6 Temmuz 2015 Pazartesi

Prozinc Saç Bakım Maskesi ( 1 Kozmetik 2 Yorum )

Merhabalar,
1 Kozmetik 2 Yorum'da yine bir Prozinc ürününü anlatacağız. Arkadaşım Kelebek Etkisi ile size. Prozinc Saç Bakım Maskesinden bahsedeceğiz bu hafta.

Buralı Olmayanlar Lokali- Prozinc



Prozinc Saç Bakım Maskesi saç derisinin arındırmaya, kepeğin önlenmesine yardımcı olmanın yanı sıra hava kirliliği, güneşin zararlı etkisi, fön, boya vs gibi işlemlerden yıpranan saçı toparlayıp canlandırmayı vaadiyor. saç derisindeki sebum kontrolünü sağlayarak kaşıntı vs gibi olumsuzlukları da ortadan kaldırıyor. Tüm bunları içeriğindeki birkisel komplekslerle yapıyor.
Benim yorumlarıma gelince; saç bakım ürünlerini işe yarasın yaramasın hep sevmişimdir. Prozinc bakım maskesini de öncelikle kokusu için sevdim. Saçlara verdiği yumuşaklık da gerçekten hoşuna gidiyor insanın. vaadettiği gibi kepek oluşumunu önlemeye ve saç derisindeki sebumu dengelemede başarılı bir ürün. Kıvırcık saçların en büyük sorunu olan kuruluğa da geçici süreyle çözüm oldu ama benim için pek yeterli değildi açıkcası. Ama maskeyi kullandığım süre boyunca saçlarımı ağırlaştırmadı.

Buralı Olmayanlar Lokali- Prozinc

Benim için artıları neler dersem; öncelikle yerli bir firma olması başlı başına bir artı. Saç derisinde de kullanılabiliyor olmasını da sevdim. Saçlarımda kullandığım süre boyunca dökülmeye neden olmadı. Saçlarımı ağırlaştırmaması ve kokusu da denemek için olumlu bir neden olabilir.
Eğer boyalı saçlardaki etkisini de merak ediyorsanız Kelebek Etkisi sizin için yazdı.

Diğer Prozinc ürünleri için internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Facebook - Prozinc Türkiye

Instagram -   @prozincturkiye

Görüşmek üzere...



*Ürün Prozinc tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.


4 yorum:

  1. prozinc şampuanlardan memnun kalmıştım bu da iyidir sanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem şampuanı hem de kremi gayet güzel. Kremini tavsiye ederim.

      Sil
  2. Güzel bir ürünmüş, bilgilendirme için teşekkürler.

    YanıtlaSil