22 Ocak 2015 Perşembe

Etkinlik İçin Benim Hediyelerim

Merhabalar,
Sevgili arkadaşım Kelebek Etkisi ile hazırladığımız Bir Kartpostal, Bir Kitap, Bir Kozmetik etkinliğimizi duymayan kalmadı sanırım. Etkinlik için şartlarımızdan biri katılımcılardan aldıkları hediyelerinin fotoğrafını bizlere yollamalarıydı. Bu gelen fotoğrafları katılımcı arkadaşlarımızın bloglarına tanımak adına sizlerle paylaştık sürekli. Kendi hediyelerimizi de sona sakladık.
Bu etkinliğe karar verdiğimiz zaman Kelebek Etkisi'ne eşleştirme dışı kalıp, birbirimizle eşleşmek istediğimi söyledim. Çünkü ben hediyelerimi sevgili arkadaşıma almak istedim. Belki bilmeyenleriniz vardır. Kelebek Etkisi Erzurum'da yaşıyor ve bizler gibi her an Gratis, Watsons, Sephora gibi yerlerden alışveriş şansına sahip olamıyor. Uzun zamandır Kelebek Etkisi'ne birşeyler alıp göndermek istiyordum ama bu düşüncemi ona ne zaman söylesem bana zahmet olacağı gerekçesiyle kabul etmiyordu. İşte bu yüzden benim Kelebek Etkisi'ne etkinlik şartım da bu oldu.

Buralı Olmayanlar Lokali

Benim arkadaşıma hediyelerim bu şekilde oldu.Bir konuşmamızda bana keşke bu yaz bunları da alsaydım dediği şeyleri aldım.İşin doğrusu istediklerini not almıştım :))  Aslında sürpriz olmasını istiyordum ama diğer katılımcı arkadaşlarımıza haksızlık olacağını düşündüğüm için mecburen sürprizimden vazgeçmek zorunda kaldım :)) Ama kartpostallarım sürpriz olacak :))
Canım Kelebeğim umarım hediyelerimi beğenir.
Hediye vermek almak kadar güzel. Siz de bu güzelliğin parçası olmak istiyorsanız bir an önce etkinlik  sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın. 
Görüşmek üzere...



6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Güzel kitaptı ama benden sıkılmış, yeni bir sahip istiyormuş :)))

      Sil
  2. Ben hiç bir şey görmedim tamammı:)))

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş bır etkınlık ayrıca boleyn kızı harıka bır kıtaptır sevgıler
    http://pinarinkazani.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil