1 Kasım 2014 Cumartesi

Bitenler - 8

Merhabalar ,
Yeni bir bitenler yazısı var bugün blogda.Bol resimli , bol açıklamalı :)




Bolca saç ürünü bitti son zamanlarda.Makyaj malzemesi ve krem gibi ürünleri bitirme konusunda yeteniksizim sanırım :))


Bu saç ürünlerini bir önceki bitenler yazımda da görmüştünüz.ne yazık ki seboraik dermatitle hala uğraşıyorum.Nizoral şampuan ve betnovate serumu bu sefer tek tek değil karıştırarak kullanmamı söyledi doktorum.O şekilde de pek işe yaramadılar.Ya da Ankara'nın mis ! gibi suyu yüzünden de işe yaramamış olabilir.Doa kozmetik saç serumunun yazısı için tık tık .


Isana ve Avon saç köpüğü şaşırtıcı derecede iyi çıktı.Benim şekle girmeyen kıvırcık ve bu aralar dermatitten dolayı tiftik tiftik olan saçlarımı gayet güzel şekillendirdiler.Rossman indirimde Isına'nın başka bir versiyonundan aldım bu sefer denemek için.Kıvırcık saçlılar familyası olduğumuz için saç jölesi senelerdir büyük boy alınır bizim eve.Egoist jöleyi de severek kullanıyorum.


Johnson bebek yağını yeğenim almış.Benim cildimde iritasyona neden olduğu için bebek yağları yeğenleri kullandı bitirdi.
Betty Barcley duş jeli.Parfümüyle birlikte yurtdışından hediye gelmişti.Kokusu güzel ama sıradan bir duş jeliydi.
Pearl Drops smokers diş macunu.Sigara kullanmıyorum ama alındığı için kullandığım bir ürün oldu.Beyazlatmada ve lekeleri temizlemede gerçekten başarılı ama tüm beyazlatma özelliği olan diş macunları gibi diş minesini aşındırıyor bana göre.Diş macunlarının içeriğinde silica ( hydra silica ) ve kaolin gibi aşındırıcılar varsa artık almıyorum.


Kocaman bir Benri aseton bitti.Yenisi çoktan alındı.Watsons'tan sürekli aldığım ve çok sevdiğim kağıt maske.Depolamışım bu kağıt maskelerin her çeşidini resmen.Gratisten aldığım ne işe yaradığını anlamadığım garip bir maske daha bitirdim.Daha doğrusu bitiremedim.İkili maskelerdendi ama ikincisi direkt çöpe gitti.% 10 'luk laktik asit.20 'lik olanın şişesini yanlışlıkla atmışım.Bu asiti nasıl kullandığımı burada uzun uzun anlatmıştım.Yine Doa kozmetikten aldığım C vitamini serumu bitirdim ama şişesi şu an başka bir şey için hizmetimde :)) C vitamininin yazısını çok yakına yazacağım.
Yves Rocher roll on.Bio serisinden olan bu roll on'u severek kullanıyorum.Bu biten sanırım ikinci ya da üçüncü şişe ama bir süre almayacağım bu roll on'u.
Son günlerde bitirdiklerim bunlardı.

Görüşmek üzere...








10 yorum:

  1. bebe yağı çok ıyı oluyor vucut ıcın ,ıyı bıtırmeler tatlım .:p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebe yağı sentetik olduğu için benim cildimde iritasyona neden oluyor , yoksa oldukça pratik bir ürün.Bitirelim ki yenilere yer açılsın :))))

      Sil
  2. cildim yağlı bende kullanamıyorum bebe yağı. Anca viskozitesi az olan ve yogun bır krem hem vucut hem yuz ıcın işimi goruyor. Bu aralar gül suyuna taktım onunla siliyorum yüzümü. Miss :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim çok kuru ama ne gariptir ki bebe yağı daha da kurutuyor.Gül suyunu ben de senelerdir bayılarak kullanıyorum :))

      Sil
  3. maşallah maşallah. bi de cansın bebe yağı ne güzel bişi ama yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok pratik birşey aslında bu bebe yağı ama bana iyi gelmiyor.Sanırsam beni sevmiyor bu cansın bebe :))))))

      Sil
  4. Buralı olmayan, selam, yorumunuza bayıldım! Çok estetik ve yaratıcı bir yorum! Takipte kalmaya devam! Eğer sevdiyseniz duyurun öyküyü herkes okusun! :)

    "sayfa çevirmeye bile çalıştım" :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hikayenizi okumaya ne kadar daldıysam artık :)))) Sayfayı çevirmek için parmağımı yalayıp telefonun ekranını kirlettim ama olsun o kadar :)))

      Sil
  5. Güzel ve bilgilendirici bir yazı olmuş canım ellerine sağlık blogunu takibe aldım ben de bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil