31 Ağustos 2015 Pazartesi

trnd Bepanthol Kampanyası

Merhabalar,
Çocukluğumdan beri evimizin demirbaş kremi ve merhemiydi Bephanten. Bir kaç yıl önce ismini Bepanthol olarak değiştirdi ama evimizdeki yeri değişmedi.

Buralı Olmayanlar Lokali-trnd-Bepanthol


Geçtiğimiz haftalarda trnd içi Bepanthol dolu bir paket yolladı kampanyaya katılan üyelerine. Bu bahaneyle de hem kampanyadan hem de Bephantolden bahsetme fırsatı doğmuş oldu benim için.

Buralı Olmayanlar Lokali-trnd-Bepanthol

Kampanya kapsamında bizlerin denemesi için 100 gr'lik büyük boy; çevremize denemeleri için dağıtacağımız 3,5 gr'lık mini boydan da 40 tane Bepanthol, anket kitapçığı ve bilgilendirme kitapçıkları yollamış trnd. 

Buralı Olmayanlar Lokali-trnd-Bepanthol

Çevreme dağıtmak üzere 2 tane minik boy Bepanthol, bilgilendirme kitapçığın ve anketten oluşan kendi paketlerimi hazırladım. Bu hazırladığım paketlerin büyük çoğunluğunu da dağıttım ve anketleri beklemeye başladım.

Buralı Olmayanlar Lokali-trnd-Bepanthol

İlk cilt bakım kremim Bephanten kremdi. Eczacı komşumuzun tavsiyesiyle kullanmaya başlamıştım. Merhemi de dudaklarım dahil cildimin kuruyan her yerinde kullanıyordum. Bayer ürünlerinin ismini Bepanthol olarak değiştirince önce tereddüt ettim acaba içerik değişmiş midir diye. Ama içerik değişmediği gibi krem eski versiyondan daha iyi olmuş. Çünkü Bepanthol krem artık parfümsüz. Bu halini daha çok sevdim. Proje paketi geldiğinden beri evde herkes yine sadece Bepanthol kullanmaya başladı. Herkes çok memnun bu durumdan. 
Siz de böyle güzel projelere katılmak isterseniz trnd internet sayfasını ziyaret etmelisiniz.


Görüşmek üzere...




6 yorum:

  1. Aynen ya evin olmazsa olmazı gibi bişey. Herkesin nerdeyse her derdine çare oluyor Bepanthol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmasa ne yapardık ki :))) Sanırım böyle bir ihtimal bile korkunç :))

      Sil
  2. Hani Bepanthol partisi yapcaktık noldu?? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaayyyyy unuttum ben onuu, hemen bu hafta organize olmalıyız. Çabuk çabuk çabuk :)))

      Sil
  3. Yıllardan beri hiç bıkmadan kullandığım üründür. Yazın vücut losyanını kullanırdım ,güneşte kavrulan cildimi nemlendirir ve hiç acı çekmeden ,gerilmeden o süreci atlatmamı sağlardı. Yüzüm içinde kullanırım ,dönüp dolaşıp geldiğim markadır kendisi ,sevgiler canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güneş alerjim olduğu için derim çok kolay yanıyor ve su topluyor. Bu yüzden her seyahatimde mutlaka çantama hem kremini hem merhemini atarım. Her derde deva mucize gibi değil mi ? Çok öpüyorum sen ben deee :)))

      Sil