20 Ocak 2015 Salı

Bir Kartpostal, Bir Kitap, Bir Kozmetik Etkinliği Son Hafta Duyurusu

Sevgili Kelebek Etkisi ile 14 Şubat Sevgililer Günü için düzenlediğimiz hediyeleşme etkinliğimizi duymayan kaldı mı acaba ? Şartlarımızı da oldukça basit tuttuk, katılacak arkadaşlarımız zorlanmasınlar diye. Katılımcı arkadaşlarımızdan isteğimiz; bir kartpostal, kendi kütüphanelerinden bir kitap ve 30 TL değerinde kozmetikti.Ve bir isteğimiz daha vardı; o da her katılımcımızın aldığı hediyelerin fotoğraflarını bizlere yollamalarını istedik. Bundaki amacımız da kimseye haksızlık olmaması içindi.


Şimdiye kadar altı arkadaşımızın hediyelerini bloglarımızda yazdık. Yazılmayı bekleyen fotoğrafları da en kısa zamanda yazacağız.
Katılımcı arkadaşlarımızdan en geç 21 ocağa kadar fotoğraflarını yollamalarını istemiştik ama süreyi 23 ocak cuma günüde kadar uzattık. En geç 25 ocak tarihinde de eşleştirmeleri yapacağız.
Etkinliğe hala katılmadıysanız ve sevgililer günüde minik bir hediye almak istiyorsanız sizleri de aramızda görmek isteriz.Ayrıntılar için etkinlik yazımızı okuyabilirsiniz.

Görüşmek üzere...

4 yorum:

  1. çok güzel bir uygulama tebrik ederim,
    sizide bloğumuza bekleriz
    http://pembepofudukkoltuk.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, ziyaretinize geleceğim hemen :))

      Sil
  2. Cok güzel bir etkinlik olmuş ama kaçırmışım maalesef. İnşallah bir dahaki sefere bende katılırım. Kartpostallar benimde en sevdiğim şeylerden biridir. Bu harika fikir için sizi ayrıca tebrik ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah başka etkinliklerde görüşürüz Nurdan hanım. Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim.
      Sevgilerimle :)

      Sil