5 Ağustos 2015 Çarşamba

Nivea Powder Touch Serisi

Merhabalar,
Geçtiğimiz günlerde Nivea yeni ürünler çıkarttı. Nivea Powder Touch serisi tam yaza yakışan bir seri olmuş.

Buralı Olmayanlar Lokali-Nivea Powder Touch


Nivea Powder Touch serisi deodorant, roll-on ve stick deodoranttan oluşuyor. İçeriğindeki kaolin pudrası sayesinde kuru kol altları vaadediyor. Ayrıca 48 saat ter kokusuna da etkili ürünler. Ama deodorantlar her gün yeniden kullanıldığı için 48 saat etkisi doğru mu bilemiyorum.
İlk olarak sprey deodorantı kullanmaya başladım. Benim için oldukça ilginç bir deneyim oldu. Kol altlarıma sanki hava sıkıyormuşum gibi bir his yaşattı deodorant bana. Ve sıkar sıkmaz hemen kol altlarıma dokunduğumda kupkuruydu. Nivea deodorantlarını çoğunlukla kullanamıyorum. Çünkü kullandığım tüm Nivea deodorantlar nefesimi tıkıyor. Powder Touch serisi şimdiye kadar tıkanmadan kullanabildiğim tek Nivea deodorant oldu.
Serinin en çok kullandığım ürünü roll-on deodorant oldu. Sprey deodoranttaki gibi hızlı kuruma özelliği ne yazık ki roll-on'da yok. Biraz kurumasını bekleyip giyiniyorum. 
Annem el koyduğu için serinin en az kullandığım ürünü de stick deodorant oldu. Kuru kol altı vaadini yerine getiriyor stick deodorantta. Yumuşak bir yapısı var.

Buralı Olmayanlar Lokali-Nivea Powder Touch


Nivea Powder Touch serisinin hafif çiçeksi kokusunu sevdim. Pudralı deodorantları genel olarak sevmiyorum. Her ne kadar kıyafette leke bırakmıyor denilse bile özellikle koyu renk kıyafetlerde beyaz leke oluyor. Kol altlarını yumuşacık yapıyor. Bu özelliğini de sevdim. Gün boyu kuruluk hisssi benim gibi aşırı terleyenler içen pek geçerli bir durum değil. Ama terleme sorunu olmayanlar gün boyu kuru kalabilirler bu seri sayesinde. Powder Touch serisinin üç ürününde de gün sonunda ne kadar terlersem terleyeyim kötü kokmadım. Pudralı yapısına rağmen terlemeyi engellememesi de olumluydu benim için. Çünkü terlemeyi tamamen engellemeye yönelik ürünlerin sağlıklı olmadığını düşünüyorum. 
 İçeriği de keşke temiz olsaydı.Bence Nivea tüm deodorantlarının içeriğini alüminyum ve tüm diğer zararlı maddelerden temizlemeli. Alüminyumun meme kanseriyle direkt ilişkisi olduğu için Nivea artık bu konuyla ilgili ciddi adımlar atmalı.
İçerik takıntınız yoksa yaz sıcağında temiz ve ferah kokmak için Powder Touch serisini tercih edebilirsiniz.

Göüşmek üzere...

*Ürünler Nivea tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.



6 yorum:

  1. Çok uzun yıllardır Nivea kullanıyordum ama içerik konusunu bilmiyordum böyle olduğunu. Bir düşünmek lazım o zaman.
    Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece Nivea değil birçok deodorant benzer içeriğe sahip. Nivea Pure&Nature serisi daha temiz içeriğe sahip. Keşke tüm serisi böyle olsa.

      Sil
  2. Bu alüminyum olayını nasıl hala çözemediler hayret. Sırf bu yüzden biricik aşkım döve u bıraktım ben :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çözen firmalar var aslında ama onlar da pek tercih edilmiyor mu acaba. Yine de Nivea, Dove, Fa gibi büyükler bu işe el atmalı.

      Sil
    2. Ben sadece Nivea'nın Yaseminlisini ve rexonanın okyanus ferahlığı olanını biliyorum. Başka varsa söylesene. Parfümeridekileri her defasında çıldırtıyorum da :)

      Sil
    3. Nivea Pure&Nature, Fa deodorantlar ( roll-onda var) , Nivea cam şişedeki deodorant, Bim'in kendi deodorantında da yoktu bir ara ama yine bakmalı. Aklıma geldikçe sana yazarım ben :))

      Sil