19 Ağustos 2015 Çarşamba

M-Asam Brilliant Teint ( Aydınlatıcı Makyaj Bazı )

Merhabalar,
Cildim yaz - kış ışıl ışıl görünsün diyenlerdenseniz M-Asam Brilliant Teint ( Aydınlatıcı Makyaj Bazı ) tam size göre bir ürün.

Buralı Olmayanlar Lokali- M-Asam Brilliant Teint


Daha önce M-Asam köpük fondöteni denemiş ve hiç sevmemiş biri olarak bu ürüne epey ön yargılı yaklaştım. Yapısı fondötendeki gibi köpük olmadığı için olumsuz önyargımı olumluya çevirdi M- Asam Brilliant Teint. 
Tek başına ya da baz olarak kullanabileceğimiz M-Asam Brilliant Teint cildi aydınlatıp daha genç ve taze görünmeyi vaadederken; gözenek görünümünü azaltıp kusursuz ve canlanmış bir cilt sağlıyor. 

Buralı Olmayanlar Lokali- M-Asam Brilliant Teint

Şeftali rengindeki ürünün kapatıcılığı yok ama cilde sağlıklı bir aydınlık veriyor. İçindeki altın ışıltılar ciltte güzel bir etki yaratıyor. Gözeneklerimin görünümünde herhangi bir etkisi olmadı. Henüz fondöten altında da denemedim. Malum yaz sıcaklarında üst üste ürün uygulamak kat kat giyinmek gibi oluyor :)) 
Açıklamasında nemlendirici uyguladıktan sonra kullanın yazıyor ama nemlendirmesi tek başına da yeterli yaz için. Kışın nemlendirmesi yetersiz olabilir belki. 

Buralı Olmayanlar Lokali- M-Asam Brilliant Teint
İçindeki altın ışıltılar cilde uygulandığında abartılı durmuyor. Güneşte hafifçe parlıyor sadece. Kuru ve kuruya dönük karma ciltlerin daha çok seveceği bir ürün. Pudrayla sabitlenebilir ama o zaman da ışıltılı görünüm mat bir hal alabilir. 

Buralı Olmayanlar Lokali- M-Asam Brilliant Teint

Altın rengi kapağıyla çok şık bir ambalaja sahip. İçeriğindeki shea yağıyla cilde bakım yapıp nemlendiriyor. Ürünün tek sevmediğim özelliği kokusu oldu. Ne yazık ki sürdükten sonra da uçan bir koku değil. Yüzümde kaldığı süre boyunca buram buram koku burnuma geliyor ve bu koku ben de başağrısı yapıyor zaman zaman. Bu tarz ürünlerde daha hafif kokular kullanılmalı. Kokusuz olsa daha iyi olur ama hafif kokuya da razı olabilirim :))
Seda ve Sena'nın Yaza Merhaba etkinliği sayesinde deneme şansım oldu M-Asam Brilliant Teint bazı. 
Ciltte Glowy denilen görünümü seviyorsanız bir şans verebilirsiniz bu ürüne.

Görüşmek üzere...

8 yorum:

  1. Bu ürün tamamen benim için üretilmiş! Çok merak ediyorum bir glow makyaj sever olarak :)

    YanıtlaSil
  2. ben birinciyi bitirdim ikinciyi de alacağım indirim bekliyorum şimdilik..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirimlerde almak en mantıklısı bence de :))

      Sil
  3. ay blog isminiz çok ilgimi çekti vallahi şahane ..bende beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunuz beni çok mutlu etti, hemen geliyorum blogunuza :))

      Sil
  4. bu ışıltılı ürünler bence harika duruyor tabi eğer doğru ürünse yazı iyi oldu :) teşekkürler canım

    YanıtlaSil