24 Haziran 2015 Çarşamba

Seda ve Sena'yla Yaza Merhaba Diyelim Mi ? ( Sponsorlar )

Merhabalar,
Geçen cumartesi bu yazımda Seda ve Sena 'nın düzenlediği Yaza Merhaba etkinliğinden uzun uzun bahsetmiştim. Bu yazımda da etkinlikte bizi yalnız bırakmayan sponsor firmalardan bahsedeceğim. Bol fotoğraflı yazımız başlasın.

Buralı Olmayanlar Lokali


Birçok firma bu güzel etkinlikte bizleri yalnız bırakmadı. Hepsine kendi adıma teşekkür ederim.

Buralı Olmayanlar Lokali

Rengine ve yapısına bayıldığım rujum Yves Rocher , bu aralar elimden düşmeyen siyah göz kalemi Cecile Kozmetik 'in hediyesiydi. Note Kozmetik kozmetik ürünlerini ilk defa kullanacağım ve seveceğimden eminim. Ürünlerini severek kullandığım  Farmasi 'den gelen hediyelerimi de henüz kullanmaya kıyamadım.

Buralı Olmayanlar Lokali

Minik Lancome gloss ruj ve Si vücut losyonu Boyner tarafından gönderilmişti. Watsons da güzel bir set hazırlamış bizler için. Mustela 'nın gönderdiği güneş kremi de hassas cildime uygun bir hediye oldu. Cosmed 'in hediyesi son zamanlarda en merak ettiğim ürün olan  DD krem testerlarıydı. Gerçekten güzel bir ürünmüş. Etkinliğe gelerek ürünlerini anlatan M-Asam eli boş gelmemişti.

Buralı Olmayanlar Lokali


Dermadolin ürünlerim bitmek üzereyken etkinlik sayesinde yedeklemiş oldum. Şampuanlarını daha önce kullanıp memnun  kaldığım Dermokil 'de güzel bir set hazırlamış bizler için. Yine merak ettiğim bir marka da Lapitak markasıydı. Etkinlik sayesinde deneme şansım olacak. Fresh'n Soft ve blogta uzun uzun yazdığım Balmozon serum da yedeklenen ürünlerim oldular. İstanbul'dan gelerek bizleri yalnız bırakmayan Harmolance firmasının sevimli sahibi Didem hanım da hepimize birer tane Harmolance ayak ve topuk bakım kremi hediye etti.

Buralı Olmayanlar Lokali

Saç ürünlerimiz de benim için hem merak ettiğim hem de kullanıp memnun kaldığım firmalardan hediye gelmişti. Prozinc yaz için özel hazırladığı seriyi göndermiş bizlere. Revox at kuyruğu şampuanı ve Dove durulanmayan saç kremini kullanmak için heyecanlanıyorum. Hc Hair Care saç bakım kremini ve etkinlik sayesinde tanıştığım Senscience ürünlerini kullanmaya başladım bile. İlk izlenimlerimse gayet olumlu.

Buralı Olmayanlar Lokali

Etkinliğimize gıda firmaları da hediyeler göndermişti. Nudo çeşit çeşit noddle yani çin eriştesi göndermişti hepimize. Today Croissant bir sürü çikolatalı kruvasan, karamelli waffle ve çilekli donutlarla davet masamızı doldurmuştu. Bir yeşil çay hastası olarak Doğadan yeşil çay ve kupa beni en çok mutlu eden hediyelerden oldular. Sadece acı biber turşusu sevdiğim için  Berrak Turşuları 'nın hediyesi de tam benlik bir paket olmuştu. Türkiye'nin ilk yerli siyah pirinci Karra Pirinç de denenmek için sırasını bekliyor.

Buralı Olmayanlar Lokali

Şanlı yakılarını bilmeyenimiz yoktur. Etkinliğe Mediwell lip balmlar, migren terapi bantları ve ateş düşürücü bantla destek oldu Şanlı İlaç. İsimlerimize özel hazırlanmış kartlarla zarif bir sunumla dil temizleme fırçası göndermişti blogger dostu  Yaşam Dükkanı . Nazal yıkama seti gönderen Abfen Farma evin en alerjiğine büyük bir iyilik yapmış oldu hediyesiyle.

Buralı Olmayanlar Lokali

Kliksa 'nın hediyesi bu güzel tepsi ve benim gibi her çeşit fincan meraklısına en güzel hediye olan Arzum Okka fincanlar bu aralar hiç elimden düşmüyor. Her servisi bu güzel tepsiyle, tüm kahvelerimi de bu zarif fincanlarda içiyorum.

Buralı Olmayanlar Lokali

En çok merak ettiğim ürünlerden biri olan Pro Nail 'i de kullanmak için sabırsızlanıyorum. New Obsessions geçici dövmeleri de tatilde kullanmak üzere kaldırdım. Acme Color 'ın hediyesini de saçlarımı boyamadığım için hediye olarak ayırdım. 

Buralı Olmayanlar Lokali

Hayat Kimya 'nın hediyeleri Bingo temizlik ürünlerini haftasonu temizlik yaparken kullanmaya başladım. Otacı 'nın hediyesi sarımsaklı sabuna abim el koydu. El yapımı mis gibi kokan bu güzel Othantik mumu kıyıp kullanabilecek miyim bilmiyorum ama. Yine blogger dostu bir firma olan Tanaçan Kozmetik %25 indirim kuponu göndermiş. İsteyen olursa benimle bağlantıya geçmeniz yeterli.

Buralı Olmayanlar Lokali

Ve son hediyemiz tatlı Zeynep'in kendisi kadar tatlı hediyeleriydi. Artık daha süslü tatlılar, pastalar yapabileceğim bu güzel hediyelerle.

Seda ve Sena'ya;  etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan firmalara tekrar teşekkürler. Etkinlikle ilgili ayrıntılı tüm fotoğrafları instagramda  #sedavesenayazamerhaba etiketiyle bulabilirsiniz.

Görüşmek üzere...

















10 yorum:

  1. Hepsi çok güzel. İyi günlerde kullan ^.^

    YanıtlaSil
  2. Oooooo Gül dolu dolu bir lansman olmuş..Güle güle kullan hayatım...ürünlerle ilgili yorumlarını bekliyorum sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de dolu dolu ve keyifli bir etkinlikti. Ürünleri kullandıkça yorumlayacağım. Güzel yorumun için teşekkür ederim arkadaşım :))

      Sil
  3. Güzel günlerde kullan canım, yorumlarını bekliyorum

    YanıtlaSil
  4. Ürünlerinizi iyi günlerde kullanın.Sevgiler.

    YanıtlaSil