27 Mayıs 2015 Çarşamba

Bodycare Norway Seaweed Serisi





Norveç deniz yosunu, Ecocert belgeli organik bir üründür. Bodycare cilt bakım kremi ve yüz temizleme jeli tüm Dünya'da tercih edilen Norway Seaweed bileşeniyle güçlendirilmiştir. Türkiyede ilk ve tek olan formülün içerisinde Su, İyot, Kalsiyum, Magnezyum, Organik Maddeler, Hidrokarbonatlar barındırmaktadır. Dünyanın çeşitli ülkelerinde yapılan analiz ve araştırmalar sonucu yararlı ürün olarak tescillenmiştir. Cildin sıkılığını artırmada, kollojen ve elastin sentezini artırmada, bağ dokusunu sıkılaştırmada etkilidir. Cildin yumuşak, ipeksi ve sıkı görünmesine yardımcı olur.



Kuzey denizleri ve özellikle Norveç’te yetişen kahverengi renkte bir deniz yosunudur. Deniz yosunu birçok vitamin ve mineral açısından zengindir. İçeriğinde bulunan elementler sayesinde, ciltte bir çok yararlı etkiye sahiptir. Bodycare Norway Seaweed Serisi, genellikle yüz bölgesinde ki sivilce, akne, siyah nokta, egzema gibi cild problemlerini, engellemeye yardımcı olur. Yapılan testlerde Bodycare krem ve temizleme jelinin Norway Seaweed formulü sayesinde cild problemlerin de büyük bir oranda düzelme gözlenmiştir. Bodycare, İçeriğindeki parfüm anti-alerjendir. Norway Seaweed formülü sayesinde ve cildinize hiçbir şekilde zarar vermez. Tüm ciltlerin neme ihtiyacı vardır. Gergin ve pullanmış bir cildin en büyük düşmanı kırışıklıklardır. Cildi bol bol nemlendirerek kırışıklıkları engellemek için Bodycare Yüz Temizleme Jeli'ni yüzünüze her gün uygulayın. Makyaj yapılmasa dahi cildin her gün temizlenmesi gerekir.


Yüz bölgesinde açılan gözeneklerin en büyük nedeni temizlenmeyen cilttir. Yüz bakımında kullanılan losyonların görevi gözenekleri temizlemektir. Siyah nokta oluşumunu gidermeye yardımcı olan Bodycare Norway Seaweed Bakım Kremi cildinizin sıkı ve pürüzsüz görünmesini sağlar. Kullanım Şekli Sabah ve akşam olmak üzere 2 kez düzenli olarak uygulayın. Yüz temizleme jeli ile tüm yüzü yıkayın. Nemlendirici Bodycare Norway Seaweed krem ile cildinizi nemlendirin. Bodycare Norway Seaweed Serisi tüm cilt tipleri için geçerlidir.



www.bodycaretr.com


*Basın bültenidir.

4 yorum:

  1. Ben ikisini de temin etmiş biri olarak yüz&ciilt kremini kullandım bile ve bugün blogda beklerim canım :) yazı için teşekkürlerr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz denemedim ben, hemen okumaya geliyorum bloguna canım :))

      Sil
  2. Makyaja özendiğimiz kadar temizliğine ve bakımına da özen göstersek zaten cilt sorunu kalmayacak ta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben elimden geldiğince özen göstermeye çalışıyorum. Cilt zaten sorunlu olunca mecburen özen istiyor ;))

      Sil