15 Nisan 2015 Çarşamba

Oriflame BB Krem


Merhabalar,
Nisan ayı her ne kadar bahar mevsimi değil de kış mevsimi gibi davranıyor olsa da yaz eninde sonunda gelecek. Yaz gelince yoğun fondötenler de yerini daha hafif renklendiricilere bırakacak. Fondötene göre daha hafif yapılı oldukları için CC kremlere, BB kremlere yönelmeye başlayacağız havalar ısınınca. Alfabenin her harfinden krem çıkmaya devam etse de BB kremler yani Beauty Balm kremler renkli yüz ürünlerinin en meşhuru. Ben de sizlere bugün Oriflame BB Kremi anlatacağım.

Buralı Olmayanlar Lokali-Oriflame-The One BB



Piyasadaki  BB kremlerin hemen hemen hepsi all-in-one yani hepsi bir arada şeklinde kremler. Oriflame BB kremde 5'i bir yerde yani 5 in 1. Yani güneş lekelerini, sivilceleri, renk düzensizliğini hafifletmeyi ve gözeneklerin görünümünü azaltmayı vaadediyor Oriflame BB krem. Güneş koruma faktörü (gkf 30) de olması artı özelliği. Yani hem makyaj, hem cilt bakımı hem de güneş koruması bir arada denilebilir.
Bu vaadlerini gerçekleştiriyor mu derseniz, bence evet. Oldukça hafif bir yapısı var öncelikle. Sanki cildime renkli bir ürün değil de bakım kremi sürmüşüm gibi hissediyorum. Cildim daha sağlıklı ve parlak görünüyor. Bu BB kremi her sürdüğümde cildine ne yapıyorsun çok güzel ve duru görünüyor diyor arkadaşlarım. Parlak bitişli bir ürün. Ama bu parlak bitiş yağlı cilt gibi değil de sağlıklı bir görüntü veriyor.
Nemlendirmesini yeterli bulmadım, mutlaka nemlendiricimin üstüne sürüyorum. Ama yağlı ciltler için tek başına yeterli olacaktır. Yazın çok sıcaklarda benim aşırı terleyen cildime de nemlendirmesinin tek başına yeterli olacağını düşünüyorum.
Kapatıcılığına gelecek olursak çok fazla değil ama cilt tonunu eşitliyor.

Buralı Olmayanlar Lokali-Oriflame-The One BB

Fotoğrafta da görüldüğü üzere benim asil mavi damarlarımı kapatmadı :))  Ama renk tonunu eşitlediği için cilt daha düzgün görünüyor. ( Fotoğrafı renk tonunu göstermek için değil kapatıcılığı net gösterebilmek için flaşlı çektim. )
İçeriği çok temiz değil ama yine de beğendiğim bir BB krem oldu. İçeriği merak edenler için:

aqua, cyclopentasiloxane, peg-10 dimethicone, titanium dioxide, isononyl isononanoate, cyclohexasiloxane, butylene glycol, glycerin, caprylyl methicone, ethylhexyl methoxycinnamate, sodium chloride, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, stearic acid, polyglyceryl-4 isostearate, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, hexyl laurate, aluminum hydroxide, imidazolidinyl urea, methylparaben, caprylyl glycol, propylparaben, disodium edta, triethoxycaprylylsilane, alumina, silica, bht, ci 77891, ci 77492, ci 77491, ci 77499


BB kremleri seviyorsanız Oriflame BB kreme şans verebilirsiniz ama acele etmeniz lazım. Ne yazık ki bu ay son defa katalogta olacakmış. Sanırım CC kreme ağırlık verecek Oriflame. Ama birçok distribütörün stoklayacağını düşünüyorum. 

Görüşmek üzere...

10 yorum:

  1. Bunu almak şart oldu artık bana:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alırsan yorumlarını paylaş mutlaka benimle ;))

      Sil
  2. canım gayet iyi bir ürüne benziyor denesem iyi olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim beğendiğim bir ürün oldu. Ama ne yazık ki artık katalogta olmayacakmış, bu ay sonmuş.

      Sil
  3. O zaman kaçırmamak lazım, oriflame ürünlerini severek kullanıyorum ben de ;))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seviyorum Oriflame ürünlerini. Elimde çok fazla renkli cilt ürünü olmasaydı stoklamayı düşünmüştüm abartıp ;))

      Sil
  4. Bu arada takipteyim artık ben de, bana da beklerim cnm ;)

    YanıtlaSil
  5. Orifalmenin bb kremini aldim fakat benim cildimin dersi kalkti kullandiktan sonra normal fondoten kullanmazdim ilk kullanisim neden bole oldu ne yapmam gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçindeki bir madde cildinize alerji yapmış olabilir. Kullanmaya devam etmeyin daha ciddi reaksiyon olmasın. Bir süre cildinize renkli hiçbir ürün uygulamayın. Fondöten, bb,cc krem gibi. Sadece nemlendiricinizi ve güneş koruyucunuz varsa onları kullanın. 1 hafta 10 gün sonra bir daha bb kremi deneyin. Yine aynı şeyler olursa da kullanmayı tamamen bırakın.

      Sil