6 Aralık 2014 Cumartesi

Kod Adı : Plaza Mimi

Merhabalar ,
Sevgili Cam Misket yine mimlemiş beni.Bu mim de çok eğlenceli.Mimi Plaza Sesi hazırlamış; ismi o yüzden Plaza Mimi. Uzatmadan soru ve cevaplara geçeyim :)




1 - Türkiye içinde bir yarışmaya katılman zorunlu olsa hangi yarışmaya katılırdın ?

Kim Milyoner Olmak İster'e katılırdım.O kadar bilgiliyim ki bi milyoner olup geleyim ben :)))

2- Dünya kütüphanesindesin ve sadece bir tane okuma hakkın var.Sonra tüm kütüphane yanacak ve başka kitaplara ulaşman 5 yılı bulacak.Hangi kitabı kurtarırsın?

Ya Kaşgarlı Mahmut - Divanü Lügati't Türk ya da Yusuf Has Hacip - Kutadgu Bilig; ya da türklüğümü kullanıp aşırabildiğim kadar kitabı aşırırdım nasılsa 5 yıl sonra yanacakmış kim farkedecek ki diyerek :)) Güvenlik kamerasına dikkat etmek lazım yine de :)))

3 - Büyük ikramiye sana çıktı.Ne yaptın seeeeeeeeeeen!?

İki ev aldım.Birinde oturdum birini kiraya verdim.Kira geliriyle de geçinip gittim. O kadar küçük düşünüyorum işte :)) Benden bişey olmaz :))

4 - Sevgiline yaptığın en büyük jest nedir peki ya annene olan en büyük jest!?

Jest yaptık da bir halta mı yaradı; jest mest yok artık. Anneme de henüz en büyük jesti yapmadım.Hem jestin büyüğü henüz yapılmamış olan değil midir :)))

5 - Var say ki cennettesin. Cennettinde ne var ? 3 şey söyle olduğu kesin olan.

Üzümdern yapılan zevk veren içecek yeter bana.Irmak kenarında bir ağaç gölgesine oturup geleni geçeni seyrederken içerim :)))

6 - Sence en kötü hastalık ne?Ne olmaktan korkarsın!!!!

Tedavisi olmayan hastalıklar en kötüsüdür herhalde.Bu soruyu geçmek istiyorum. Allah kimseyi sağlık ve açlıkla sınamasın.

7 - Aşkın en temel hissettirdiği ne?

Salaklık... Bu kadar net .

Sorular oldukça eğlenceliydi.Cevaplarken çok keyif aldım.Öncelikle yapmak isteyen herkesi mimliyorum ve de yine blog arkadaşlarımdan da mimliyorum.


Haftasonunuz güzel geçsin ...


12 yorum:

  1. Hehehe gerçekten sorular eğlenceliymiş ve senin cevaplarında eğlenceli olmuş. :D
    Teşekkürler canımcım en kısa sürede cevaplayacağım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğlendim gerçekten de cevaplarken :)) Senin cevaplarını merak ediyorum hadi çabuk çabuk :))))

      Sil
  2. İlginçmiş hakikaten; keyifle okudum. Tüm kitapların yanması ne kötü !!! Ben olsam neyi kurtarırdım diye düşündüm sanırım emek - işçi hakları ve tüm dünyayı vahşi kapitalizme seçenek olarak sosyalizme ulaştırdığı için Das Kapital'i kurtarırdım kaç ciltse, cennetimde de mutlaka kediler olurdu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de yapsana bu mimi arkadaşım , eğlencelo bir mim çünkû :)

      Sil
    2. çoğu yazımı silsem de genelde siyasi bir sayfa benimki o yüzden fazla mim filan koymayı tercih etmiyorum hani ciddiyet açısından:))ama arkadaşlarımı kıramayıp - kıyamayıp yaptığım oluyor:)

      Sil
    3. o zaman ben seni mimlemiyorum bundan sonra ama sen aaa bu güzelmiş dur ben de yapayım diyerek istediğin mimi seçiyorsun :)) olur mu ki böyle :))

      Sil
  3. Canim yaa Kutlu Bilgi supper yalniz aşırırız birkaç ya bisey olmaz :))))) ve en büyük jest henüz yapilmamis olandir güzel söz olmuş ^_^ çıtayı indirdin artik jest mest yokk :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıta boşa yüksekteymiş onca zamandır zaten boyun kısa yetişemiyordum böyle iyi oldu :)))

      Sil
  4. Aşkla ilgili düşüncen güzel, bende aşk için gaz yapar derim misal :))

    YanıtlaSil
  5. Salaklık güzelmiş çok eğlendim canım:))Memur zihniyeti bende ev alırdım yaaaaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklıyım ama değil mi :)) İnsanın başını sokacak bir evi olacak bu devirde az biraz garantici olmak lazım :)) Evleri karşılıklı alalım fırsat buldukça birbirimize kahveye gelir giderdik :) Vaktin pek olmuyor diye seni mimlemedim ama sen de yapsana bu mimi cevaplarını merak ettim :)

      Sil