11 Ağustos 2015 Salı

Nivea BB Clean Güzelleştiren ve Bakım Yapan Temizleme Suyu

Merhabalar,
BB, CC derken alfabenin neredeyse her harfinden krem çıktı. Bu kremler o kadar popüler oldu ki şimdi de bu kremlere özel temizleme ve cildi hazırlama suları piyasada yerini almaya başladı. Nivea BB Clean Güzelleştiren ve Bakım Yapan Temizleme Suyunu çıkartan ilk firma oldu.

Buralı Olmayanlar Lokali- Nivea BB Clean


Nivea BB Clean Güzelleştiren ve Bakım Yapan Temizleme Suyu bizlere 5 etki vaadediyor. Arındırmak, temizlemek, nemlendirmek, cilt kusurlarını azaltmak ve cildi makyaja hazırlamakmış bu 5 etki. Cildimde gözlemlediğim etkilerine gelecek olursam, makyajı gayet güzel temizliyor ciltten. Vaadettiği gibi cildi arındırıyor ve temizliyor bu ürün. Cildi nemlendirerek yapıyor arındırma ve temizleme işlevini. BB krem ya da fondöten vs öncesi uygulandığında da verdiği nem yeterli olduğu için ek olarak nemlendirici krem uygulamaya gerek kalmıyor. Kışın cilde verdiği nem yetersiz olacaktır ama. Çok kuru ciltlerin seveceği bir ürün değil ama. Çevremde merak edip kullanan kuru ciltli arkadaşlarım ciltlerinin daha da kuruduğunu söylediler. Zaman zaman yaşadığım dermatit sorunumdan dolayı cilt kusurları ve kızarıklıklara iyi gelip gelmediğini objektif değerlendiremeyeceğim. Açıkcası cilt kusurları ve kızarıklıklar için bu tarz ürünlerin tek başına iyileştirip, düzeltebileceklerini de pek düşünmüyorum.
Nivea BB Clean temizleme suyunu kullandığım süre boyunca gözlerimi yakması dışında olumsuz başka bir etkisini gözlemlemedim cildimde. Ürün her ne kadar yüz ve göz için olsa da gözlerimi yaktığı için gözlere çok uygun olmadığını düşünüyorum. Bu göz yakma sorununu bir çok blogger arkadaşım da yazmışlardı.


Buralı Olmayanlar Lokali- Nivea BB Clean

Misel yani makyaj temizleme sularını bir türlü sevemedim. Yüzümü yıkamayı sevdiğim için sanki sildiğimde cildim arınmıyormuş gibi düşünüyorum. Aslında tamamen psikolojik benim bu düşüncem. Bu yüzden Nivea BB Clean temizleme suyunu tonik olarak ve makyaj öncesi kullanmayı tercih ettim. Yaz sıcaklarında cildimi ferahlatmak için de güzel bir alternatif oldu benim için. 
Genel olarak sevdiğim bir ürün oldu Nivea. Ama tekrar alacağım bir ürün olmayacak benim için. Bu da tamamen benim misel suları kullanma konusundaki önyargımdan dolayı. 
Eğer siz misel sularla cilt temizliğinizi yapıyorsanız Nivea BB Clean temizleme suyunu da denemelisiniz. 

Görüşmek üzere...

*Ürün Nivea tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.

14 yorum:

  1. bende kullanıyorum ama bitince birde garnieri deneyeceğim. garnieri kullanınca bi kıyas yapacağım bende.
    makyaj temizleme konusunda benim gibi düşünen birini görünce aa yalnız değilmişim diye bir sevindim doğrusu. temizlenmiyormş gibi hissedep birde bol suyla bir daha yıkıyorum. sonra gözüm kararıyor bir daha hop bidaha gözü temizle.

    ya konu açılmışken bir sorum olucak. benim göz için özel temizleme ürünü yokmu. gözlerim çok yanıyor. ve kirpikler bi türlü rimelden temizlenmiyor. bu knda çok dertliyimde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıyaslamanı ve senin yorumlarını merakla bekliyorum. Göz makyaj temizleyici olarak Yves Rocher göz makyaj temizleyiciyi önerebilirim. Oldukça güzel bir ürün. Benim gözlerimi yakmadı, şu an Yves Rocher'da kampanya varken bir incele derim :))

      Sil
  2. ürün seçimin süper tebrikler...bloğunu takip ediyorum ben de bloğuma bekliyorum canım http://rnkync.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorum için teşekkürler, blogunuza hemen geliyorum :)

      Sil
  3. Güzel ürüne benziyor teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Misel sularla temizlik bana da tek başına yeterli gelmiyor malesef, illa bi çitilenecek o yüz! :D
    Yalnız şu topicrem soothing fluid baya iyiymiş, çok güzel yatıştırıyor cildimi, sen tavsiye edince hemen kullanmaya başladım da, buraya bi dip not bırakıvereyim dedim.
    Öperim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şöyle geceden çamaşır suyuna bassam kendimi sabaha kadar daha bir güzel olacak sanki :)) O derece seviyorum yıkamayı yüzümü :))) Misel sular tonik olur artık bana :D
      Topicremden memnun kalman ayrıca güzel bir havadis oldu benim için. Keşke benim cildimi de yatıştırsaydı çünkü nemlendirmesi süperdi.
      Hasretle gözlerinden öperim :-*

      Sil
  5. Merak ettiğim ürünlerden biriydi.. Teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merakınızı az da olsa gidermeyi başardıysam ne mutlu bana :))

      Sil
  6. kaba temizlik için fena bulmadım ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kaba temizlik için ve tonik olarak güzel bir ürün.

      Sil
  7. Göz makyaj temizleyicisi olarak hiç yeterli değil bence waterproof olmamasına rağmen arindiramadim maskaramı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürün zaten göz makyaj temizleyici değil. Ama yine de misel su olarak göz makyajını da sorunsuz temizlemesi gerekirdi. Benim gözlerimi çok yaktığı için göz makyajını temizleme işleminde kullanamadım bu ürünü.

      Sil