13 Ekim 2014 Pazartesi

Tavsiye Kanalı L'oreal Magic Blur Kampanyası

Merhabalar ,
Tavsiye Kanalı'nın yeni kampanyası L'oreal Revitalift Magic Blur kremdi.Bayram öncesi biz meleklerine güzel bir bayram hediyesi oldu Tavsiye Kanalı'nın bu kampanyası.




Oldukça işime yarayacak bir makyaj çantası , kremler , tester ve Gratis'te kullanabileceğimiz indirim kuponları kırmızı güzel bir kutu içinde geldi.Ayrıca üç kadının eğlenceli hikayesini anlatan bir broşür ve bir sürü not yazabileceğimiz renkli kartonlar da cabası.Testerların ve indirim kuponlarının birkaç tanesi bayramda arkadaşlara dağıtıldı.


Kutudan çıkan renkli kartonlara ilk mesajı yeğenim yazdı.Çevreci bir aile olduğumuz için mesajı kağıt israfıyla ilgili oldu.


Kampanya ürünleri L'oreal Revitalift Magic Blur bakım kremi ve yine aynı serinin anında kapatıcı etkisi olan Finishing ( kapatıcı ) kremi.Kargo bayramdan 2 gün önce geldiği için kapatıcı kremi bayramda deneme şansım oldu.Sadece nemlendirici uyguladığım yüzüme sürdüm.Gerçekten de anında etkisini gösterdi.Üzerine ne pudra ne fondöten sürmeme gerek kalmadı.Cildimi oldukça bakımlı gösterdi.Şu an kullandığım kremim biter bitmez de bakım kremini kullanmaya başlayacağım.



Ve kampanya kutusunun son hali de bu şekilde.Ojelerimin yeni yuvası oldu :)))
Siz de Tavsiye Meleği olmak istiyorsanız internet sayfalarını ziyaret etmeniz yeterli.


Görüşmek üzere...


6 yorum:

  1. Güle güle kullan canım. Bende ojelerim için böyle bir kutu almayı planlıyorum yoksa çok dağılıyorlar, kayboluyorlar falan ya o yüzden kontrol altına alınmalılar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ojeleri değil belki kendimi kontrol altına almalıyım :)))))) Sürekli yeni ojeler çıkıyor dayanılmaz güzel renklerde üstelik.Görenler , ev halkı dur artık diyor ama nasıl olacak bu :)))))

      Sil
  2. o ojelere ne kadar para verdin?????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Epey para vermişim zaman içinde :)) 10 - 15 tanesi de hediye :))

      Sil