin ve Elif sohbet ekibinin elemanlarıydık :))

Buralı Olmayanlar Lokali

Çay - kahve eşliğinde koyu sohbetimize eşlik eden Huqqa Ankara'nın tadımlık ikramı snikers cheesecake ve özellikle kanola tatlısı hepimizin damağını şenlendirdi.

Buralı Olmayanlar Lokali

Sevgili Deniz ve Sevde yine bizleri boş göndermek istememişler ve güzel hediyeler hazırlamışlardı. Moda Kozmetik satış sorumlusu Murat beyin bizi ziyareti günün sürprizi oldu. Murat beyin firmayla ilgili verdiği bilgilerden Ataç Kozmetik  markası olan Moda'nın  eskiden çoğumuzun ürünlerini kullandığı Lady Rose markasının yeni adı olduğunu öğrendik. Ziyaretimize eli boş gelmeyen Murat bey denememiz için bir sürü ürün hediye getirmişti. Hediyelerden hepimizin o kadar gözü döndü ki Murat beyi bile unutup senin rujun ne renk, ay benim farım şahaneymiş, o terracotta allığı değişsek mi diye kendimizi bir an kaybettik :))
Moda ürünlerini ayrı bir yazıyla uzun uzun anlatacağım sizlere.


Buralı Olmayanlar Lokali

Günün diğer hediyesi Topicrem misel suydu. Merak ettiğim bir ürünün hediye gelmesine ayrıca mutlu oldum.

Hediyeler için Sevde ve Deniz'e ayrıca çok teşekkürler ama asıl buluşma amacımız olan sohbetin güzelliğini hiç bir şeye değişmem kendi adıma. 

Sıcak ve içten geçen bu güzel buluşma için çok teşekkürler. En kısa zamanda tekrar biraraya gelmeliyiz :))

Görüşmek üzere...








8 yorum:

  1. Canım çok güzel çok içten yazmışsın ellerine emeğine sağlık, bayıldım...Ben kendi adıma sizlerle tanımaktan dolayı çok mutlu oldum ve hoş sohbetinizden çok keyif aldım.... Yine yeniden isterimm... @bacaksizkarinca 'dan sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yine yeniden hep buluşalım, arayı çok açmayalım :-) Sizi tanımak benim için da büyük keyifti , öpüyorum @bacaksizkarincami :))

      Sil
  2. Çok güzel olmuş, buluşma, sohbet bile herşeye değer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buluşmanın amacı da sohbet olunca daha da keyifli bir gün oldu bizler için :))

      Sil
  3. Ay darısı başıma ben de en kısa zamanda yazarım inşallah 🙏🙈😂

    YanıtlaSil
  4. Harika bir buluşmaydı..
    Bu etkinlik ile ilgili benim yazımı da okumak isterseniz :
    http://medyadergisi.blogspot.com.tr/2015/11/sevde-ve-deniz-ile-sohbet.html
    Bir başka etkinlikte yeniden görüşebilmek dileği ile sevgiler :)

    YanıtlaSil