13 Nisan 2015 Pazartesi

Otacı Bitkisel Saç Şekillendirici

Merhabalar,
İflah olmaz bir kıvırcık olarak saç şekillendiricilerinin her türünü denemiş biriyim. Saç köpükleri, briyantinler, şekillendirici kremler, jöleler hatta limon :)) Tüm bu ürünler içinde en iyi sonucu jöleden aldım ve saçlarıma şekil verirken tercihim hep jöle oldu. Saçlarımı sertleştirmesini sevmesem de benim kıvırcıklarımı en iyi jöle koruyor.Ama jölenin saça verdiği zarar da ne yazık ki kaçınılmaz.
İşte bu sebeple Otacı saça daha az zarar veren bitkisel bir saç şekillendirici üretmiş.

Buralı Olmayanlar Lokali-Otacı


Otacı Bitkisel Saç Şekillendiricinin bana göre en önemli özelliği içeriğinde silikon, mineral yağ, boyar madde,alkol ve hayvansal maddeler içermemesi. Jöleler bildiğiniz gibi saçları çok fazla kurutan ürünler. Bu şekillendiricide alkol olmadığı için saçları kurutmuyor demiş Otacı. Ama kullandığım süre boyunca bunu ne yazık ki anlayamadım.
Saçlarım kıvırcık olduğu için her zaman nemli tararım ki kabarmasınlar. Şekillendirici ürünleri özellikle de jöleleri hep ıslağa yakın nemli saçlarıma uygularım. Otacı Bitkisel Şekillendiriciyi de nemli saçıma uygulayıp, bazen fön makinesiyle, bazen de saçlarımı kendi halinde kurumaya bıraktım. Tutuşu, saçlarımın formunu tüm gün korumasını beğendim. Gayet başarılıydı. Ne yazık ki her jölede olduğu gibi saçlarımı biraz da olsa sertleştirdi. Yıllardır jöle kullandığım için bu durum benim için bir sorun değil.
Otacı Bitkisel Saç Şekillendirici iki seçenekle sunulmuş bizlere. Yumuşak- orta ve orta- sert. Benim kullandığım yumuşak- orta olanı.

Buralı Olmayanlar Lokali-Otacı

İçeriği de fotoğraftaki gibi. 

Saçlarımı ağırlaştırmaması ve özellikle kokusunu çok sevdim. Mis gibi kokuyor saçlar bu şekillendiriciyle. Hem kavanoz hem pompalı plastik şişede satılıyor ürün. Ben bu tarz ürünlerde kavanoz ambalajı daha pratik buluyorum. Şişe de belki seyahatler için pratik olabilir.
Ürün miktarı ben gibi jöleyi çok kullananlar için ne yazık ki az. Bu ürün bizim evde 1 haftada bitti. 
Otacı üniversite yıllarından beri zaman zaman severek kullandığım bir marka. Son zamanlarda bir çok yeni ürünü bizlere sunuyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor :))

Sitelerini ziyaret ederek tüm ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Görüşmek üzere...



*Ürün Otacı tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.

17 yorum:

  1. Ne çabuk bitirmişsin şeker ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evde herkes ben gibi kıvırcık olunca çabucak bitirdik ;))

      Sil
  2. Otacı son zamanlarda çok işimize yarayacak ürünler çıkarıyor. Her eve bir otacı lazım.. Takipteyim.. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seneler evvel tek ürünü vardı ve şimdi birçok ürünü var ve kullandıklarımın hepsinden de memnun kalıyorum. Seviyorum Otacı'yı :))

      Sil
  3. Ben de bunu kullanıyorum ve bir sene olmak üzere alalı :-p
    Yani ben çok sık kullanmıyorum ama kullandığımda terrcihim bu oluyor, çok da memnunum

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim eve tabiri caizse kazan boy alınıyor jöle :))) Ben de beğendim Otacı'yı özellikle kokusu harika :))
      Sevgiler benden efenim ;)

      Sil
  4. Merhaba güzel bir yazı olmuş :) Bloğunu yeni keşfettim ve takibe aldım bana da beklerim :)

    http://ataleofbeauty.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Bu ürünü ilk defa duyuyorum. Çok hoşuma gitti sunumunuz, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkürler. Otacı birçok yeni ürün çıkartmaya ve bizleri şaşırtmaya devam ediyor :))

      Sil
  6. Benimde bununla ilgili yazım bir kaç gün içinde yayında olacak hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz canım:))

    YanıtlaSil
  7. merhabalar... bende şekil almaz ve kabaran kıvırcıklara sahip olduğum için arayışa girenlerdenim :) elidor 7/24 ve bioblas şekillendirici kullanıyorum ama saç dökülmesi problemi olan biriyim. bu ürünü kullanıp saç dökülmesi yaşayan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ? şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim farklı sebeplerden dolayı ( egzama, kansızlık gibi) saç dökülmem bazı dönemler arttığı için bu ürünün saçlarımdaki dökülmeyi çoğalttığını deneyimleyemedim. Ama hemen hemen her şaç şekilendirici saçları döker diye biliyorum. O yüzden de şekillendirici kullanıldığında saçlar gün sonunda yıkanmalı. Umarım yardımcı olabilmişidir.

      Sil
    2. cevapladığınız için teşekkür ederim. kararsızdım ama bu yanıttan sonra mevcut şekillendiricilerimi kullanmaya karar verdim tekrar teşekkürler sevgiyle kalın...

      Sil
  8. Merhaba bende otacinin orta sert saç sekillendiricisinı aldım farkı nedir acaba saç tipine göre seçim yapiliyo sanırım o yüzden orta sert aldim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orta seviyede sertlik verir saçlarınıza, orta yumuşak daha hafif sertlikte şekil verir. Sertlikten kastetilen budur :)

      Sil