15 Ocak 2015 Perşembe

Otacı Makyaj Temizleme Suyu

Merhabalar ,
Son dönem makyaj temizliğinde misel su denilen temizleme ürünleri çok moda oldu. Bu tarz ürün çıkartmayan marka kalmadı. Bu misel suların bu kadar popüler olmasında Bioderma Sensibio H2O ve pratikliği oldu sanırım.

Buralı Olmayanlar Lokali

Arkadaşım Kelebek Etkisi'nin düzenlediği çekilişte kazanmıştım bu ürünü. Daha önce makyaj temizleme suyu kullanmadığım için diğer markalarla kıyaslama yapamayacağım. 
Otacı makyaj temizleme suyu benim ilk kullandığım misel su. Pamuğa döktüğümde sanki temizlemeyecekmiş gibi gelmişti bana ilk kullandığımda. Hiç kalıntı bırakmadan makyajı temizliyor. 

Buralı Olmayanlar Lokali

Makyajımı Otacı ile temizledikten sonra cildimi toniklediğimde pamukta hiçbir kalıntı izi yoktu. Cildi  temizlerken nemlendirmesini çok beğendim. Tek beğenmediğim yönü gözümü yakması oldu. Ama genel olarak sevdiğim bir ürün oldu Otacı makyaj temizleme suyu.

Buralı Olmayanlar Lokali

Hızlı bir şekilde makyaj temizliği yapmak için pratik bir ürünmüş misel sular. Yine de ben yüzümü yıkamayı daha çok seviyorum sanki :)) Misel suları seviyorsanız bu ürünü de denemelisiniz.
Biraz da firmayla ilgili bilgi vereyim . Otacı Kurtsan ilaç firmasına ait bir çok eski bir marka. Kurtsan firması 1955 yılında faliyete geçmiş. Otacı markasının ilk ürünü de 32 yıl önce piyasaya çıkan pastillermiş. Okamentol ismindeki o pastillerden o kadar çok kullandım ki boğazım ağrıdığı zamanlarda :)) Pastillerden sonra da bitkisel şampuanı piyasaya çıkmış. Üniversite yıllarımda bitkisel şampuanı kullanırdım ve saçlarım çok sağlıklıydı.
Şu an bir çok ürünü var Otacı'nın. İncelemek ve satın almak isterseniz internet sayfalarını mutlaka ziyaret etmelisiniz.


Görüşmek üzere...

6 yorum:

  1. Bir şey gözünü yakıyorsa kullanma derim naçizane, makyaj 40 yılda bir yaparım o zaman da bildiğin sütle temizliyorum, (pınar süt vs.:))))gayet güzel temizliyor inan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu tarz şeyleri sık kullanmamaya çalışıyorum. Direkt yıkamayı seviyorum yüzümü, yoksa temizlenmiş hissetmiyorum.Süt annemin yöntemlerinden :) Ben de gül suyu ve zeytinyağ ya da kaşığı yağı karışımı kullanıyordum o da çok iyi geliyor cilde :)

      Sil
  2. Rosensenınkınıde gordum roosmanda cıkartmayan marka kaldımı bılmıyorum canım gule gule siliştir :DD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birşey popüler olmasın, çıkartmayan kalmıyor :))

      Sil
  3. Faydalı bir yazı olmuş teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize ve faydalı bulmanıza çok sevindim, ben teşekkür ederim :)

      Sil