22 Nisan 2015 Çarşamba

LilaKutu Bahar Keşif Kutusu

Merhabalar,
Bugün yazmayı unuttuğum LilaKutu bahar keşif kutusundan bahsedeceğim sizlere. Benim ilk LilaKutum oldu bu kutu. Ama birçok blogta da yazdığı gibi pek beğenilmedi bahar keşif kutusu. Ama genel olarak testerları koydukları kutular çok güzel oluyor. Bu ayki kutuyu çok beğendim.

Buralı Olmayanlar Lokali-Lila Kutu


LilaKutu'dan neler çıkmış bu ay tek tek inceleyelim.
Arsemia Anti-Age krem. Hafif yapılı bir kremdi. Nemledirmesini beğendim. Gelen tester ürünü bir hafta  gece - gündüz kullandım. Cildim de herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmadı. Tam boy fiyatı 50ml 124 TL. Bana biraz pahalı geldi.
İda.Kew bitkisel yüz temizleyici losyon kıvamında bir temizleyici. Kokusunu sevdiğimi söyleyemeyeceğim. Göz çevrem dahil tüm yüzümdeki makyajımı rahatlıkla temizliyor. Tam boy fiyatı 100 ml 45 TL. Miktarına göre fiyatı uygun bir ürün.
Kitoko argan yağı veya Sante el kremi. Benim LilaKutum'dan Kitoko argan yağı çıktı. Henüz kullanmadım. Tam boy fiyatı 100 ml 80 TL. Sanki biraz pahalı :))
Missha kağıt maske. Kağıt maskeleri çok seviyorum. Bana gelen limonlu , yağ dengeleyici ve gözenek küçültücü olan. Henüz kullanmadım ama seveceğimi düşünüyorum. Maske sanırım tam boy gelen ürünlerden birisi. Fiyatı 8 TL
Organyc Beauty yüz temizleme pedi. Bildiğimiz disk pamuk yani. Böyle afilli yazınca etkisi değişmiyor yani :)) Normal pamuktan bir farkını göremedim ben. Bu disk pamuklar da kutudan çıkan diğer tam boy üründü. Fiyatı 70 adet 9 TL. Bim'in organik pamuğunu düşününce epey pahalı.
Palmer's gerilmelere karşı masaj kremi. LilaKutu'nun artık standart yolladığı bir krem bu. Sıradan bir krem gibi geldi bana ve kokusunu sevmedim. Hamileler, kilo alıp verirken cilt çatlama sorunu yaşayanlar için uygun bir ürün. İçeriğinde yüzde 100 kakao yağı çatlaklara iyi gelen bir yağ. Tam boyu 125 gr 40 Tl
Petal Fresh çay ağacı veya biberiye özlü organik şampuan. Benim kutumdan biberiye özlü şampuan çıktı. Kokusu çok güzel ama hala denenmek için sırada bekliyor :) Tam boyu 475 ml 39 TL. Miktarına göre fiyatı gayet uygunmuş.
Masmi %100 organik pamuk günlük ped ve gündüz ped. İkisinden de birer taneydi. Sevmedim. Tam boy fiyatı gündüz ped 30 adet 12 TL, günlük ped 10 adet 13 TL
Mavala mini color oje. Fiyatı 5 ml 25 TL

Buralı Olmayanlar Lokali-Lila Kutu

Ve aldığımız her LilaKutu'yla Açev'e bizim adımıza bağış yapılmış. LilaKutu'nun bu jestini çok beğendim. 

Buralı Olmayanlar Lokali-Lila Kutu

Mavala ojemin duruşu da bu şekilde. Mat ten rengi bu ojeyi parlak üst cilayla kullanmayı daha çok sevdim :))

Siz de LilaKutu'yı keşfetmek isterseniz internet sayfalarınız ziyaret etmeniz yeterli.


Görüşmek üzere...


14 yorum:

  1. Bu ay sansina pek tam boy yoktu canım Inşallah sonraki kutulara güle gule kullan canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pamuk ve kağıt maske tam boydu :)) Sen de güle güle kullan :)))

      Sil
  2. idakew ürünleri şahanedir hele nemlendiricisini bayılarak kullanmıştım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de sevdim temizleyicisini. ferah bir his bırakıyor. tavsiyenizi dinleyerek nemlendiricisini ve diğer ürünlerine şans vereceğim.

      Sil
  3. artık kutu olayı bitti zaten..bir furyayı geldi geçti :)) ojenin rengini çok beğendim ama!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben almaya başladım diye bitmiştir kesin :))) oje güzel evet. neyse ki gelen ürünlerle ödenen para çıkıyor da insan üzülmüyor :))

      Sil
  4. teşekkürler bilgilendirmene:)

    YanıtlaSil
  5. Ojenin rengine ba-yıl-dımmmm :))
    Güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana hediye edeyim şekerim :)) Teşekkür ederim :))

      Sil
  6. Ida Kew markasını acayip merak ediyorumda önce hangi ürünü alsam karar veremiyorum. Güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler bebeğim. Ben de markayı içeriğinden dolayı merak ediyordum ama fiyatı fazla geliyordu bana açıkcası. Bu güzel bir fırsat oldu denemek için :)

      Sil
  7. Denemediğim ürünler hep... güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Benim de denemediğim ürünlerdi hepsi, güzel bir fırsat oldu :))

      Sil