20 Temmuz 2015 Pazartesi

Seranem Saç Bakım Şampuanı ( 1 Kozmetik 2 Yorum )

Merhabalar,
1 Kozmetik 2 Yorumda bu hafta Seranem Saç Bakım Şampuanından bahsedeceğim sizlere.

Buralı Olmayanlar Lokali-Seranem-Saç Bakımı


Dermadolin firmasından gelen hediyelerden biri de Seranem saç bakım şampuanıydı. Gelen diğer ürünler gibi bu şampuan da tam boy ambalajda ama yarı yarıya doluydu. Bu sebeple 4-5 yıkamaya yeten şampuanı biraz üstün körü yorumlayacağım ne yazık ki.
Seranem saç bakım şampuanı yoğun nemlendirip besleyerek bakımlı yumuşacık saçlar vaadediyor. İçeriğindeki argan yağı ekstraktıyla anti-aging özelliğine sahip bir şampuan Seranem. Aynı zamanda güneşin zararlı ışınlarından korunmak için de filtre içeriyor. Tüm bu özelliklerini okuyunca tam tatile uygun bir şampuan diye düşündüm Seranem saç bakım şampuanını.
Benim yorumlarıma gelecek olursak; kullandığım süre boyunca yumuşacık saçlarım oldu. Ancak saç dökülmesini ve kepeklenmeyi önleyeceğini vaaddetmesine karşın benim saçlarında hem kepek yaptı hem de dökülmelere neden oldu. Ama yine de deniz, güneş, kum üçlüsünden yıpranan saçlarda etkisini görebilmek adına yeniden alabilirim bu ürünü.

Buralı Olmayanlar Lokali-Seranem-Saç Bakımı


Tüm Dermadolin ürünlerinde olduğu gibi bu şampuanda da parapen türevli koruyucular bulunmuyor. 125 ml ve 300 ml'lik iki ayrı boyu var. Sadece eczanelerde satılan Seranem saç bakım şampuanı için ayrıntılı bilgiyi firmanın internet sayfasında da bulabilirsiniz.

Seranem Saç Bakım Şampuanı

www.dermadolin.com.tr

Boyalı saçlardaki etkisini okumak için Kelebek Etkisi 'ni ziyaret etmeniz yeterli.

Görüşmek üzere...



*Ürün Dermadolin tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.

4 yorum:

  1. benim saçlarımı da tam tersine sertleştirdi gibi hissettim.. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek iyi yanı yumuşatmasıydi zaten. Sıradan bir üründü sonuçta.

      Sil
  2. kepek yapıyorsa benden uzak olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dermadolin birçok üründe beklentilerimizi çok yükselttiği için bu şampuan gibi ürünler biraz hayal kırıklığına sebep oluyor ne yazık ki. uzak durmak en iyisi sanırım.

      Sil