3 Ağustos 2015 Pazartesi

Body Care Yüz Yıkama Jeli ( 1 Kozmetik 2 Yorum )

Merhabalar,
Bu hafta 1 Kozmetik 2 Yorum'da yine yosun özlü bir ürün var, Body Care Yüz Yıkama Jeli.

Buralı Olmayanlar Lokali-Body Care



Body Care Yüz Yıkama Jelinde de kreminde olduğu gibi Ecocert sertifikalı organik Norveç kahverengi deniz yosunu bulunuyor.
Cilt temizliğinde ilk tercihim yüzümü yıkamaktır her zaman. Makyaj yaptığım zamanlarda ıslak mendillerle ön temizlik yapıp sonrasında da mutlaka yıkarım. Yüzümü yıkamayı ne kadar sevsem de ne yazık ki uygun ürünlere rağmen cildim kuruyor. Bu jelde kurutma sorunu yaşamadım kullandığım süre boyunca. Makyajımı da ön temizlik yapmama gerek kalmadan temizledi. Ağır göz makyajı yaptığım zamanlarda özellikle göz çevremi iki kere yıkıyorum. Cildimi tonikle sildiğimde hiç bir kalıntı gelmiyor pamuğa. 
Ürünün en önemli vaadi cildin yumuşak, ipeksi ve sıkı görünmesine yardımcı olmak. Yüzümü yıkadıktan sonra gerçekten de cildim yumuşacık ve nemli oluyor.

Buralı Olmayanlar Lokali-Body Care

Çok hafif bir kokusu var. Kreminin kokusu da keşke jelin kokusundan olsaymış. 200 ml'lik pompalı pratik bir ambalajı var. Günde iki kere bu jelle yüzün yıkanması öneriliyor ama ben sadece akşam bakımında kullanıyorum. Kremiyle birlikte kullanıldığında iki ürünün de etkisi cilt için çok daha olumlu oluyor. Bu kadar güzel bir ürünün keşke içeriğinde SLS de bulunmasaymış çok daha güzel olurmuş. Buna rağmen bittikçe almak isteyeceğim bir ürün oldu benim için Body Care yüz yıkama jeli. 
Siz de eğer bu ürünü ve diğer Body Care ürünlerini merak ettiyseniz internet sayfalarını ve instagram hesaplarını mutlaka ziyaret etmelisiniz.
Sevgili ekürim Kelebek Etkisi Body Care yüz yıkama jelini beğenmiş mi diye merak ettiyseniz sizi blogunda bekliyor :))



Görüşmek üzere...

*Ürün Body Care tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.



2 yorum:

  1. merak ettim gerçekten. bi bakacağım :)

    bende bklrm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemenizi tavsiye ederim. Blogunuza elbette gelirim :))

      Sil