25 Şubat 2015 Çarşamba

Apeks Güzellik Merkezinde Keyif Zamanı

Merhabalar,
Ocak ayı içinde sevgili arkadaşım Nesneslis blogunun sahibi Neslihan beni güzel bir etkinliğe davet etmişti. Aynı gün bazı karışıklıklardan dolayı başka bir yerde daha olmam gerektiği için bu güzel etkinlikte 1 saat kadar kalabildim. Ama Apeks Güzellik Merkezinden Özlem hanım bu etkinlik sonrası beni arayarak davet etti. Çiğdem hanım ve Özlem hanımı ancak geçen cumartesi ziyaret edebildim.




Sevgili Özlem hanım ve Çiğdem hanım o kadar içten ağırladılar ki beni, bu ziyaret benim için tam bir keyfe dönüştü. Merkezde kadına dair ne varsa bulabilirsiniz. Manikür pedikürden başlayıp ameliyatsız estetik çözümlere kadar uzun bir hizmet listeleri var. Hatta bu ay içinde Zayıflama Koçluğu hizmetleri de başlayacakmış. Bu konuda da o kadar ciddiler ki eğer bu hizmeti alırsanız Zayıflama Koçunuz evinize gelip buzdolabınıza kadar sizi yeniden düzene sokup kilo vermenize yardımcı olacakmış. Ayrıca bu program çerçevesinde sağlıklı yemeklerinizi merkezde yiyecekmişsiniz. Yani yemekler yapılıp size gelmeyecek, siz yemeklere gelirken ayrıca hareket edeceğiniz için kilo vermeye de devam edeceksiniz. Sporunuzu da yine koçunuzla birlikte yapma şansınız varmış. Kilo problemi olanlar bence bu tecrübeyi yaşamalılar.



Merak ettiğim işlemlere dair sorularıma içtenlikle ve sabırla cevaplar verdiler. Bu uzun sohbetin sonrasında da kendimi güzellik uzmanı Nihal hanımın tecrübeli ellerine bıraktım. Nihal hanımın uygulamış olduğu cilt bakımıyla keyfim daha da katlandı. Ben sadece Özlem hanım ve Çiğdem hanımı ziyaret gitmişken bu cilt bakımı benim için tam bir sürpriz oldu.


Buralı Olmayanlar Lokali

Eğer yolunuz düşerse Apeks Güzellik Merkezini ziyaret edip güzellikle ilgili her türlü bilgiyi alabilirsiniz. Bu merkezle tanışmama vesile olan sevgili Neslihan'a, beni samimi ve içten ağırladıkları için Özlem hanıma, Çiğdem hanıma ve Nihal hanıma çok teşekkür ederim.


Görüşmek üzere...

8 yorum:

  1. Yolum düştüğünde mutlaka uğruyacağım çok yararlı bir yazı olmuş:))

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir merkezmiş.. Ben de uğramalıyım bir ara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlgili olmaları gerçekten büyük artı, tavsiye ederim :)

      Sil
  3. Ben de gözaltı çizgilerinden muzdaribim, anacım 70 yaşında kadınlarda yok bende var:( ama korkuyorum iğne, miğne yaptıramam, lazerden de korkarım, cildim yanar manar bu yüzden bir şey yaptıramıyorum:( unutmadan arkadaşının güzellik merkezi hayırlı, uğurlu olsun :) bol müşteriler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beybisi ben senin derdine birkaç çözüm önerebilirim belki. Mailleşelim bir ara. Bu arada bu merkez arkadaşımın değil ama arkadaş gibi davranıyorlar müşterilerine :))

      Sil
  4. Güzel bir yazı olmuş,emegine sağlık :) Takibimdesin bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, blogunuza hemen geliyorum :)

      Sil