5 Ocak 2015 Pazartesi

Kelebek Etkisiyle Hazırladığımız Bir Kartpostal, Bir Kitap, Bir Kozmetik Etkinliğimize Siz de Katılın

Merhabalar ,
Çocukken koleksiyon yapar mıydınız ? Benim kartpostal koleksiyonum vardı. En çok yılbaşında gelen kartpostalları severdim çünkü simden karlar vardı pırıl pırıl parlayan. Ben çocukken her bayram ve yılbaşı uzaktaki akrabalara, dostlara kartlar gönderilirdi. Günler önceden kartpostal standları kurulurdu.



Eski güzel adetleri yeniden canlandırmak gerekir. Bu yılbaşı beni çok mutlu eden bir hediye aldım. Yılbaşı kartı.


Bu yılbaşı kartı milyonlarca liralık hediyelerden daha çok mutlu etti beni.Arkadaşım Kelebek Etkisi 'ne büyük sevinçle yılbaşı kartımı anlatırken , neden bu güzel adeti yeniden canlandırmıyoruz haydi bir etkinlik yapalım dedi bana :)
Sonuç olarak Kelebek Etkisi ve ben bloggerları kaynaştırmak adına 14 Şubat sevgililer günü için bir hediyeleşme etkinliği yapmaya karar verdik. Etkinliğimizin en önemli şartı; katılımcıların hazırlayacakları pakete bir kartpostal da eklemesi . Bloglarımızı ve instagram hesaplarımızı takibe almak etkinlik için diğer zorunlu şartımız. Etkinliği bloglarınızda duyurursanız ayrıca bizi mutlu edersiniz.

 ŞARTLAR 

1 - Güzel bir kartpostal 
2 - Kendi kütüphanenizden bir kitap 
3 - 30 TL değerinde makyaj malzemesi ( Aramızda öğrenci arkadaşlar olduğunu düşünerek miktarı düşük tuttuk. İsterseniz tek parça bir ürün ya da 30 TL'lik bir sürü ürün almak tamamen size kalmış. ) 4-Hediyeler ve kartpostalların resimlerini bize en geç 7 Şubatta yollamanız gerekiyor sadece resim yollayanların eşleştirmelerini yapacağız çünkü bir arkadaşımızın hediye yollayıp karşılığında hediye almamasını istemeyiz ve lütfen resmini yolladığınız hediyeleri gönderelim arkadaşlarımıza. 
5-Hediyeleri tam 14 şubatta arkadaşlarımızın eline geçebilecek şekilde yollayabilirsek çok güzel olur tabii ki kargoda aksilikler çıkabilir bu yüzden erken de gönderebilirsiniz.Ayrıca 21 Ocağa kadar katılımcıların resimleri yollamaları gerekiyor ve sonra resim yollayanların eşleştirmelerini yapacağız yollamayanlar etkinliğe katılamayacaklar.


Okunmuş kitaplara hem ben hem Kelebek Etkisi çok değer verdiğimiz etkinlik için size ait bir kitap olsun istedik.Sizin okuduğunuz,size bir şeyler katmış,belki kenarına notlar almış olduğunuz kitaplar çok değerli.Ayrıca etkinliğimizi sadece blog sahibi olan arkadaşlar için düşündük. Çünkü amacımız kaynaşmak, yeni dostluklar kurmak ve blogları kaynaştırmak. Düzenlediğimiz bu kartpostal etkinliğine katılmak isterseniz bize yorum bırakmanız yeterli. Yorumlarınıza mail adresinizi de eklemeyi unutmayın.

 İnstagram hesaplarımız ;

 Kelebek Etkisi 

 Buralı Olmayan 

 Blog adreslerimiz:

 BURALI OLMAYANLAR LOKALİ 

 KELEBEK ETKİSİ


33 yorum:

  1. Ben varım,
    polisakademisi.sena@gmail.com

    http://nypdsena.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Ben de katılmak istiyorum. Tzeynep6841@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Çocukken simli kartlara ben de bayılırdım, koleksiyon da yaptım ama sonra ne oldu bilmiyorum belki abimin evinde hala duruyordur. Dediğin gibi artık yılbaşı kartı filan göndermek tarih oldu:( sevgilerimle....:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimkilerde ya atılmıştır ya da depoda çürüyordur kimbilir. Ne güzeldi ama o adetler değil mi ?

      Sil
  4. simli yılbaşı kartı gördüm dedemlerdeeeee yaaaa. :) oleey çok güzel. ben katılamam ama duyurcam tamam bugün yarın ilk yazımda artıık :) ne şeker bişi yapmışsınız valla heyecanlandım yaaaa izlicem hepsiniii yaptıklarınızıı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayılırdım o simlere, elime yüzüme sürüp parlamak çok hoşuma giderdi. Hoş şimdi de seviyorum parlak şeyleri sanırım ruhum karga :)) Biz de çok heyecanlıyız, duyurman beni çok mutlu eder. Hatta sen de çok yakın bir arkadaşına sadece güzel bir kart göndererek katılabilirsin etkinliğe :)) Sana özel ama bu uygulama Deep :))

      Sil
  5. Bende varım :-)
    www.ojecanavari.blogspot.com.tr
    ojecanavari06@gmail.com
    instagram @ojecanavariblog

    YanıtlaSil
  6. Ben de varım canım,
    kitapveguzellik.blogspot.com.tr
    kitapguzellik@gmail.com
    Instagram : @kitapveguzellik

    YanıtlaSil
  7. Bende de vardı onlardan hey gidi hey, :) hediye paketini biraz büyüttüm gözümde bu aralar çıkamıyorum. Yoğun çalışıyoruz malum yıl sonu. Ama duyurmaya çalışacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel adetlerdi değil mi ? Kartlar da çok güzeldi. Hediye paketini neden büyüttün hemen halledersin :) Mail adresini de yazarsan seni de dahil edelim çekilişe :)

      Sil
    2. Hehe, ben biraz tembelim de, bi de çok hediyeleştim ben bu ara ondan. Koca koca paketler üstüme yürüyo sanki :) herkes katılsın ama güzel etkinlik :)

      Sil
    3. Zorlama yok elbette , o zaman kendine bir kart al eskiyi anmak adına :))

      Sil
  8. Bizi iki kişi sayın bizde varız :)
    http://kalemruj.blogspot.com.tr/
    Mail : kalemruj@gmail.com
    Instagram : kalemruj

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz sizler de :)) Kalem ve Ruj olarak kaydedildiniz :))

      Sil
  9. Arkadaşlarımızın bir kısmı benim sayfama bir kısmı Kelebek Etkisinin sayfasına yorum yapmış şimdilik katılımcılar şunlar: 1-Kelebek Etkisi 2-Buralı Olmayan 3-Sena Dursun 4-Miskin ve Beceriksiz 5-Makyaj Sever 6-ecefobi 7-Seda Karapoyraz 8-Kitap ve Güzellik 9-Kalem 10-ruj yeni katılımcıları bekliyoruz sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Katılımcı arkadaşlar unutmayın 21 ocağa kadar paketlerin resimlerini kelebeketkisi39@gmail.com ya da buraliolmayanlarlokali@gmail.com adreslerine yollamalısınız çünkü 21 ocakta sadece resim yollayanların eşleştirmelerini yapacağız.

    YanıtlaSil
  11. Hello Mello, Gülcüm ben de varım :)

    YanıtlaSil
  12. merhaba
    bende katılmak isterim
    nrtn.yldrm@gmail.com
    sevgilerle....

    YanıtlaSil
  13. Merhaba, ben de varım ve ilk fırsatta fotoğrafı yollayacağım. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin aramıza. Mail adresini yorum olarak bırakırsan ve hediyelerinin fotosunu bana maille yollarsan etkinliğe dahilsin demektir :)

      Sil
  14. Etkinlik çok güzel evet ama kendi kütüphanesinden kitap vermeye kıyamayan, kitaplarıyla sıkı bağlar kurmuş bir ben mi varım :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kitaplarına kıyabilen biri değilim ama bazı kitaplar da sevdiklerimize hediye edilebilir diye düşünüyorum :))

      Sil
    2. İşte o aşamada ben yeni kitap alıyorum :)) Yok yok bugün kitaplığımın karşısına geçip bu fikri düşüneceğim :))

      Sil
    3. Bazı eşyalarım ve kitaplarım için ben de senin gibi yapıyorum ama zor da olsa hiç olmazsa hediye edebiliceğimiz kitaplarımız vardır :)) O zaman kitaplığından hemen bir kitap seç ve etkinkiğimize gel :)))

      Sil
  15. hala katılabilme şansım var mı acaba (:

    YanıtlaSil