10 Haziran 2015 Çarşamba

The Balm Cindy Lou Manizer

Merhabalar,
Bugün en ama en sevdiğim makyaj ürünlerimden olan The Balm Cindy Lou Manizer'i anlatacağım. Başka bloglarda da okudunuz biliyorum ama ben de eksik kalmayayım değil mi yazmak için :))

Buralı Olmayanlar Lokali-Cindy Lou Manizer




The Balm kesinlikle işi bilen bir marka. Ambalajlarındaki bu görsel sunumla bizleri kendisine mıknatıs gibi çekiyor. Ürünleri de hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olunca özellikle indirimlerde illaki bir şeyler alıyoruz. Sanırım bu Pin Up kızlarını seven tek ben değilim.
Cindy Lou Manizer'i Gratis'in sevgililer günü indirimde almıştım. The Balm Manizer serisinin üçüncü üyesi Cindy Lou. Diğerleri gibi yine çok işlevli bir ürün.


Buralı Olmayanlar Lokali-Cindy Lou Manizer


Somon rengindeki Cindy Lou Manizer'i hem aydınlatıcı, hem göz farı, hem de allık olarak kullanmak mümkün. Ben üç şekilde de kullanıyorum. özellikle far olarak kullanmayı çok seviyorum.
Yüzüme verdiği ışıltıyı sevdim. Yine de sürerken fazla kaçırmamak lazım ki disko topu kıvamında olmasa da parlak bir hal almayalım.
Yumuşak bir yapısı var. Ama ne yazık ki çok tozutan bir ürün. Krem ürünler dışında tozutmayan far,allık vs gibi ürün bulmak imkansız sanırım. Kalıcılığı orta seviyede, sabah sürdüm gün boyu yüzümde kalsın diye beklemeyin.

Buralı Olmayanlar Lokali-Cindy Lou Manizer

Bronz tende de çok hoş duracağını düşünüyorum Cindy Lou Manizer'in. Eğer siz de bir The Balm severseniz zaten tüm seriyi tamamlamışsınızdır. Ama henüz  Cindy'i edinmediyseniz ilk indirimde almanızı öneririm.

Görüşmek üzere...




12 yorum:

  1. The Balm'a fazla bir bağımlılığım yok (far bazı hariç ona bayılıyorum)...Normal zamanda satılan fiyatlarını yüksek buluyorum, indirimde ancak alınır kıvama geliyor..Ama ambalajlarına hastayım..Çekmecemi açtığımda o harika kutuları görmekten keyif alıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten ambalajlarıyla bağımlılık yaramadı mı? Benim de sadece iki tane The Balm ürünüm var. Hot Mama ve Cindy Lou. En son da senin ve Bengü'nün tavsiyesiyle far bazı almıştım. Fiyat konusunda da sana yüzde yüz katılıyorum. Sadece The Balm değil aslında birçok marka indirimsiz alınmamalı ;))

      Sil
  2. Evet ya çok pahalı ama bu çok güzelmiş ilk indirimde almayı planlıyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim dönemleri olmazsa almayı düşünemezdim ben de. Somon rengini seviyorsan ilk indirimde kaçırma derim ;))

      Sil
  3. benimde severek kullandığım bir balm ürünü , evet indirimde yakaladıysanız eğer kaçırmayın derim bende .....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman günün özlü sözünü söyleyelim hep beraber: indirim candır ;)))

      Sil
  4. Güle güle kullan Gül'cüm!
    Mary Lou ile seviyeli bir ilişkimiz var, almayacağım ben bunu :)
    Betty Lou'da ise hep aklım kalıyor, ne zaman azıcık bronzlaşsam, keşşşkee bii betii luuum olsa! diyorum bak, şaka bir yana kızkardeşlerden en az ilgimi çeken bu oldu nedense, çok bir pembe pembe geliyor gözüme :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman evrene bana geeellll betiii luuuuu enercisi yollayalım ;)))
      Bu kızkardeşlerin üçünü de seviyorum ama nedense bu kızıl güzel gözüme bir ayrı göründü. Öyle iç bayan bir pembeliği yok aslında ama sen bunu alma ;))) Ben sana Beti kızı alıcam hem ;))

      Sil
  5. bu gerçekten kardeşlerinden daha güzel bence de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en doğal olanı buymuş gibi geliyor bana da ;))

      Sil
  6. Nedense bugüne kadar hiç almadım. Belkide yüksek fiyatlı ürünleri almaktan hoşalnmıyorum. İndirimi kaçırdım artık bir dahakine buna bir göz atayım ,teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüksek fiyatlı ürünlerin fiyatı indirim dönemlerinde epey inince aslında sinir olmuyor da değilim kendi adıma. Pahalıyken de kazanıyorlar, indirimdeyken de. O yüzden indirimi beklemek en iyisi :))

      Sil