7 Ağustos 2015 Cuma

Pürnem Yeşil Çay Özlü Göz Kremi

Merhabalar,
Yaklaşık bir ay önce Pürnem firmasından bir kargo aldım. Denemem için Pürnem Yeşil Çay Özlü göz kremi göndermişlerdi bana .

Buralı Olmayanlar Lokali-Pürnem


Yeşil çayın cilt bakımında önemli bir yeri var. Bir ara yeşil çayı dondurup yüzüme uyguluyordum ve verdiği his hoşuma gidiyordu. Ama içeriğinde yeşil çay olan bir ürünü ilk defa kullandım. 
Hem Naturel & Masum hem de Pürnem sloganıyla yola çıkan NM Kozmetik doğal ve sürdürülebilir bir gelecek inşası için üretim yapan yerli firmalarımızdan. Hem doğaya hem de vücudumuza zarar vermeyen Pürnem ile ülkemizin tarım ve kültürüne yönelik üretilmiş ürünler kullanmanın ayrıcalığını bizlere yaşatmayı hedef almış bir firma NM Kozmetik. Bizlere küçük miktarlarda üretilen taze ürünler sunarak daha az katkı maddesine maruz kalmamıza da yardımcı oluyor.
Pürnem yeşil çay özlü göz kremini bana geldiği ilk günden beri hem sabah hem akşam olmak üzere günde iki kere kullandım. Hafif yapılı, cilt tarafından kolay emilen bir krem. Nemlendirmesini çok beğendim. Vaadettiği gibi uzun süreli nem sağlıyor göz çevremde. İlk kırışıklıkları önlemede de yeterli bir ürün olduğunu düşünüyorum. Akşam uyguladığımda sabah dinlenmiş ve aydınlık bir göz çevresiyle güne başlıyorum. 


Buralı Olmayanlar Lokali-Pürnem


İçeriğinde parapen, silikon yağlar, PEG, petrol atıkları, alkol ve sentetik parfüm bulunmuyor. Ayrıca hayvansal hammaddeler kullanılmadığı için veganlarında rahatlıkla kullanabileceği ürünlere sahip Pürnem. 
Yerli firmalarımız son dönemde atakta. Üstelik oldukça kaliteli ürünlere sahip yerli firmalarımız var. Bu durum benim inanılmaz hoşuma gidiyor. NM Kozmetiğin de diğer ürünleri için internet sayfalarını mutlaka ziyaret etmelisiniz. Yeşil çay özlü tonik ve melisa-lavanta serisini de merak ediyorum. 
Yeşil çay özlü göz kremi deneme şansına sahip olmama sebep oldukları için NM Kozmetiğe teşekkür ediyorum. Bittikçe alabileceğim güzel bir ürün ve firma tanıdım. 

www.nmkozmetik.com

Görüşmek üzere...

4 yorum: