27 Şubat 2015 Cuma

Wet'n Wild Cover All Concealer Palet

Merhabalar,
Wet'n Wild markasını artık duymayanımız hatta ürünlerini kullanmayanımız kalmadı. Yabancı blog ve vlogların da pek bir överek bahsettiği kapatıcı paletinden bahsedeceğim bugün sizlere.

Buralı Olmayanlar Lokali-Wet'n Wild



Palet 4 farklı işleve sahip. Ten rengi gibi olan bildiğimiz anlamda bir kapatıcı ( covers ) ; yeşil olan ciltteki kırmızılıkları nötrlemek için ( neutralizes ) ; pembe gibi olan göz altlarına ya da istediğiniz bölgeye aydınlık bir görünüm vermek için ( brightens ) ve beyaz olan da bir aydınlatıcı ( highlights ) .
Katı bir kıvamı var bu ürünün. Pata kremler gibi bir yapısı var ama elinizin sıcaklığıyla hemen yumuşuyor. İlk denediğimde sanki homojen süremeyecekmişim gibi gelmişti bana ama kullanımı sandığımdan rahat oldu.

Buralı Olmayanlar Lokali-Wet'n Wild

Paletin kapağında hangi rengin ne için olduğunun yazması bence çok pratik ve açıklayıcı olmuş. Toplam 6,5 gr olan palet sanki uzun süre gideceğe benziyor.

Buralı Olmayanlar Lokali-Wet'n Wild

Mavi kanlı bir asil olduğum için direkt damarlarımın üzerinde size göstermek istedim bu paleti :)) Renklerin cilde uygulanmadan önceki hali flaşlı ve flaşsız olarak bu şekilde.

Buralı Olmayanlar Lokali-Wet'n Wild

Son fotoğrafta görüldüğü gibi kapatıcılığı çok fazla değil. Ama üstünden bb krem ya da fondöten geçildiğinde bu orta derecedeki kapatıcılık çok sorun olmadı bana göre. Kırmızılıklarımı kapatmak istediğimde yeşil olandan çok az parmağıma alıp tampon hareketlerle uyguluyorum. Üzerine ayrıca kapatıcı sürüp cilt tonumla eşitliyorum. Özellikle yeşil olanı çok az uygulamalı yoksa Hulk'a dönüverirsiniz :))
Göz altlarıma brightens yazanı uyguluyorum. Verdiği aydınlık görünümü beğendim. Gerçi göz altlarımda çok morluk yok ama aydınlık görünüm hoşuma gitti. Kremsi yapısı olduğu için kurutma gibi bir sıkıntıda yaşamadım göz altlarımda. Ama fazla ürün kullanılırsa çizgilere dolma riski var.
Çok gerekli bir palet mi derseniz eğer; bence değil. Cilt rengine uygun tek bir kapatıcı zaten bir çok işi yapıyor. Ben gibi merak ederseniz de indirim dönemlerinde almanızı öneririm.

Görüşmek üzere...




22 yorum:

  1. göz altım için kapatıcılığı yeterli geldi. Ortanın biraz üstünde bir ürün bana göre. Genellikle kapatıcıdan sonra aydınlık görünüm vermek için pembeyi de geçtiğim oluyor aydınlık görüntüsünü seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göz altlarımda fazla morluk olmadığı için kapatıcılığını ben de sevdim. ben de çoğu zaman pembe olanı tek başına uyguluyorum, verdiği aydınlık görüntü çok hoşuma gidiyor.

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. 8 Martta inidirm olur belki, o zaman alırsın :)

      Sil
  3. ben aldım bunu ama daha kapağını bile açıp kullanmadım :) herzamanki dilek huyları işte ... sen iyi günlerde kullan canım benim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazı ürünlerde bende sen gibiyim :)) sen de aç kullan hadi bu bahaneyle :))

      Sil
  4. Bu ürünü merak ediyorum ama kapatıcılığı yeterli değil diye okumuştum, yine de sanırım denemeden anlaşılmayacak, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kapatıcılığı ne yazık ki orta seviyede bana göre ama üzerinden bb krem yada fondöten geçince benim için yeterli geldi. İndirim zamanlarında takp edip alabilirsiniz :)

      Sil
  5. Ben Elf'inkini kullanıyorum canım ama arkadaşıma bu paleti aldırmıştım. O da çok memnundu bundan. Hatta benimki bitince büyük ihtimallde bende Wetn Wild'ı alırım. Zaten bir sarışın olarak yeşilin nerdeyse dibini gördüm. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sivilce kızraılıkları ve kılcal damarlar için kullanıyorum yeşili ama ben ürün bitirme konusunda tembelim bakalım ne zaman bitecek bu palet :)))

      Sil
  6. Şeffaf beyaz cilt tipinde biri olarak kızarıklıklar ve maalesef derimin örtemediği damarlar korkulu rüyam muhakkak alacağım. Bu markanın kalıcığına güvenim sonsuz, lip glossunu denerken montuma sürülmüştü defalarca yıkadım çıkmadı oje gibi kaldı :) Teşekkürler bilgilendirici yazınız için (www.madamrozika.com)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşil olan sizin de çok işinize yarayacaktır eminim. Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim.
      Sevgilerimle :)

      Sil
  7. Güzel bi ürünmüş canım...

    http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/2015/02/dresslinki-kesfedin-discover-dresslink.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umduğumdan daha iyi çıkan bir ürün oldu :))
      Sevgilerimle..

      Sil
  8. Pembe olan morluklara birebir diye duymuştum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Morluklara daha çok ten rengi gibi olan daha iyi oluyor ama üstünden pembeyle geçince de doğal bir aydınlık veriyor gözaltlarına.

      Sil
  9. Wet n wild her zaman gönlümün favorilerinden biri olan bir marka ama kapatıcı paletini denemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de oldum olası severim bu markayı. Özellikle rujlarını çok severdim.Yıllar önce yurtdışından getiren tanıdıklar sayesinde tanıyıp sevmiştim. Hepsi bir arada paletler çok pratik oluyor. İhtiyacınız varsa indirimde alabilirsiniz.

      Sil
  10. Rival de Loop'un ürününü denemiş, pek beğenmemiştim.
    Bir de bana zor geliyor, bu ürünü kullanmak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle yeşili merak ettiğim için almıştım, tüm renkler umduğumdan iyi çıktı. Ama yeterli kapatıcılığa sahip concealerlar da tek başına yetiyor zaten :))

      Sil
  11. blogunuzu bu ürünün araştırırken keşfettim severek takibe aldım banada gelirseniz çok sevinirim ;)

    YanıtlaSil