9 Mart 2015 Pazartesi

Loreal Magic Blur Cilt Pürüzsüzleştirici Krem

Merhabalar,
Haftaya yeni bir ürünle başlayalım diye düşündüm. Loreal'in yeni çıkarttığı Magic Blur serisinin Anında Cilt Pürüzsüzleştirici kremini anlatacağım size. Bu seri bir çoğumuza Tavsiye Kanalı arayıcılığıyla ulaşmıştı hatırlarsanız.

Buralı Olmayanlar Lokali-Loreal



Kremin köpüksü bir yapısı var. Sürer sürmez cildi vadettiği gibi anında pürüzsüzleştiriyor. Mat, gözenekler yok olmuş, renk tonu eşitlenmiş bir cildiniz oluyor bu kremi sürdüğünüzde. Şeffaf bir fondöten denebilir tüm bu yaptıklarından dolayı. Ama ne yazık ki benim cildim bu kremler anlaşamadı. Ürünler ilk elime geçtiğinde önce bir tane testerdan denemiştim ve çok memnun kalmıştım. Memnun kalınca da asıl pakete geçtim. Hem makyaj bazı olarak kullanmak için, hem de makyaj yapmadığım zamanlarda tek başına uygulamak için.Elimdeki tüm testerları da dağıtıp kullanan arkadaşlarımın yorumlarını da aldım bu arada.
Düzenli kullanıma geçince ne yazık ki olumlu izlenimlerim yerini olumsuzlara bıraktı. Bu kremi tek başına da sürsem, makyaj bazı olarak da kullansam her seferinde cildim kuru ve pul pul görünmeye başladı. Hatta yanak ve burun bölgemde döküntülere de neden oldu benim cildimde ve egzamamı tetikledi. Üstelik her uygulamadan önce mutlaka nemlendirici uygulamış olmama rağmen cildim kupkuru oldu. Makyaj bazı olarak uyguladığımda da fondöten cildimde parça parça oluyordu.
Kısacası ben bu kremi uzun vadede sevemedim. Testerlardan verdiğim kuzenim benden de kuru olan cildine rağmen bu kreme bayıldığını söyleyince bu kutuyu da ona verdim ve kurtuldum :)))
Bazı bloglarda çok beğenildiğini de okudum bu kremin. Eğer merak ediyorsanız öncelikle ulaşabilirseniz testerını deneyerek almanızı öneririm ben.

Buralı Olmayanlar Lokali-Loreal

İçeriği de gördüğünüz gibi çok temiz değil. Ama bu kremi merak ettiysenin indirim dönemlerinde alabilirsiniz.


Haftanız güzel geçsin, görüşmek üzere...

16 yorum:

  1. Annem kullanıyor memnun, cilt tarafından tam emilmediği için pul pul dökülebilir,az miktar kullanmak lazım ama egzama olayına bir şey diyemem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kuzenim de çok sevdi, güzel yorumlar da okudum ama biz anlaşamadık bu kremle :))

      Sil
  2. Yağlı ciltlere daha uygun bir ürün anlattığınız gibiyse, benim cildim sever mi ki acaba denemekte istiyorum ama bakalım nasıl olucak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlı ciltler sevebilir evet ama kuzenimin cildi benden de kuru o çok sevdiğini cildine iyi geldiğini söylüyor. İndirim dönemlerinde alabilirsiniz.

      Sil
  3. Güle güle kullanın kreminizi.

    YanıtlaSil
  4. bende kulllandım bu kremden. Ben beğendim, hoş bir görünüm veriyor özellikle benim gibi fondoten kullanmayanlar için kullanılabilir.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk basta cildimde durusunu, yapisini ben de cok sevdim; ozellikle de kadife hissini cok sevmistim ama daha sonra ne yazik ki cildimde iritasyona sebep oldu, cildimi cok kuruttu ve egzamami tetikledi. Seven birine gitti neyse ki :))

      Sil
  5. Enteresan bende bu ürünü kullanıyorum. Demekki her ciltte ayrı etki oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhtemelen icerigindeki bir madde cildimde iritasyona neden oldu, tester verdigim tum arkadaslar ve kuzenim cok begendiler mesela.

      Sil
  6. Bu ürünü ben de sevdim özellikle tüp ambalajda olanı. Cilt yapısına göre değişiyor sonuç sanırım. Geçen gün benim de kullandığım bir ürün cildimde kötü sonuçlara sebep oldu gözlerim bile şişti. Ama o üründen de çok memnun olan duymuştum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçeriklerindeki etken maddelerden bazılarına cildimiz reaksiyon veriyor demek ki . Ciltten cilde de değişiyor etkiler.

      Sil
  7. Çok güzel bir paylaşım olmuş

    http://kasimtok.blogspot.com/
    #BlogYazarlarıDayanışmaPlatformu

    YanıtlaSil
  8. Nedense testerlar da memnun kalıp ürünü aldığımızda sevmiyoruz çoğu zaman ben artık testerların daha kaliteli üretildiğini düşünmeye başladım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben de ciddi ciddi düşünmeye başladım bunu :))

      Sil