13 Temmuz 2015 Pazartesi

Ceradolin- P Krem

Merhabalar,
1 Kozmetik 2 Yorumda yine bir Dermadolin ürünü olan Ceradolin-P Krem var bu hafta.

Buralı Olmayanlar Lokali-Ceradolin-P Krem


Ceradolin-P Krem yüz, boyun, dekolte bölgesi ve eller için çok yönlü bir krem. Hatta maske olarak da kullanılabiliyor. Tek kremle çok iş yapayım derseniz tam sizlik diyebilirim. 
Ceradolin-P Kremi ilk kullanmaya başladığımda ne yazık ki pek sevemedim. Gün içinde güneş koruyucular kullandığım için anlayamıyordum ama akşam sürüp yattığımda nemsiz, gergin ve acıyan bir ciltle uyanıyordum. Özellikle T bölgem yüzümü sabunla yıkamışım gibi kuruyup acıyordu. Bir hafta- 10 gün sabredip kullandım ama sonuç değişmeyince kullanmayı bıraktım.
Bir kaç arkadaşımdan ve blogtan çok olumlu yorumlar duyunca bir şans daha verdim Ceradolin-P Kreme. Bu sefer maske olarak denedim ve sonuç gayet güzeldi. Bolca tüm yüzüme ve boynuma uygulayıp 10 dakika sonra fazlasını temizledim. Nemsiz cildim nemlenmiş, ne kuruluk ne gerginlik hiçbir sorunu kalmamış, mis gibi olmuştu. Hem maske hem de bakım kremi olarak kullanmaya devam ettim. Krem olarak ilk kullandığım zaman yaşadığım sorunları tekrar yaşamadım. İyi ki ikinci bir şansı vermişim bu kreme.

Buralı Olmayanlar Lokali-Ceradolin-P Krem

Krem 40 ml'lik plastik tüp ambalaja sahip. Ağzında koruyucu bant olması da güzel düşünülmüş bir ayrıntı. Kullandığım süre boyunca cildimde yağlanma ve sivilcelenme yapmadı. Yumuşak, anında emilen bir yapısı var. İçeriğinde keşke parfüm olmasaydı ama rahatsız edecek derecede değil parfüm kokusu yok. Diğer tüm Dermadolin ürünleri gibi Ceradolin-P kremde hipoalerjenik.

Buralı Olmayanlar Lokali-Ceradolin-P Krem

İçeriğinde parapen yok ama ne yazık ki silikon var. Doğal shea yağı, gliserin, skualan, glikosil seramidler, bitkisel polisakkarit ve e vitaminiyle cildi hem nemlendiriyor hem de besliyor. İlk hafta deneyimimi bir tarafa bırakırsak, sonrasında sevdiğim bir ürün oldu. Ama dermatit ataklarımın olduğu dönemde kullandığım diğer ürünler gibi Ceradolin-P kremde cildimi yatıştırmadı. Atak dönemleri dışında ise sorunsuz kullandım.

Buralı Olmayanlar Lokali-Ceradolin-P Krem

Dermadolin firmasının en sevdiğim özelliklerinde biri de ürünlerinin üretim ve son kullanma tarihlerini mutlaka yazıyor olmaları. 36 TL olan fiyatı da bana biraz pahalı gibi geldi. Ürünü eczanelerden ve internet üzerinden satın alabiliyoruz. 
Tek bir kremle çok iş yapmak için bir şans verilebilir Ceradolin-P kreme.




Görüşmek üzere..


*Ürün Dermadolin tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.






2 yorum:

  1. Dermadolin merak ettiğim markalar içerisinde.Çoğu kişi kullanıp memnun kalmış, bu ürünüde merak ettim açıkçası..

    YanıtlaSil
  2. bende yine bir mimin varrrrrr

    YanıtlaSil