12 Haziran 2015 Cuma

Fresh'n Soft Ürünleri

Merhabalar,
Geçen ay blogger dostu Fresh'n Soft firmasından bir paket aldım.

Buralı Olmayanlar Lokali- Fresh'n Soft


Türkiye'nin ilk ıslak mendil üreticisi olan Fresh'n Soft 1992 yılından beri hem bizlere, hem bebeklerimize hijyen sunuyor. 

Buralı Olmayanlar Lokali- Fresh'n Soft

Makyajımı yıkamayı sevenlerdenim. Ama makyaj temizleme mendillerini de senelerdir makyajımı yıkama öncesi temizlemek için kullanıyorum. Seyahatlerde de en pratik yardımcılar makyaj çıkartmak için. 
Normal ve karma ciltler için papatya özlü; kuru ve hassas ciltler için de aloa vera özlü makyaj temizleme mendilleri var Fresh'n Soft firmasının. Her iki mendil de hem makyajı temizlemeyi hem de kırışıklı giderici etkisiyle cilt bakımını vaadediyor. Her ikisini de kullanıp bitirdim. İkisinin de makyajımı temizlemesini sevdim. Ama yine de gidip yüzümü yıkadım. Cildim de herhangi bir iritasyona, alerjiye, cilt kuruluğuna neden olmadı. Bazı bloggerlar çabuk kuruduğunu yazmışlar ama ıslak mendillerinizi kapağını alta gelecek şekilde muhafaza ederseniz son mendile kadar kurumadan kullanabilirsiniz. 

Buralı Olmayanlar Lokali- Fresh'n Soft

Yer gibi pamuk kullanan biri olarak ilk dikkat ettiğim şey pamuğun gıcırdamamasıdır. Eğer gıcırdıyorsa dünyanın en kaliteli pamuğu olsa bile ne yazık ki elimi bile süremem o pamuğa. Fresh'n Soft disk pamuğa da korka korka dokundum. Neyse ki korktuğum başıma gelmedi :) 
Gıcırdamayan , kenar dikişleri de yumuşak olan bu disk pamuklar benden geçer not almayı başardılar :))
Asetonsuz oje çıkarıcısını da çok başarılı buldum. Özellikle koyu renk ojeleri çıkartırken bulaştırmaması güzel. Tek sevmediğim kokusu oldu. Yapıştırıcı gibi kokuyor ve bu koku beni çok rahatsız etti. Bu koku uçunca hoş bir parfüm kokusu kalıyor ama uçana kadar mahvediyor beni.

Islak mendilleri ve makyaj temizleme mendillerini sürekli kullandığım Fresh'n Soft'a bu güzel hediyeleri için tekrar teşekkür ederim. 


Görüşmek üzere...




15 yorum:

  1. Gerçekten ürünlerini bende seviyorum. Kaliteli bir marka :) Okudum nihayet :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Islak mendillerini hiç eksik etmem evden, sevdiğim bir markalardan biri benim de. Dün akşam ki yanlışlıktan sonra okuyabilmene sevindim :))

      Sil
  2. asetonsuz oje çıkarıcı hariç bütün ürünlerini severek kullanıyorum :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asetonsuz oje çıkarıcının kokusu dışında performansını beğendim ben ama sizin gibi bir oje gurusu beğenmediyse bir düşünmek lazım değil mi :)))

      Sil
  3. Ben de denemiştim bu markanın temizleme mendillerini, pek sevmedim açıkçası. Ben de yüzümü yıkamayı seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaj mendillerini ön temizlik gibi kullanıyorum her zaman ben. Yoksa yıkamadan olmuyor :))

      Sil
  4. Pamuk gıcırdaması demişsin ya, hatta şu anda bunu yazarken bile irkiliyorum, benim en sevmediğim hadiselerden biridir, ıslak yünlü şeylere de dokunamıyorum sırf bu yüzden :)
    Bu arada ıslak mendilleri ters çevirip saklama fikrine de bayıldım, bundan sonra bir de öyle deneyeceğim.
    Öpücükler bıraktım buraya :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şeftaliyi ve kayısıyı kabuğuyla yiyemiyorsan; hatta çağlanın tadını da bilmiyorsan hastanede unutulmuş kardeşimi buldum yıllar sonra diyebilirim senin için :))))
      Banyo lifiyle köpük köpük yıkananları da çok kıskanırım. Aynı senin gibi dokunamam ıslak yünlü şeylere ben de. Yalnız olmadığıma sevindim desem yalan olmaz :))
      Bolca kalp bıraktım ben de senin için <3

      Sil
    2. Şeftali, kayısı ve çağla konusunda ayrıldık... demek ki ayrı yumurta ikizleriyiz, hmm evet öyleyiz! :)

      Sil
    3. Bu ayrılık sana olan sevgimi azaltmadı lakin, bil istedim ;)))

      Sil
    4. bil mukabele! :) ♥

      Sil
  5. Ben makyaj temizleme mendillerini ilk kez kullandım ve oldukça sevdim ama gidip bende yıkadım senin gibi iflah olmamamız yüzünden cildimizi kurutacağız valla:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurusak da yıkamadan rahat edemiyoruz ki ;)) Sorun galiba biz de ;))

      Sil
  6. Kelimesi kelimesine katılıyorum sana tatlım. Aseton kokusu gerçekten ağır. Pamuklar nefis. 2 paket bitirdim, yenisini alıcam :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak sevmişiz ama :)) Teşekkürler güzel yorumun için :))

      Sil