19 Ekim 2015 Pazartesi

Dax Supergro ( 1 Kozmetik 2 Yorum )

Merhabalar,
Bu hafta 1 Kozmetik  Yorum'da bu hafta  yoğun saç bakım yağı Dax Supergro'dan bahsedeceğiz.


Buralı Olmayanlar Lokali-Dax-Supergro




Saç bakım ürünleri olunca benim için akan sular duruyor. İşe yarasın ya da yaramasın kullanmayı en sevdiğim bakım ürünleri diyebilirim saç ürünleri için. İşte böylesi bir saç bakım ürünü çılgını olarak çok merak ettiğim Dax Supergro 'yu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve artık yorumlayabilirim.

Buralı Olmayanlar Lokali-Dax-Supergro

Doğal yağlardan ve minerallerden oluşan bir içeriğe sahip ürün. Jojoba, hindistancevizi, susam, badem ve fıstık yağlarının yanı sıra çay özü, aloe vera, avokado, buğday ve papatya özleriyle adeta saç ve saç derimizde kombo etkisi vaadediyor Dax Supergro.
Bu organik yağlar ve minerallerle saç ve saç derisini besleyerek bakımını yapan bir ürün Dax Supergro. Saçlarımız için diğer vaadettikleriyse başta saçların hızlı uzamasını sağlamak, direncini ve nemini arttırmak, bebek saçları güçlendirmek, saçları yumuşatmak, canlandırmak ve parlaklık vermek. Kırık saç uçlarını tedavi edip, yeni kırık oluşumunu önlemek gibi de bir iddiası var Dax Supergro'nun.

Buralı Olmayanlar Lokali-Dax-Supergro

Gelelim benim yorumlarıma. Kullandığım ilk günden itibaren saçlarım daha parlak ve yumuşak oldu. Haftada 2 kere parmak uçlarımla saç diplerime masaj yaparak uyguladım. Kullanım sırasında karıncalanma yapabilir denmesine rağmen ben böyle bir his yaşamadım. Bebek saçlarımda da herhangi bir güçlenme hissetmedim. Gerçi bunun için belki birkaç kutu ürün bitirmek gerekebilir. Saçlarım zaten hızlı uzadığı için bu özelliğinin ben de işe yarayıp yaramadığını ne yazık ki anlayamadım. Saç kırıklarını tedavi etmesinin pek mümkün olduğunu düşünmesem de yeni kesilmiş saçlarda düzenli kullanıldığında kırılmaları önleyeceğini düşünüyorum. Kullandığım süre boyunca da kırılma sorunu yaşamadım saç uçlarımda. Kıvırcık saçın en büyük sorunu olan nemsizliğe de çok etkili bulmadım açıkcası. 
Ürünün saç çıkartma ve dökülmeyi engelleme gibi iddiası yok ama saç dökülmemi ve egzamamı tetiklememesi benim için olumlu oldu. Bazı blogger arkadaşların saçtan arındırma sorunu yaşadığını okudum ama ben çok rahat arındırdım saçlarımı. Sevgili ekürim Kelebek Etkisi 'si kaşlarına uyguladığını söyleyince ben de denedim ve kaşlarda da işe yaradığını söyleyebilirim. Benim için bir artı özelliği de tırnaklarımı güçlendirmesi oldu.Ürünü uygularken elimde kalan fazlasını da yıkamayıp tırnaklarıma masaj yaptım. Sonuç oldukça olumlu şu an için.
Bebek aspirine benzettiğim ama rahatsız etmeyen bir kokusu var. Saçlarımda 2 saat bekletiyorum ve yıkıyorum. Dax Supergro günlük kullanıma da uygun. Oldukça da bereketli bir ürün. 2 aydır kullanmama rağmen hala yarısına bile gelemedim.
Ürünle birlikte gelen testerlardan saç mayonezini çok beğendim. Diğerleri saçlarımı ağırlaştırdı.
Uzun lafın kısası Dax Supergro benim içim tekrar alınabilir ürünlerden oldu.
Boyalı saçlardaki etkisini merak ediyorsanız mutlaka sevgili ekürim Kelebek Etkisi 'nin yazısını okumalısınız.

Firmanın diğer ürünleri için internet sayfasını ziyaret etmek isterseniz :


Görüşmek üzere...

*Ürün firma  tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.



6 yorum:

  1. Merhaba, saç tipin benimkine benziyor. Okuduğum kadar aynı sorunlar ile boğuşuyoruz, ürün değerlendirmen için teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç bakım ürünülerini benim kadar seviyorsanız denemenizi öneririm :))

      Sil
  2. Ben çok merak ediyorum bu ürünü, hiç denk gelemedim daha ama gördüğümde özellikle tırnaklarım için bakacağım.
    Piki o kafa masaj aleti midir, ne işe yarıyor o yandaki alet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tırnak için Dax Sulfhur diye başka bir ürünleri de var ama Supergro bile tırnaklara iyi geldi. Bir buluştuğumuzda denemen için getireyim Supergro'yu sana kuşum. O yanda duran şey de kafa masaj aleti. Yağ, tonik falan uyguladıktan sonra bu aletle masaj yapıyorum, işe yarıyordur umarım :)) Ama psikolojik olarak rahatlattığını söyleyebilirim :))

      Sil
  3. Saç bakımı önemli, teşekkürler.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun da önemlidir Bücürüğüm, teşekkürler :))

      Sil