27 Temmuz 2015 Pazartesi

Body Care Yüz Kremi ( 1 Kozmetik 2 Yorum )

Merhabalar,
Bu hafta 1 Kozmetik 2 Yorum'da Body Care Yüz Kremini anlatacağız.  Kremin en çok ilgimi çeken özelliği içeriğinde Norveç Deniz Yosunu bulunmasıydı.

Buralı Olmayanlar Lokali-Body Care


İlk defa içeriğinde yosun bulunan bir bakım ürünü kullandım. Kuzey denizlerinde ve özellikle Norveç'te bulunan  Ascophyllum Nodosum kahverengi bir yosun türüymüş. Ecocert sertifikalı organik bir ürün ayrıca. 
Bu yosun cildin sıkılığını arttırmaya, kollojen ve elastin sentezini destekleyip bağ dokusunu sıkılaştırmaya yardımcı oluyormuş. 
Bu kremi bir aydan fazla bir zamandır kullanıyorum. Yumuşak kıvamlı bir ürün. Kokusunu hiç sevmedim. Bu benim için büyük bir eksi oldu. Cildimde herhangi bir iritasyona, alerjiye neden olmadı ve dermatitimi tetiklemedi.  Kullandığım süre boyunca dermatit atağı yaşamadığım için bu atakları yatıştırıp yatıştırmadığını da deneyimleyemedim. 
Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere uyguladım. Cildime verdiği nemi sevdim. Yumuşak yapısından dolayı sürümü de oldukça rahat ve cilt tarafından hemen emiliyor. Bir pompa ürün tüm yüz ve boynu nemlendirmeye bol bol yetiyor. Oldukça bereketli bir ürün diyebilirim.

Buralı Olmayanlar Lokali-Body Care

İçeriğinde her ne kadar ecocert sertifikalı Norveç Yosunu bulunsa da gördüğünüz gibi pek de temiz denemez. 200 ml'lik kocaman kilitlenebilir pompalı bir ambalaja sahip. Pompalı ambalajlar pratik olsa da ağız kısmında bazen kremler kuruma yapabiliyor. Açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketilmesi gerekiyor. Çabuk bitirmek için tüm ailenin kullanımına sunulabilir. 
Boyut olarak az ml'lik seçenekleri de olsa güzel olabilirdi.

Bakalım Kelebek Etkisi neler yazmış Body Care yüz kremi için. Okumak isterseniz sizi ŞÖYLE alayım.

Body Care ürünlerini ayrıntılı incelemek için internet sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.


Kampanyalardan haberdar olmak için de instagram hesaplarını takip edebilirsiniz.


Görüşmek üzere...


*Ürün Body Care tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.

2 yorum:

  1. Bu tarz ürünlerin kullanım sürelerini niye bu kadar kısa yapıyorlar hiç anlamıyorum. Body Care ürünleri genel olarak kaliteli ürünler zaten. Alerji tetiklememesi ise bulunmaz nimet :) emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürün miktarı boy boy olsa kullanım süresinin kısalığı çok sorun olmazdı sanırım. İsteyen büyük boy, isteyen küçük boy gibi ihtiyacı olan boyu alabilirdi o zaman ;))

      Sil