24 Temmuz 2015 Cuma

HC Hair Care Complex

Merhabalar,
Bir ben kalmıştım HC Hair Care Herbal Hair Care Comlex'i kullanmayan. Sevgili Burcu sayesinde deneme fırsatım oldu bu meşhur saç bakım ürününü.

Buralı Olmayanlar Lokali- HC Hair Care


İçeriğindeki bitki özleri, vitamin, mineral ve doğal yağlarla saçlarımızın çeşitli sorununu çözmeyi vaadediyor HC Hair Complex. Saçın yağ ve nem dengesini düzenleyerek saç derisi sorunlarını çözerek kepeklenmenin önüne geçiyor. Böylece saç dökülmesinin de önüne geçmiş oluyor bu güzel ürün. 
Saç derisi sorunu yaşayan biri için yani benim ilaç gibi bir ürün denebilir. Ayrıca saç bakımında yağları seven biri olarak da bu ürünü çok sevmiş olabilirim. Etkilerine gelecek olursam, saç dökülmesini kullandığım süre boyunca ne durdurdu ne de arttırdı. Saçlarımın yumuşacık ve parlak olmasını sağladı. Şu an daha sağlıklı görünen saçlara sahibim dersem abartmış olmam.
Saçımda en az 4 saat tutuyorum bu ürünü. Birkaç kere de geceden sürüp sabah yıkadım ve gece boyu saçta bekletmenin  daha da iyi sonuç verdiğini söyleyebilirim. Saçtan oldukça kolay arınan bir ürün. 
Saç derimde kuruluk yaşadığım dönemde kullanmaya başladım HC Hair Care Complex'i. Anında bir mucize yaratmadı ama her kullandığımda daha da nemlendi saç derim. Kepeklenme sorunum şu an için olmadığı için önleyip önlemediği konusunda yorum yapamayacağım.
Saç derimde herhangi bir iritasyona ve alerjiye de neden olmadı. Saçlarım normalde de çok hızlı uzadığı için saç uzatma özelliğini anlayamadım. 

Buralı Olmayanlar Lokali- HC Hair Care

Ürünün 110 ml'lik pompalı cam şişesi oldukça pratik. Güzel bir kokusu var. Kısacası sevdiğim bir ürün oldu HC Hair Care Complex. 
Sevgili Burcu'ya çok teşekkür ederim, çekilişi sayesinde merak ettiğim bu ürünü deneme şansına sahip oldum.

Görüşmek üzere...



10 yorum:

  1. Benim de bu ürünü kullanırken SD pasif haldeydi. Ben de onu anlayamamıştım :( Tek umudum sendin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında benim de pasif halde bir aydan fazladır ama sanki yeniden atağa geçecek gibi. Ürünü bitirene kadar gözlemleyebildiğim her etkisini seninle paylaşırım ;))

      Sil
  2. senin bu güzel yazından sonra bende ürüne bir şans vermeliyim o zaman ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gibi kafana yağ sürmeyi seviyorsan hemen şans vermelisin bence ;))

      Sil
  3. bir de düzenli kullanabilseydim şunu kullanamadığım için anlayamadım daha iyi mi kötü mü..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düzenli kullanamamak hepimizin sorunu sanırım, denenecek çok ürün olunca bir de daha da düzensizleşiyorum ben :))

      Sil
  4. Düzenli kullanmaya üşenenlerden biri olduğum için yorumlayacak kadar hala bir bilgim yok,sevenleri çok biliyorum ama :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh o üşengeçlik yok mu, sanırım çoğumuzun sorunu ;)))

      Sil