26 Ekim 2015 Pazartesi

Oriflame Ecollagen Göz Kremi

Merhabalar,
Oriflame takıntılı olduğum markalardan birisi. Cilt bakım ürünlerini de kullanmayı ayrıca seviyorum. Çünkü herhangi bir alerji, iritasyon ve hassasiyet yaratmadı kullandığım hiçbir ürünü şimdiye kadar. Ecollogen serisinin göz kremini iki aydan fazla bir zamandır kullanıyorum. Sanırım artık yorumlayabilirim.

Buralı Olmayanlar Lokali-Oriflame-Ecollagen


Oriflame Ecollogen serisinin Bitki Kök Hücre Özü ile geliştirilmiş yeni kremlerini katalogta gördüğümde hemen sipariş vermiştim. Bu göz kremi de o ay seriden alınan kremle hediye olarak geliyordu. Serinin gece ve gündüz kremlerini henüz kullanmaya başlayamadım ama göz kremim bittiği için bu kremi hemen kullandım.
Bitki kök hücre özüyle kırışıklık görünümünü düzenlemek gibi büyük bir iddiası var serinin. Bitki özleriyle cildin kolojen üretimini destekleyerek, kırışıklıkları içeriden doldurmayı vaadediyor aynı zamanda.

Buralı Olmayanlar Lokali-Oriflame-Ecollagen

Bilyeli başlığa sahip kremi uygulaması çok keyifli. İlk uygularken hafif serinlik uygulama sonrası kısa süren bir ısı hissine dönüşüyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki sefer kullanıyorum. Nem vermesini yeterli buldum. Göz çevremde çok fazla sorun olmadığı için kırışık görünümü düzgünleştirme ve dolgunlaştırma iddiasını gerçekleştiriyor mu yorumlayamayacağım. Ama nemlendirmesinin yeterliliğini düşünürsek kırışık görünümü azaltmada başarılı bir ürün olacağını düşünüyorum.
Bilyeli başlığıyla uyguladıktan sonra parmaklarımla göz çevreme masaj yaparak kremi iyice yediriyorum cildime. Sanki böyle yaparsam daha etkili olacakmış gibi hissediyorum. 

Buralı Olmayanlar Lokali-Oriflame-Ecollagen

Oriflame ürünlerinin içeriği ne yazık ki çok temiz değil. Ama içerik takıntınız yoksa Ecollogen serisini mutlaka denemelisiniz. Benim oldukça memnun kaldığım bir seri Ecollogen serisi. Ama indirim dönemlerini takip etmekte tabi ki fayda var. 
Her ay heyecanla yeni çıkan kataloğu bekliyorum hangi ürünler indirimde, Oriflame yeni neler çıkartmış öğrenmek çok keyifli oluyor. Yeni keşfettiğim www.orikatalog.com sitesi sayesinde de henüz çıkmamış ayların kataloglarına ve eski kataloglara ulaşmak çok daha kolay oluyor. Siz yazıyı okurken ben www.orikatalog.com dan yeni kataloğu incelemeye gidiyorum :))

Görüşmek üzere...






15 yorum:

  1. Ah şu kırışıklıklar, kolajen sözcüğü hemen gözüme çarptı o yüzden. Ben çok erken yaşta 41 yaşımda menopoza girdim (dertlerden, üzüntülerden)o yüzden de hızla cildim özellikle göz altı çizgilerim arttı:( şimdi 60'a iki yıl kalmışken ne sürsem fayda etmiyor:(
    Tanıttığın için çok teşekkürler canım. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki bakım kremleri ve doğal formüllerle birlikte birşeyler yapmalı sana. Bana mail adresini yazar mısın ?

      Sil
    2. Burada iznizle ben de fikrimi söylemek istiyorum, eğer kozmetiklerle kırışıklara son diyemiyorsanız, PRP (Kök Hücre Tedavisi) Tavsiye ederim. İşe yarıyor. Sevgiler.
      http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

      Sil
  2. Göz kremi henüz kullanmaya başlamadım. Nemlendirmesi yeni kırışık oluşumuna engel olduğu anlamına gelir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşınız 25 altıysa çok da ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum göz kremine ama tüm cilt için nem çok önemli.

      Sil
  3. Ben de göz kremi arayışındayım. Bu ürünün fiyatı nedir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 40 TL gibi bir fiyatı var ama kampanyaya girebiliyor. Sık sık kataloga bakmalı indirimde alabilmek için. Oriflame sayfasından online katalogtan bakıyorum ben de :)

      Sil
  4. bu markayı senin sayende merak etmeye başladım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özellikle merak ettiğin bir ürünü varsa sana ben alıcam söz :)) bu ay kataloğu incele istersen :))

      Sil
  5. Bazen çok sevdiğim kozmetiklerin içeriğinin temiz olmadığı görmek beni üzüyor. O kadar işe yarıyor, güzel ama içerikten sınıfta kalıyorlar. Güle güle kullanın. Sevgiler.
    http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara çok fena takılmıştım içeriklere ama baktım başedemiyorum biraz daha rahat davranmaya başladım. Ne yazık ki sadece kozmetik olsa yine iyi. Yediğimiz içtiğimiz hatta giydiklerimiz bile katkı maddeli. Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Oriflame'in ürünlerinin pek çoğu çok güzel aslında ama o içerik takıntısı biraz uzak durmama yol açıyor.
    Sanki böyle yaparsam daha etkili olacakmış gibi hissediyorum deyip yaptığımız şeylerden de ayrı bir yazı konusu çıkar bak, telif hakkı istemem yazabilirsin cici kıss :)
    Hem ben daha kocaman öperim tamam mııı! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3'lü peptitler hatırına kötü pis şeyleri görmüyorum. Bir de geçenlerde yeni birşey öğrendim. Bu kötü pis maddeler içerik listesinde üst sıradaysa çok, alt sıradaysa makul miktarda kullanılıyormuş. Ayrıca olayı doğal içerik kullanmayan öldü de kullanan ölmedi mi gibi sığ bir platforma da taşıyabilirim. En güzeli biz buluşalım tatlı kıs , bu iş ancak öyle çözülür :)))

      Sil
  7. bilyeli olmalsını çok sevdim :) sizi blogdan ve insagramdan takibe aldım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilyesiyle masaj yapmak da çok eğlenceli ama en çok nem vermesini sevdim.instagramda takipteyim zaten, blogunuza da geliyorum hemen :))

      Sil