7 Ocak 2015 Çarşamba

İlk Etkinlik Paketimiz Hazırlanmış Bile :))

Merhabalar,
Pazartesi günü Kelebek Etkiyle birlikte bir etkinlik başlatmıştık. Biz çok heyecanlıyız etkinlikten dolayı , katılan arkadaşlarımız daha da heyecanlı :)
Evet arkadaşlar etkinliğimize katılan arkadaşlarımız hazırladıkları paketlerin fotoğraflarını yollamaya başladılar büyük bir heyecanla.İlk fotoğrafımız sevgili Miskin ve Beceriksiz den geldi hiç de miskin ve beceriksiz değilmiş süper bir paket hazırlamış ellerine sağlık. Etkinliğimizi blogunda da duyurduğu için teşekkür ediyoruz. Blogundaki yazıyı okumak için sizi ŞURADAN alayım ve yaptığımız etkinliğin şartlarını görmek için de ŞURADAN .  İşte hazırladığı paketi teşekkürler :))


Katılmak isteyen arkadaşlarımızı da etkinliğimize bekliyoruz :))

Görüşmek üzere.

7 yorum:

  1. Çok güzel bir etkinlik olmuş, Noel baba hediyelikler şirin ..arkadaşıma yorum yazarken ben de miskin ve beceriksiz demeye utanıp hitap edemiyorum böyle bir sıkıntım var:)))en iyisi değiştirsin ismini beybisi:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ismiyle tezat bir arkadaşımız. hem çok becerekli hem de hiç miskin değil :)) öptüm seni beybisi :))

      Sil
    2. Yok yok hiç sıkılma gayet rahat diyebilirsin arkadaşım:) Ben barışık biriyim kendimle alınacak olsam o adı almazdım kı hem zaten:))

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim Buralı Olmayan,blog alemine girmeden önce çevrem tarafından hamaratlıkla bilinen biriydim ama buralardaki insanların basardıklarını gördükten sonr anladım ki ben bir hiçmişim:)Allah'tan ki onlar pek ilgili değiller bu alemle,bu sebeple de beni becerikli sanıyorlar hala:)) Farkında değiller alemin neler başardığından:)

      Sil
    4. Bu kadar mütavazi olma gerçek sanırlar :))

      Sil
  2. Gül harika bir etkinlik olmuş bu....Umarım katılım çok yüksek olur.Katılmayı çok isterdim ama beni bu seferlik mazur görün..:((( Miskinin hazırladığı hediyelere de bayıldım bu arada sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sertaç yorumun beni çok mutlu oldu, katılabilseydin çok sevinirdim ama inşallah başka etkinlikler düzenleriz orada buluşuruz. Miskinin etkinlikle ilgili heyacanı bizi ayrıca motive etti :)) Kuğulu da buluşuruz havalar az normalleşince ;)

      Sil