31 Temmuz 2015 Cuma

Revox At Kuyruğu Şampuanı

Merhabalar,
Blog dünyasının en meşhur ürünlerinden olan Revox At Kuyruğu Şampuanı benim de merak ettiğim ürünlerden biriydi. Sevgili Seda ve Sena'nın Yaza Merhaba etkinliği sayesinde deneme şansım oldu.

Buralı Olmayanlar Lokali-Revox-At Kuyruğu Şampuanı


 At kuyruğu şampuanı at bakıcılarının kendi saçlarında deneyip olumlu sonuçları görmeleri üzerine insanlar için yeniden formüle edilmesiyle ortaya çıkmış bir ürün. İçeriğindeki yoğun bitki özleri ile saç derisini besleyerek saç dökülmesini önleyip, saçların sağlıklı uzamasını sağlayan bir ürün. Saç tellerini kalınlaştırıp daha hacimli görünmesine de yardımcı oluyor. Bu kalınlaşmadan bebek saçlarımız da etkileniyormuş tabi ki Böylece daha gür, hacimli, parlak ve sağlıklı saçlar vaadediyor bize Revox.
Bu kadar güzel özelliğine rağmen ben ne yazık ki kullanmayı bıraktım bu şampuanı. Dermatit sorunumun sinsi ilerlediği dönemde yaşadığım saçlarımın üst taraflarındaki lastiklenmeler yeniden başladı bu şampuanı kullanmaya başladıktan sonra. Bir yıllık her türlü tedavi sonucunda kurtulduğumu düşündüğüm lastiklenme sorunuyla tekrar karşılaşmak benim için oldukça üzücü oldu. Kullandığım süre boyunca saçlarımı birazcık sertleştirdi ama sorun olacak kadar değildi bu sertleşme. Saç dökülmemi de ne yazık ki tetikledi. Saç derimde herhangi bir iritasyona ve kepeklenmeye neden olmadı. Saçlarıma hacim ve parlaklık vermesini sevmiştim. 
Ben kullanmayı bırakınca yeğenim el koydu Revox şampuana. Yeğenimin saçları boyalı olmasına rağmen yumuşacık oldu. Saçlarının bukleleri de daha belirginleşti. Sonuç olarak her ürün hepimize iyi gelecek diye birşey elbette yok.

Buralı Olmayanlar Lokali-Revox-At Kuyruğu Şampuanı

İçeriğinde saç sorunlarını çözmeye yönelik bir çok bitki özü bulunuyor. Ambalajının eski şurup şişelerine benzemesini çok beğendim. Kokusunu da sevdim. Ama ne yazık ki uzun süreli bir ilişkimiz olamadı Revox At Kuyruğu Şampuanıyla.
Ankara merkezli yerli bir firma olması da benim için artı bir özelliği oldu Revox'un. Diabet hastaları için, demir eksikliği yaşayanlara yönelik, menopoz dönemi için hatta kemoterapi sonrası kullanım için çok çeşitli ürünlere sahip Revox firması. Böyle firmalarımızı her koşulda desteklemeliyiz. 
Hem firmayla hem ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgi için internet sayfalarını mutlaka ziyaret etmelisiniz.


Görüşmek üzere...




10 yorum:

  1. Saç dökülmesini engelleme vaadi nasıl saç döker ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hani bazı ürünler vardır ya önce bozar ve bir anda süper toparlayıp iyileştirir. Revox da belki uzun vadede dökülmeyi toparlayacaktı ama denemeye devam edemedim diğer sebeplerden ötürü.

      Sil
  2. Benim boyalı saçlarımla da pek anlaşamadı bu şampuan, oldukça kuruttu ve uzamasında da herhangi bir etkisi olmadı, dökülme sorunum olmadığı için onu bilemiyorum işte :/
    Bu arada sihirlimavi ile pişti olmuşsunuz, ona da yazdım böyle böyle diyerekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarım zaten çabuk uzadığı için hiçbir ürünün bu özelliğini anlayamıyorum. Sihirli Mavi'ye instagramdan yazdım ben de pişti olduk diye :)))

      Sil
  3. Vallahi pişti :)
    Saçtaki lastiklenme nedir bebeğim???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninle pişti olabilme ihtimalimizi sevdim ben :)))
      Saç boyadan yanarda lastik gibi süner ya onu tarif etmeye çalıştım. Ama benim diplerden o şekilde çıkıyor bazı saçlarım.

      Sil
  4. Bende kullanmaya başladım ama saç kremiyle beraber.Saçlarım çok canzılaşmış ve matlaşmıştı.Evet bu şampuan sertleştiriyor saçları ama saç kremiyle sorun ortadan kalktı.Ama tabii ki dikkatli olmakta fayda var gibi görünüyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hacimsiz saçlar için bu sertleştirme iyi bile olabilir. Çok problem edilecek bir sertlestirme değil ama yine de yazmak gerektiğini düşündüm :))

      Sil