26 Aralık 2014 Cuma

Bitenler - 9

Merhabalar ,
2014'ün son bitenler yazısını yazıp , son çöpleri de atayım artık :)) Bitenler yazısı yazmayı ve okumayı seviyorum. Bazı ürünleri tek başına yazmaktansa bitenler yazısında yazmak daha pratik geliyor bana.



Fotoğrafta da görüldüğü gibi saç ürünleri çoğunlukta bu son bitenler yazısında.Sadece bir makyaj malzemesi var o da bitmedi bozuldu :))


Bitenler yazılarımın son dönem başrol oyuncuları saç bakım ürünleri oldu.Yaşadığım seboreik dermatit sorunu da etkili oldu saç ürünleri bitirmemde. Bu yazımda uzun uzun anlattığım Doa Kozmetik saç serumunu artık sadece kontrol amaçlı 2-3 haftada bir kullanmaya başladım.Bu biten de kaçıncı şişe hatırlamıyorum. Nizoral şampuanı da yine aynı şekilde artık kontrol amaçlı kullanılıyorum. Gliss onarıcı seriyi daha önce kullanıp memnun kalmıştım. Bunu ev halkı kullandı bitirdi. Dalan doğal zeytinyağlı şampuanı da ben kullanamadım rahatsızlığımdan dolayı ama kokusu çok güzeldi. Doa Kozmetik keratin maskesi de gerçekten saçlarımın toparlanmasında yardımcı oldu. Bittikçe alırım artık bunu da .


Cilt bakım ürünlerinde de başarılıydım bu ay. Oriflame essential serisi krem ve losyonu ne yazık düzenli kullanmadım. Düzenli kullanıldığında işe yarıyor. Yeğenim kullandı ben kullanmayınca ve cildindeki toparlanmayı gözlemledim. Vücutta ağdadan kararan bölgelerde de etkili diye okumuştum
ama ben kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Kampanyada denk gelirsem tekrar alacağım.
Loreal Hydra Active kremi de şurada uzun uzun anlatmıştım. Dibinde kalanı ellerimde kullanıp bitirdim.
Doa Kozmetik laktik asit ve lavanta sularını da yine tonik olarak kullandım. Devamlı aldığım ürünlerim artık bunlar benim.
Yine Doa Kozmetik sülfatsız yüz yıkama jelini de severek kullandım. Tek sevmediğim yanı pompasının ucunda jelleşip donmasıydı. Elimdeki diğer yıkama jeli stoklarım bitince yine bu ürüne devam edeceğim. yazısı için


Son grupta vücut bakım ürünleri, ojeler ve bozulan likit eyeliner var. Likit eyeliner Bim'de zaman zaman satılan Color Me markasınındı. Siyahlığı ve kalıcılığı güzeldi, ama bozuldu ve çöpü boyladı.
Oriflame ve Avon vücut kremleri hemen hemen aynıydı. İkisinin de nemlendirmesi anlıktı. Avon sıkılaştırıcı losyondu ama öyle bir etkisi yok ne yazık ki. Her iki kremi de kampanyalardan almıştım.
Nivea deodorant yeğenimin sürekli kullandığı bir ürün ama ben sevemiyorum çünkü tıkanıyorum deodorant kullanırken :)) 
Ve benim güzel ojelerim :)) Flormar 412 kırık beyaz , şeffaf cila , siyah oje , super shine 14 mor oje ; golden rose siyah oje bozuldukları için çöpü boylayanlardan oldular.
Son dönem bitenler böyleydi.
Görüşmek üzere...



6 yorum:

  1. Ben yıllardır yüzümü yıkarken sabun vs. kullanmayı bıraktım, çok kurutuyor çünkü, zaten sık duş yapıyorum şampuan vs. illa ki akıyor yüzüne insanın, o bile zararlıymış ama yapacak bir şey yok, önce sıcak sonra soğuk su ile yıkıyorum...makyaj yapmadığımdan umarım yeterli temizleniyordur:))

    YanıtlaSil
  2. Doğru yapıyorsun bence. Cildinin kendi yağını kurutmuyorsun. Sıcak - soğuk su uygulanman da doğru. Ben de makyaj yaptığım zamanlarda kullanıyorum yıkama jellerini. Bence doğru yoldasın arkadaşım :))

    YanıtlaSil
  3. yeni yılda da bi sürü bi sürü güzel ürünler kullanırsın yine inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ruhumuzu da güzelleştiren arkadaşlar olunca ürünlerle birlikte daha da güzel oluyor Başkanım :)

      Sil
  4. DOA KOZMETİK BENCE HARİKA.ÖZELLİKLE HİNDİSTAN CEVİZİ YAGINA BAYILIYORUM.uYGUN VE DOGAL ÜRÜNLER.
    Blogunu sevdim seni de benimkine beklerim
    http://senbenvehayat.blogspot.com.tr/
    https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bayılıyorum Doa kozmetiğe :) Hindistan cevizi yağını saç serumu gibi kullanıyorum ve gayet güzel oluyor saçlarım. Blogunuza hemen geliyorum.

      Sil