10 Temmuz 2015 Cuma

Note Kozmetik Etkinlik Hediyeleri

Merhabalar,
Birkaç hafta evvel katıldığım #sedavesenayazamerhaba etkinliğinin sponsor firmalarından biri de Note Kozmetikti.
Buralı Olmayanlar Lokali-Note


Fondöten, lipgloss, rimel ve ojeden oluşan güzel bir paket göndermişti bizlere Note Kozmetik. Sırayla anlatayım ürünleri sizlere. Bu tarz etkinliklerde ya da hediye gönderimlerinde fondöten en riskli hediye bana göre. Çünkü herkesin cilt tipi, rengi farklı. Benim hediye paketimden Rejuvenating fondöten çıktı. Renk olarak ne yazık ki bana oldukça koyu bir renge sahip (04 sand ). Yapısını ve nemlendirmesini çok beğendim. Parlak bir bitişi var ve kapatıcılığı da mükemmel. Ama renginin koyuluğu dışında yine de almayı düşünemeyeceğim bir ürün.  Çünkü Note genellikle sarı alt tonlu ten ürünlerine sahip. Ben gibi cilt renginiz pembe alt tonluysa sizi hasta gibi gösterme riski var.

Buralı Olmayanlar Lokali-Note

Tenimdeki duruşu da bu şekilde. Damarlarımı tamamen kapattı, yüzüme uyguladığımda da lekelerim ve kılcal damarlarımı çok güzel kaybetti. Ama çizgilere doluyor ne yazık ki.

Buralı Olmayanlar Lokali-Note

Ultra volume maskarası adının hakkını verdi. Kirpiklerimi çok güzel dolgunlaştırdı ve uzattı. Hiç abartısız takma kirpik etkisi yarattı diyebilirim. Ama fırçası çok büyük olduğu için çok rahat kullanamıyorum. Her uygulama sırasında her yerimi rimel yapıyorum. Silikon fırçası keşke bir az daha küçük olsaymış bu rimelin.

Buralı Olmayanlar Lokali-Note

Note Hdyra Color Lipgloss yapış yapış hissi olmayan, yeme istediği uyandıran kokusuyla sevilesi bir ürün oldu benim için. Bendeki 18 numara glossy bronze rengi. Tam yazlık bir renk. Hem tek başına hem ruj üstüne uyguluyorum. İçindeki minik ışıltıları da ayrıca sevmiş olabilirim.


Buralı Olmayanlar Lokali-Note



Hepimize rengarenk ojeler geldi. Benim payıma da 20 numara Satin Rouge rengi oje düştü. Yaz- kış severek kullandığım tonlarda olmasına mutlu oldum. 

İlk defa deneme şansı bulduğum Note ürünlerinin kalitelerini genel olarak beğendim. Ten ürünü olmasa da alınacak illa ki birşeyler bulurum elbet :))

Görüşmek üzere...











7 yorum:

  1. maskarası ve ojesine bayıldım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Gloss ve ojeye bayıldım, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  3. bende mimin var canımmmmm

    YanıtlaSil
  4. Nedense note ürünlerinin paketlerinin sadeligini sevemedim bir türlü ve note markasına ait hiçbir şeyim yok bu nedenle. Her seferinde standin önüne gidip söyle bir bakıp uzaklasiyorum. Sen Genel olarak nasıl buluyorsun note ürünlerini?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk defa kullanma şansı edindim etkinlik sayesinde. Kullandığım ürünler üzerinden yorumlarsam umduğumdan güzel çıktılar. Ama ten ürünleri sadece sarı alt tonlu olduğu için yapısı ne kadar güzel olursa olsun renk olarak bana uygun değil. Farlarını da denemek istiyorum bir ara.

      Sil