15 Haziran 2015 Pazartesi

Seranem Vücut Bakım Şampuanı ( 1 Kozmetik 2 Yorum )

Merhabalar,
Seyahatler dışında vücut şampuanı ve duş jeli gibi ürünleri kullanmayı pek sevmiyorum. Ama buna rağmen yeni ürünler denemeyi de seviyorum.
Bugün 1 Kozmetik 2 Yorum'da Seranem Vücut Bakım Şampuanından bahsedeceğim.

Buralı Olmayanlar Lokali- Seranem Vücut Bakım Şampuanı



Vücut şampuanlarına olan ön yargımı kırmasını umut ederek kullanmaya başlamıştım bu ürünü. Ama mor bir ambalaja sahip olan vücut şampuanı benim için sıradan bir ürün olmanın ötesine geçemedi ne yazık ki. Güzel köpüren, hafif kokulu bir ürün. Vücut şampuanlarındaki durulanamamışım hissini bu üründe de yaşadım.
Cildimi temizlerken kurutmaması avantaj oldu benim için. 3 yaşından büyük çocuklarda da kullanılabilen bir vücut şampuanı. Tüm aile için tek ürün olması da güzel bir düşünce aslında.

Buralı Olmayanlar Lokali- Seranem Vücut Bakım Şampuanı

Ambalajıyla aynı renkte olması eğlenceli bir görüntü oluyor duştayken. İçeriğinde saf argan yağı, seramid ve cildi koruyan biolipidler bulunuyor. Ayrıca hipoalerjenik bir ürün. Cildi temizlerken kurutmadığı için günlük kullanıma da uygun.
İçeriği merak edenler için fotoğraf hemen gelsin :))

Buralı Olmayanlar Lokali- Seranem Vücut Bakım Şampuanı

Verdiği temizlik hissi güzel olsa da, cildimi temizlerken kurutmasa da sonunda vücut şampuanımı buldum diyebileceğim bir ürün olmadı benim için ne yazık ki.

Sadece eczanelerde satılan Seranem vücut şampuanı ilginizi çektiyse ve firmanın diğer ürünlerini merak ediyorsanız internet sayfalarını ziyaret etmeniz yeterli.
www.dermadolin.com.tr

Sevgili Kelebek Etkisi'nin yorumunu merak ediyorsanız sizi ŞÖYLE alayım.

Görüşmek üzere...

*Ürün Dermadolin tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.



6 yorum:

  1. Kötü bir ürün olmamasına rağmen ceradolin ile fazlaca artan beklentilerimiz nedeniyle tam beğenemedik sanıyorum bu duş jelini, daha fazla nemlendirsin yumuşacık yapsın istedik - ya da en azından ben öyle bir beklentiye girmiştim :) ekstra bir özelliği bulunmayan iç güveysinden hallice bir vücut şampuanı olarak yer etti belleklerimizde, bir hoş sada bıraktı yani...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En doğru yorum bu oldu. Benim duş jellerine ve vücut şampuanlarına karşı kıramadığım bir önyargım var. Önyargımı kesin kıracak diye kullanmaya başladım; senin de dediğin gibi beklenti de yüksek olunca biraz hayal kırıklığı oldu. Ama hoş sedasını bile deneyimleyebilmemiz yine de güzeldi ;)))

      Sil
  2. Denemediğim bir ürün... Böyle görünce merak ediyorum haliyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh şu merak yok mu zaten :))) Dermadolin ürünleri gerçekten güzel ürünler. İhtiyacına uygun bir tanesiyle denemeye başlayabilirsin :))

      Sil
  3. renginden başka bişeyini sevemedim ama mor rengi hatırına bitirdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi çok güzeldi. Neyseki tam boy ambalajda yarım dolu testerdi da çabuk bitti, yoksa sürünürdü, bitiremezdim ben ;))

      Sil