1 Haziran 2015 Pazartesi

Tresan Isırgan Otlu Şampuan ( 1 Kozmetik 2 Yorum )

Merhabalar,
Bugün sizlere Tresan Isırgan Otlu Şampuandan bahsedeceğim.


buralı olmayanlar lokali-tresan-saç bakımı


Isırgan otunun saçın güçlenmesine olan faydalarını bilmeyenimiz yoktur. Tresan şampuanlarının içeriğinde bulunan ısırgan otu ekstresi de saç derisinde  kan dolaşımını hızlandırıp, saçların güçlenmesine ve beslenmesine yardımcı oluyor.
Yıllar önce farklı bir çeşidini kullanıp memnun kalmıştım Tresan şampuanlardan. Bu sefer saç derimde yaşadığım sorundan dolayı yağlı saçlar için olanını denemek istedim. Şampuanın güzel bir kokusu var. Temizlemesi de oldukça güzel ama saçları ne yazık ki sertleştiriyor. Ama yanlış tercih yapmışım. Tresan'la saçlarınızı yıkadığınız zaman mutlaka saç kremi kullanmak gerekiyor. Yağlı saçlar için olanı benim saç derimi çok fazla kuruttu. Saç derisine uygulanan saç bakım kremiyle az da olsa bu kuruluk sorununu çözdüm ama nemsiz bir saç derim oldu. Saçlarında yağlanma sorunu yaşayanlar için işe yarar bir şampuan olduğunu düşünüyorum.
Kullandığım süre boyunca, özellikle mevsim geçişlerinde yaşadığım yoğun saç dökülmesini yaşamadım. İçeriğindeki ısırgan ekstresinden dolayı yeni saç oluşumuna etkisini var mı bilemiyorum. Bu etkiyi görebilmek için uzun bir süre kullanmak gerekli olabilir. Gerçi Tresan'ın böyle bir iddiası da yok.

buralı olmayanlar lokali-tresan-saç bakımı

Kahverengi klasik şurup şişelerini benzeyen bir ambalajı var. Alman malı kozmetik ürünlerini hep sevmişimdir. Tresan'da bu güvenimi boşa çıkartmadı. Yanlış seçim yapmamış olsaydım saç derimde yine kuruluk yaşar mıydım bilemiyorum. Bitince normal ve kuru saçlar için olanını da bu sebeple denemek istiyorum.

buralı olmayanlar lokali-tresan-saç bakımı

İçeriğinde parapen bulunmuyor. Ama SLS ve silikon var. İçerik takıntınız yoksa ve dökülme sorununuz varsa tavsiye edebileceğim bir ürün Tresan şampuan. Tüm kozmetik marketlerde, büyük marketlerde ve eczanelerde bulabilirsiniz.

Tresan'ın diğer ürünlerini için internet sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.


Görüşmek üzere...

*Ürün Fulser tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.



14 yorum:

  1. Hmm ne kadanda güzel yazmışsın arkadaşım eline sağlık :) Ama bu ürün hep bana ilaç kullanıyormuşum gibi geliyor yaa :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şişesinin şurup şişelerine benzediği için öyle bir algı oluşuyor haklısın canımcım ama kokusu neyseki ilaç gibi değil de rahat kullanıyorum :)))

      Sil
  2. Isırgan otu bin derda deva zaten. Tam denemelik ürün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç dökülmesi yaşıyorsan tavsiye ederim :)

      Sil
  3. Bu ürün hakkında birkaç olumlu yorum duymuştum. Denemeye değer sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. şampuanda içerik takıntım var, ama bunu da çok merak ediyorum. nasıl bi ikilemde kaldım anlatamam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhh o ikilem yok mu kullandığımız ürünlerde yaşadığımız. bu şuna benziyor sanki; sigara içmeni istiyorum ama duman çıkartmanı istemiyorum :)))))

      Sil
  5. mrblar sampuanin içindeki silikon maddesi saça ne gibi zarar veriyor acaba biliyor musunuz? ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Tuğçe, silikon maddesi saç tellerine yapışır ve saçların hacimli ve parlak görünmesini sağlar; fakat saçları saran bu madde saçın tellerinin nefes almasını önlediğinden saçı nemsiz bırakarak kurumasını sağlar. Saçların kuruması sonucu oluşan kırıklar saçlarınızın uzamasını engeller.

      Sil
  6. Sls 'nin saça ne gibi bir zararı var acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cebrail bey bu lintten ayrıntılı bilgi alabilirsiniz..
      http://www.dogalvadi.com/saglik/sodyum-laureth-sulfat.html

      Sil
  7. Yalnız Tresan şampuanın içinde silikon bulunmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paylaştığım içerik fotosuna bakarsanız silikon çeşitlerini görebilirsiniz.

      Sil