24 Ağustos 2015 Pazartesi

Rimmel Wake Me Up Maskara

Merhabalar,
Hiç salatalık kokan maskaranız oldu mu ?
Rimmel Wake Me Up Maskara içeriğinde salatalık özü barındıran ve de salatalık kokan ilk maskara.

Buralı Olmayanlar Lokali-Rimmel



İlk makyaj malzemeleri binlerce yıl önce Eski Mısır'da kullanılmış. İlk maskara da 19. yüzyılda Eugine Rimmel tarafından yaratılmış. Pek sevgili Eugine öyle bir ürün yaratmış ki maskara yerine hepimiz aslında bir marka adı olan Rimel adını kullanıyoruz kirpiklerimizin vazgeçilmez makyaj malzemesi için. Üstelik birçok dilde de rimel maskara anlamına geliyor.
Bu kadar tarihi bilgiden sonra ürünümüzden bahsedeyim sizlere. Öncelikle kokulu bir maskara olması çok ilginç. Öyle yoğun buram buram bir salatalık kokusu beklemeyin ama. Sürerken hafifçe kokuyu alıyorsunuz ve sonra koku falan kalmıyor. Günlük kullanım için güzel bir ürün. Kirpiklere takma kirpik etkisi yaratmıyor ama kirpiklerime verdiği hacim ve uzatmayı beğendim ben.
Kirpiklerimde ağırlık, topaklanma ve göz altlarına dökülme yapmadı.

Buralı Olmayanlar Lokali-Rimmel

8'e benzeyen bombeli kıl fırçası var. Maskarada kıl firçaları sevdiğim için Wake Me Up maskaranın fırçasını da beğendim. Kirpiklerden rahat temizleniyor ve kirpiklerde dökülmeye neden olmuyor.
Seda ve Sena ile Yaza Merhaba etkinlik sponsoru olan Watsons'dan gelen hediyelerden biriydi Rimmel Wake Me Up maskara. Günlük kullanım için bir maskaraya ihtiyacınız varsa deneyebileceğiniz güzel bir ürün.

Görüşmek üzere...


2 yorum: