1 Mayıs 2015 Cuma

Balmozon Profesyonel Cilt Bakım Serumu

Merhabalar,
Ölmez ağacını bilir misiniz ? Hayat ağacı da deniyor bu ağaca. Ya onun mucize meyvesini? 
Efsaneye göre, Havva ile birlikte cennetten yeryüzüne kovulan Adem 930 yaşındayken öleceğine hisseder ve Tanrı'dan kendisini ve dolayısıyla tüm insanlığı bağışlamasını dilemeye karar verir. Bu amaçla oğlu Şit'i Cennet Bahçesine gönderir. Bahçenin bekçiliğini yapan melek, Şit'in duası üzerine İyi-Kötü Ağacı'ndan aldığı üç tohumu ona verir ve öldükten sonra babasının ağzına koyup öyle gömmesini söyler. Adem ölür ve Tabor Dağı yakınında Hebron Vadisi'ne gömülür. Âdem'in ağzında yeşeren ve kök salan üç tohumdan Akdeniz ikliminin simgesi üç ağaç filiz verir: Zeytin, sedir ve servi.
Ölmez ağacının hikayesi işte böyle başlar. Yüzyıllardır zeytin ve zeytinyağı insan için çok önemli hatta mucizevi bir besin olmuş. Hatta altın sıvı bile denilmiş zeytinyağına.

Buralı Olmayanlar Lokali-Balmozon


Bu mucize sıvının yani zeytinyağının içine bir de ozon gazı ekleyerek daha da faydalı hale getirmişler. Bugün size ozonlu zeytinyağı olan Balmozon Profesyonel Cilt Bakım Serumundan bahsedeceğim. Balmozon her ne kadar cilt bakım serumu olarak adlandırılsa da kullanım alanı sadece cilt bakımıyla sınırlı değil. Ben de hem harici hem de dahili kullanımını anlatacağım size bugün. 
Balmozonun içeriğindeki ozonid ve peroksidler onun virüs, bakteri ve mantarlara karşı güçlü öldürücü özellik göstermesinden dolayı, enfeksiyon hastalıklarında, iyileşmeyen yaralarda kullanılmaktadır. Ayrıca tamir edici özelliğinden dolayı, sedef, sebore, vitiligo, lichen, ürtiker, stria, iyileşmekte olan yaralarda iz bırakmamak adına, keloid, çatlaklarda ve bunun gibi durumlarda yan etki oluşturmadan kullanılabiliyor. 
Bu aralar annemin mide ve ağrı problemleri var. İlaç kullanmak istemediği için her sabah aç karnına bir çay kaşığı Balmozon yuttu. Bir hafta sonra midesi daha iyiydi ve cildi de parlamaya başlamıştı. Tutulan omzuna Balmozon ile masaj yaptığımızda ertesi sabah daha rahat hareket ediyordu. İlaç sevmeyen annem diş etlerindeki enfeksiyon için doktorunun verdiği ilaçlar yerine yine Balmozon kullandı ve hem dişetleri düzeldi hem de dişleri beyazladı.
Yağları cilt bakımında kullanmayı oldum olası sevmişimdir. Bu ürün de bana gelir gelmez ilk işim  banyo sonrası cilt serumu olarak yüzüme uygulamak oldu. Ama ne yazık ki içeriğindeki ozon gazının kokusu çok ağır geldi bana. Buna rağmen cildimdeki yumuşaklık ve parlaklık gerçekten de mucize gibiydi ve bu durum abartısız iki gün sürdü. Güneş lekelerimin rengi de çok olmasa da biraz açılır gibi oldu sanki kullandığım süre boyunca; ki ben toplam bir hafta bile kullanmamışımdır. Düzenli kullanabilseydim cildimdeki değişim sanırım oldukça olumlu yönde olacaktı. 

Buralı Olmayanlar Lokali-Balmozon

Balmozon'un bu kadar mucizelerine karşın ne yazık ki kokusu içeriğindeki ozon gazından dolayı inanılmaz kötü. Uzun süreli kullanamama sebebim de ne yazık ki kokusu oldu. Ama bir süre sonra kokusuna da alışıyoruz ve ilk zamanlardaki gibi kötü gelmiyor. Ama yine de firmanın bu kokuya bir çözüm bulabilmelerini isterdim.

Balmozon'un ayrıntılı kullanım alanlarını okumak isterseniz ŞU YAZIMA bakabilirsiniz.

Balmozon'u farklı bir yorumla da okumak isterseniz arkadaşım Kelebek Etkisi 'ni ziyaret edebilirsiniz.

Balmozon'u satın almak ve ayrıntılı bilgi için internet sayfalarını ziyaret etmeniz yeterli.

Görüşmek üzere...

*Ürün Balmozon tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.

7 yorum:

  1. Gerçekten kokusu kötü ama işe yarıyor =))

    YanıtlaSil
  2. ne bahsedilir oldu şu üründen,merak ediyorum doğrusu.

    YanıtlaSil
  3. ayrıca çok detaylı ve güzel bir anlatım olmuş zevkle okudum emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokusuna rağmen gerçekten de mucize gibi birşey bu ürün, fırsatınız olursa tavsiye ederim

      Sil
  4. Ah diline sağlık masal gibi bir anlatım olmuş:))

    YanıtlaSil
  5. beğenmen beni öyle mutlu etti ki :))

    YanıtlaSil