22 Aralık 2014 Pazartesi

Ponds Age Miracle Gece Kremi

Merhabalar,
Buradaki yazımda gündüz bakımımda kullandığım kremimi anlatmıştım sizlere. Bugün de gece bakım kremimi anlatacağım.
Ponds markasını hatırlar mısınız ? Türkiye'ye ilk 3'ü birarada gibi bir ürünle girmişti.Bu ürün cildi hem temizliyor, hem tonikliyor, hem de nemlendiriyordu hatırladığım kadarıyla.Ama pek tutulmadı ve marka piyasadan çekildi ve unutuldu.Geçen yıl yurtdışında karşılaştığımda önce uzun uzun hal hatır sorduk birbirimize :)) Şaka bir yana rafta bir çok ürününü görünce bu gece kremini aldım denemek için.

Buralı Olmayanlar Lokali


Oldukça yoğun bir yapısı var kremin.Ama bu yoğun yapısına rağmen cilde homojen bir şekilde sürülüyor ve cilt hemen emiyor kremi. Krem gece uyku sırasında hücre yenilenmesini sağlayarak cildin tazelenmesini ve sabah daha taze bir ciltle uyanmayı vaadediyor.
Bendeki etkilerine gelecek olursam, sabah uyandığımda cildim gerçekten pürüzsüz oluyor.İlk uyguladığım anda cildim daha aydınlık ve kadife gibi oluyor.Bu kadife hissi ne yazık ki içeriğindeki silikonla yapıyor olmalı.Nem vermesini beğendim.Özellikle kış için uygun bir krem.Bir aydır kullandığım sürede verdiği hissi ve etkiyi sevdim.Lekeleri açma gibi bir iddiası yok ama cilt tonunu eşitliyor.


İlginç bir kavanozu ve gereksiz büyük bir kapağı var kremin.Damla gibi sanki şekli kavanozun ve buzlu cam.Koruyucu kapağı da mevcut.Ama bu gereksiz büyük kapağı açarken epey zorlanıyorum.Hiç pratik değil.

Buralı Olmayanlar Lokali

Uçuk pembe, eflatun gibi bir rengi var.Ve en sevmediğim özelliği de yoğun parfüm kokusu oldu.İçeriğinde birçok yaşlanma karşıtı kremde olduğu gibi retinol, aha kompleksleri ve oligopeptit bulunuyor.Parapen türevleri bulunmasa da içeriği pek de temiz değil.


Kullandığım süre boyunca cildimde sivilce, iritasyon vs gibi olumsuz şeylere sebep olmadı bu gece kremi.Uzun vadede etkileri daha da kalıcı olur mu bilemeyeceğim ama kısa vadede etkilerini sevdim.Zaten hiçbir kozmetik üründen de mucize beklememek lazım :))
Kozmetik marketlerimiz bu kadar çoğalmışken belki Ponds yeniden Türkiye piyasasına giriş yapar.O zaman diğer ürünleri de deneme şansımız olur.

Görüşmek üzere...





8 yorum:

  1. Ben hiç görmedim bu markayı sen nerden aldın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz üniversiteyken vardı Türkiyede bu marka ama şu an yok. Ben geçen sene Dubaiden almıştım yanında yıkama jeliyle. Herkese almadığıma pişman oldum :)

      Sil
    2. Benim arkadaşım kullanıyor bu kremi ama honkogda yaşıyor isteyen olursa onda temin ederiz

      Sil
  2. Bende daha önce görmedim ;(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'de uzun zamandır yok ne yazık ki ama belki tekrar piyasaya girer. Belli olmaz bu işler biliyorsun :)

      Sil
  3. Annem kapsülleri kullanırdı

    YanıtlaSil
  4. bu ürünü bulabileceğim bir yurt dışı sitesi var mı bildiğiniz?

    YanıtlaSil