8 Mayıs 2015 Cuma

Fikri Mühim Gliss Million Gloss Kampanyası

Merhabalar,
Fikri Mühim içimi okumuş gibi bir kampanya yapmış bu sefer. Kozmetik marketlerde Gliss Million Gloss şampuanları görünce bir ara alsam da denesem derken Fikri Mühim'den kocaman bir paketle geldi.

Buralı Olmayanlar Lokali-Fikri Mühim-Gliss


Dağılmış bir paketle geldi kargom. Üstelik iki şampuanın kapağı açılmış ve akmıştı. Fikri Mühim keşke kargoların hassasiyetini düşünerek paketleseydi ürünleri. Çünkü bu sorunu yaşayan tek kişi ben değilmişim. Standa dönüşen paket fikri çok güzel düşünülmüş ama keşke kargoda paketler dağılmasaymış. 
Paketten 1 tane 400 ml 5 tane 250 ml'lik şampuan, broşürler ve indirim kuponları çıktı. Fotoğrafladıktan sonra 2 tane şampuanı denemeleri için arkadaşlarıma verdim. Tüm indirim kuponlarını da dağıttım.
Keşke bu kadar çok şampuan yerine serinin tüm ürünlerinden gönderselerdi ya da serinin diğer ürünlerinin deneme boylarından da ekleselerdi pakete çok daha mantıklı olurmuş.
Deneyimlerim de en kısa zamanda blogta olacak.

Görüşmek üzere....


6 yorum:

  1. Bu seriyi bende denemeyi düşünmüştüm ama daha stoklarım bitmediğinden almadım. Güle güle kullan canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merak ediyordum ki Fikri Muhim yetistirdi hemen. Yoksa ben de senin gibi stoklari eritmeden almayi dusunmuyordum. Yollayayim sana canim ;)))

      Sil
  2. yorumları bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Merakla deneyimlerini bekliyorum canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olumlu yorumları okudukça heyecanlanıyorum ben de denemek için ;))

      Sil