13 Şubat 2015 Cuma

Kelebek Etkisi'nden Gelen Hediyelerim

Merhabalar,
Ocak ayı boyunca neredeyse sürekli sevgili arkadaşım Kelebek Etkisi ile düzenlediğimiz etkinlikten bahsettim blogta. Etkinliğe katılan arkadaşlarımızın seçtiği hediyeleri paylaştım sizlerle bol bol. Herkes hediyesine yavaş yavaş kavuşuyor bu hafta. Ve artık sıra benim hediyeme geldi. Kelebek Etkisi kendisi gibi zarif bir hediye paketi yolladı bana.

Buralı Olmayanlar Lokali

Geçen hafta ve bu hafta kargo şirketiyle akraba oldum :)) Geçen hafta bana kargo taşıdılar; bu hafta da ben kargolarımı yolladım.
Kelebek Etkisi'nin benim için hazırladığı hediyelerimin olduğu kargom cuma günü geldi. Kutuyu açtığımda içinden şahane bir kutu daha çıktı. Hediyelerimi biliyordum ama bu güzel kutu benim için hoş bir sürpriz oldu. Kutunun içinde de heyecanla beklediğim hediyelerimle birlikte bir kaç sürpriz daha vardı.

Buralı Olmayanlar Lokali

Büyük bir heyecanla beklediğim Real Techniques fırçalarım, kitabım ve kartpostalımla birlikte şık bir makyaj çantasıyla birlikte minik hediyeler de koymuş kutuya zarif arkadaşım.

Buralı Olmayanlar Lokali

Sevgili Kelebek Etkisi benim parmaklarımla makyaj yaptığımı öğrenince hediye seçimini makyaj fırçasından yana kullanmış. Real Techniques Core Collection ve Blush Brush'ı almış benim için. Real Techniques fırçaları henüz kullanamadım ama çok çok merak ediyorum. Ayrıntılı yazısını yazacağım kullandıktan sonra. Şık siyah makyaj çantası, Oriflame Tender Care ve Avon oje de diğer sürprizler oldu bana gelen.

Buralı Olmayanlar Lokali

Canım arkadaşımın kendisi için çok özel olan bir kitabını hediye gönderdi bana. Meave Binchy- Hayatın Ta Kendisi. Kitabı neredeyse yarıladım bile :) En kısa zamanda blogta yazacağım bu kitabı.
Nostaljik kartpostalım da aynamın üstünde yerini aldı bile. Kartpostalın arkasındaki güzel ve anlamlı yazı da bana özel kalsın :)
Bu güzel hediyeler için canım arkadaşım Kelebek Etkisi'ne çok ama çok teşekkür ederim.
Ayrıca bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan, etkinliğimize renk katan tüm arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim. Hepimiz hediyelerimizi güzel günlerde kullanalım.

Yeni etkinliklerde görüşmek üzere...



18 yorum:

  1. İyi günlerde kullan arkadaşım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Badem'im. Daha güzelleri senin olsun; hatta ben alayım sana :))

      Sil
    2. canım :)))))))))))))))))))))))))

      Sil
  2. Hediyelerini güle güle kullan miss pigicim, Marlyn Monroe'lu olana bayıldım:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beybisi :)) Kutu çok şık değil mi, ben de çok beğendim :))
      Öptüm seni beybisi :))

      Sil
  3. Güle güle kullan hepsini canım. Bende genelde bb kremi falan elimle sürerim yaa öyle daha iyi oluyor gibime geliyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim kuşum :) Ben sadece fondöteni değil ruj ve allık hariç her tür makyaj malzemesini parmaklarımla sürüyorum. Fondöteni, bb kremi falan bakım kremi sürer gibi sürüyorum bir de böyle yedire yedire :)) Bugün denedim, elim alışkın olmadığı için biraz garibime gitti ama sonuç gayet iyiydi. Biraz daha kullanayım ilerleyen zamanlarda yorumlarımı paylaşırım.

      Sil
  4. Güle güle kullan hediyelerini Gül kutu harikaymış :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sertaç, kutuya ben de bayıldım. Hemen içi doldu ve odada yerini aldı bile :))

      Sil
  5. şahane canım güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkûr ederim canım, sen de hediyelerini gûle gûle kullan :)

      Sil
  6. Güle güle kullan bir tanem:))

    YanıtlaSil
  7. Blog keşif etkinliğinden geliyorum canım gfcden sayfanı izliyorum bana da beklerim :)
    http://kirmiziruganayakkabilarim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu etkinlikler ne güzel oluyor, yani bloglar keşfediyoruz :))

      Sil
  8. Real Techniques expert kullanıyorum ben de çok memnunum. Makyaj ile çok alakam yok ama aldığım en iyi ürünlerden diyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben elle yapıyordum hep makyajımı ama artık fırçalara geçtim. Gerçekten de sonuç çok iyi :))

      Sil