28 Eylül 2015 Pazartesi

Multiactiv Zengin Nemlendirici Krem

Merhabalar,
1 Kozmetik 2 Yorum'da Multiaktiv Kremden bahsedeceğiz bu hafta.

Buralı Olmayanlar Lokali-Multiaktiv Krem



Multiaktiv uzun yıllardan beri faaliyette olan bir Yugoslavya markası. Hatta fabrikası Belgrad'da bulunan firmayı Sırbistan Ticaret Odası iki yıl üst üste en iyi Yugoslav markası seçmiş. Bir çok Avrupa ülkesinde de tanınan bir marka olan Multiaktiv ürünleri artık ülkemizde de satılmaya başladı.

Buralı Olmayanlar Lokali-Multiaktiv Krem

Her yaş, cilt tipi ve sorunu için ürünleri bulunan Multiaktiv'in bendeki ürünü antiage serisinin zengin nemlendirici kremi. Oldukça yoğun yapılı bir krem. Zengin nemlendirici ismini hakediyor gerçekten de. İlk 15 gün gece - gündüz kullandığım kremin cildime verdiği nemi çok sevdim. Havaların iyice ısınmasıyla Multiaktiv krem özellikle gündüzleri benim karma cildime ağır gelmeye başladı. 15 gün boyunca da sadece geceleri kullandım. Kuru ciltlerin her mevsim seveceği bir krem ama yağlı ve karma ciltlerin mevsim geçişlerinde ve kışın daha fazla seveceği bir krem Multiaktiv. Yazın sıcaklarda ağır geldiği için ara verdiğim kremi bir haftadır geceleri yeniden kullanmaya başladım ürünü. Genellikle mevsim geçişlerinde pullanıp kuruyan cildim daha nemli ve pullanma yaşamıyorum bu sonbahar. Ankara'nın kuru ayazına da çok uygun bir krem olduğunu düşünüyorum Multiaktiv kremin.
Kullandığım süre zarfında alerji, iritasyon, yağlandırma ve sivilce gibi olumsuzluklara neden olmadı cildimde. Aksine cildimi nemlendirip, toparladığını söyleyebilirim.

Buralı Olmayanlar Lokali-Multiaktiv Krem


İçeriği çok temiz olmasa da lanolin, squalen, aloe vera özü, e vitamini gibi cilt yapısını destekleyen içeriğe sahip. Yeni ürünler denemeyi seviyorsanız ülkemize yeni gelen Multiaktiv ürünlerini incelemenizi tavsiye ederim. İnternet sayfalarında her ürünleriyle ilgili oldukça ayrıntılı ve güzel bilgiler mevcut.
Sevgili ekürim Kelebek Etkisi'nin yazısı için sizi ŞÖYLE alayım.


Görüşmek üzere...

*Ürün firma  tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.







3 yorum:

  1. Kış mevsiminde bir şans verebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kış için daha uygun evet, tavsiye ederim :))

      Sil
  2. Paylaşım için teşekkürler. Bu arada blogumda çekiliş düzenliyorum, beklerim :)

    YanıtlaSil