18 Eylül 2015 Cuma

Lapitak Etkinlik Hediyeleri

Merhabalar,
Ayak bakımına önem veriyorsanız Lapitak ürünlerini en az bir kez kullanmışsınızdır.

Buralı Olmayanlar Lokali-Lapitak


1993 yılında kurulan firma 2002 yılında ilk ürünü olan Ayak Bakım Kremini piyasaya çıkartmış. 13 yıl boyunca ürün çeşitlerini arttırarak yerini daha da sağlamlaştırmış Lapitak. Seda ve Sena ile yaza merhaba etkinliğine sponsor olan Lapitak denememiz için ayak bakım kremi, el kremi, tırnak bakım kremi, ayak kokusu önleyici bakım kremi ve ayak deodorantı göndermişti. Bu ürünler içinde favorim tırnak bakım kremi ve ayak deodorantı oldu.

Buralı Olmayanlar Lokali-Lapitak


Tırnak etlerini kesmeden manikür yapmak en doğrusu. Bu şekilde hem tırnak etlerinin sertleşmesini önlüyoruz hem de tırnaklarımızın enfeksiyon kapma riskini ortadan kaldırıyoruz. Ama katikül dediğimiz tırnak etlerinin sinir bozucu görüntüsünden de kurtulmak istiyorsak Lapitak Tırnak Bakım Kremi tam da bu iş için imdadımıza yetişiyor. Tırnak bakım kremini kullanmaya başladığımdan beri tırnaklarım daha sağlıklı uzamaya başladı.
El kremi yoğun yapılı bir krem. Ne yazık ki sürüldüğünde yağlı bir his bırakıyor. Bu yüzden geceleri uyumadan önce kullanıyorum ve sabah pamuk gibi ellerle uyanıyorum. Ama Ankara'nın kışın kuru ayazında kurtarıcı bir krem olacağını düşünüyorum.
Ayak kreminin yoğun bir yapısı yok. Anında emiliyor ve yağlı bir his bırakmıyor. Düzenli kullanıldığında da ayak kuruluğunu gidermede başarılı buldum ürünü. Ayaklarınızında çok yoğun kuruluk ve çatlak sorunu yaşamıyorsanız bu krem size yeterli gelecektir.

Buralı Olmayanlar Lokali-Lapitak


Ayak kokusu önleyici serinin kreminin yapısı ve kokusu ayak bakım kremiyle aynıydı. Hatta her iki ayak kremi bence aynıydı ama farklı isim ve ambalajla sunulmuş gibi geldi bana. Etki olarak da ayak bakım kreminden pek farklı değildi. 
Lapitak ürünlerinden diğer favorim ayak deodorantını oldu. Yaz - kış yoğun terleyen biri olarak ayaklarım da bu terlemeden nasibini alıyor. Neyse ki bu kadar terlemeye koku problemi yaşamıyorum. Bu deodorantı koku önlemesinden ziyade az da olsa terlemeyi önlemesinden ve verdiği ferahlıktan dolayı çok beğendim. Terlemeyi tamamen kesmedi ama azıcık bile azaltması benim için büyük konfordu. 
Bugünlük benden bu kadar.
Görüşmek üzere...



2 yorum: